Jump to content

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

Cześć wszystkim. Jestem Szymon ? nie jestem profesjonalnym wspinaczem, po prostu lubię góry. Gdy zbliża się urlop, to pierwsza nachodząca mnie myśl: Gdzie tym razem w góry?

Mam nadzieję, że miło będzie przeglądać to forum i dzielić się wiedzą i doświadczeniem ?

Z górskimi pozdrowieniami, hej!

Edited by mamakai
  • Like ! 7
  • Thanks 1

Bardzo dobra decyzja z odpaleniem forum. W końcu będzie można się odnaleźć w plątaninie treści ? strona na Facebooku bardzo często zniechęcała mnie do wypowiadania się na jakikolwiek temat ze względu na poziom anonimowości i ilość wylewanych gorzkich żali.... zatem powodzenia !

• Like ! 3

Witam,

cieszę się, że powstało to forum. 

W moje ukochane Tatry mam ok. 3 godziny drogi, więc kilka razy w roku tutaj jestem z rodziną. Byliśmy 2 tygodnie temu, mamy zamiar przyjechać w październiku i z dziećmi wejść na Kościelec (dla 7 i niespełna 10 latka to wyzwanie, ale wiem, że dadzą radę). 

A jak nie Tatry to w wolnej chwili Beskidy.

Pozdrawiam wszystkich!

• Like ! 2

Cześć i czołem!

Mimo że ja z "Dzikiego Zachodu" , mam lęk przestrzeni i wysokości i na co dzień mam Sudety pod nosem to i tak swoje myśli zostawiłem w Tatrach ❤️ Mam nadzieję, że na tym forum znajdę to czego niestety na Facebooku odnaleźć było ciężko.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku ?

• Like ! 2

Cześć Wszystkim! 

Uwielbiam pisać coś o sobie :D Tak więc lubię góry, ostatnimi czasy troszkę bywałem na społeczności Tatromaniaka. Wędruję po górach kilka razy w roku, może w tym roku wejdę na coś poważniejszego (może Giewont? :D). 

Serdeczne pozdrowienia, optymalnych warunków w górach i zejścia całym i zdrowym :) 

PS. Forum bardzo fajna sprawa, oby poszło w dobrym kierunku :) Za co trzymam łańcuch? A nie, kciuki... 

• Like ! 2

Witajcie wszyscy, Kamil 28 lat.

Nasze Tatry poznałem kilka lat temu i tak mnie wciągnęły że zaliczyłem już prawie wszystkie szczyty. Problem tylko w tym, że ja po tych górach mogę chodzić bez końca. Ktoś tutaj zmaga się z podobnymi dolegliwościami?

Może wycieczki są męczące czasami ale relaks i wspólna dyskusja wieczorem po tym co się przeżyło zawsze bezcenne.

Pozdrawiam serdecznie!

• Like ! 1

Cześć Górom.

Witam wszystkich pasjonatów gór.Mieszkam co prawda w zasadzie nad morzem ale od kilku lat zafascynowały mnie góry i gdy tylko mam możliwość to pędzę na południe.W Tatrach ostatnio bywam rzadziej bo kontynuuję wspinaczkę na szczyty Korony Gór Polski,za mną 19 szczytów-pozostało 9.A mam cichą nadzieję na ukończenie całego programu na wiosnę 2020 wspinając się na Rysy.

Jestem Jarcyś i do zobaczenia na szlaku.

• Like ! 6