barbie609 moder Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, Jędrek napisał: "nawalanki religijne" i tam sobie powymieniamy poglądy jak dorośli ludzie. nie sądzę żeby to był dobry pomysł , w tym pokaleczonym kraju jest już zbyt wiele nawalanek ,pozostańmy przy tym co nas łączy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Przed chwilą, barbie609 moderator napisał: nie sądzę żeby to był dobry pomysł , w tym pokaleczonym kraju jest już zbyt wiele nawalanek ,pozostańmy przy tym co nas łączy Ja tam lubię sobie podyskutować na wszelkie tematy, ale pod jednym warunkiem - bez spiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 11 godzin temu, Jędrek napisał: Ja tam lubię sobie podyskutować na wszelkie tematy, ale pod jednym warunkiem - bez spiny A ja uważam, że jest tyle innych miejsc w internecie, gdzie można podyskutować o kościele, wyprawach krzyżowych, polityce, mechanice kwantowej, czy wpływie pełni księżyca na zachowania chomików. I tam odsyłam zainteresowanych A nasze forum nadal niech będzie pięknym miejscem spotkań ludzi o pięknych pasjach. Miejscem, w którym dobrze i rodzinnie będą się czuć zarówno katolicy, wyznawcy hinduizmu, czy ateiści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dnia 6.02.2024 o 20:29, Jędrek napisał: Nie zapominaj że Clint Eastwood ma już swoje lata. To raczej on o tym zapomniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dawno nie było tu żadnej, fajnej nuty. Ależ to jest piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego dzisiaj mi się rano zacytowało Bułata a teraz ulubione kawałki z czasów zielonego munduru a to bardzo lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego "Między Słowami". Film, który mogę oglądać na okrągło i nigdy mi się nie znudzi. @Zośkaznasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Pewnie że znam. I za każdym razem zastanawiam się co Bob powiedział Charlotte w ostatniej scenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 34 minuty temu, Zośka napisał: Pewnie że znam. I za każdym razem zastanawiam się co Bob powiedział Charlotte w ostatniej scenie Myślę, że podziękował jej i wyznał, co do niej czuje. Nie wykluczam, że rzekł jej nawet: - Wierzę, że jeszcze kiedyś się zobaczymy... A tak btw, wiesz, że tej sceny nie było w scenariuszu. Była improwizowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2 godziny temu, Mnich Admin napisał: mogę oglądać na okrągło nie znam filmu , ale jeśli chodzi o scenę pożegnania to chyba nic nie przebije 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 3 godziny temu, barbie609 moder napisał: jeśli chodzi o scenę pożegnania to chyba nic nie przebije Czy ja wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 4 godziny temu, Zośka napisał: Pewnie że znam. I za każdym razem zastanawiam się co Bob powiedział Charlotte w ostatniej scenie A jednak się kręci ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 11 godzin temu, Mnich Admin napisał: A tak btw, wiesz, że tej sceny nie było w scenariuszu. Była improwizowana... Nie tylko ta, jeszcze chyba dwie inne ale nie pamiętam które. 11 godzin temu, barbie609 moder napisał: jeśli chodzi o scenę pożegnania to chyba nic nie przebije Dla mnie to numer jeden 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Za oknem u mnie znów szaro, buro i ponuro, czas więc przenieść się w kolorowy świat. Bogactwo podwodnego życia jest naprawdę niesamowite. A przy obecnej technice nie trzeba sztabu ludzi z jakiegoś National Geographic czy innego Discovery - wystarczy np. jeden Polak z pasją 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Uwielbiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) @Mnich Admin ja wolę takie klimaty ( z tych delikatniejszych) https://www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7WVUU Edytowane 12 Lutego przez Zośka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Przed chwilą, Zośka napisał: @Mnich Admin moje klimaty bardzie https://www.youtube.com/watch?v=gZ_kez7WVUU Lubię mocniejsze brzmienie. Deep Purple cenię i szanuję, ale częściej na mojej playliście jest Led Zeppelin, Black Sabbath i Metallica. A, i tego wariata wręcz uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 5 minut temu, Mnich Admin napisał: Lubię mocniejsze brzmienie. No to u mnie bezapelacyjnie do samego końca na pierwszym miejscu jest SLAYER. Metallica owszem ale tylko cztery pierwsze albumy. No i po drodze oczywiście Motorhead i Judast Priest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego A ja lubię takie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 13 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 5 godzin temu, wjesna napisał: A ja lubię takie Wagiel Onegdaj pierwszy hymn finału WOŚP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Kochani, życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna miłości. Takiej, która góra przenosi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 10 godzin temu, Mnich Admin napisał: Takiej, która góry przenosi Albo takiej która "w góry" przenosi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Cudowny kawałek i niezły film. Ze specjalną dedykacją dla mojego górskiego druha @Artur S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Klasyk w młodym wydaniu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Gór, co prawda brak, ale niedziela była aktywna. Łapcie kilka fotek z tripu po Chojnowskim Parku Narodowym. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi