Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Dania Urobko z poważnymi odmrożeniami. Zdjęcie mówi samo za siebie https://wspinanie.pl/2024/01/gasherbruma-i-wypadek-zmusza-denisa-urubko-do-zakonczenia-wyprawy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia tak a propos nie wiem czy zwróciliście uwagę na nową funkcjonalność Mapy Turystycznej pl https://mapa-turystyczna.pl/#49.36624/19.96353/10 i można sobie włączyć dane zagrożenia lawinowego myślę ,że dość pożyteczna sprawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 13 minut temu, barbie609 moderator napisał: tak a propos nie wiem czy zwróciliście uwagę na nową funkcjonalność Mapy Turystycznej pl https://mapa-turystyczna.pl/#49.36624/19.96353/10 i można sobie włączyć dane zagrożenia lawinowego myślę ,że dość pożyteczna sprawa O, dzięki za info. Przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia https://24tp.pl/n/114462 Ręce opadaj.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia @jaaga76 tym co przeszkadzali powinni wlepiać mandaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 19 minut temu, Zośka napisał: @jaaga76 tym co przeszkadzali powinni wlepiać mandaty. Też bym się rozłożył ze statywem i to uwiecznił - więc wcale się gapiom nie dziwię 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, Q'bot napisał: Też bym się rozłożył ze statywem i to uwiecznił - więc wcale się gapiom nie dziwię Nie obraź się, ale dla mnie to deczko hienowate. Serio, kiedy w tle rozgrywa się dramat, dramat człowieka, kiedy trwa wyścig z czasem, kiedy ratownicy walczą o czyjeś życie Ty bez mrugnięcia okiem cykałbyś fotki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 7 minut temu, Q'bot napisał: Też bym się rozłożył ze statywem i to uwiecznił - więc wcale się gapiom nie dziwię Nie chodzi o gapienie tylko przeszkadzanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Przed chwilą, Mnich Admin napisał: kiedy ratownicy walczą o czyjeś życie Ty bez mrugnięcia okiem cykałbyś fotki? Jest okazja - polujesz To jak reporter podczas ostrzału - możesz mieć albo dobry kadr albo ściągnąć kogoś z linii ognia, co wybierasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 25 minut temu, Q'bot napisał: Też bym się rozłożył ze statywem i to uwiecznił - więc wcale się gapiom nie dziwię 2 minuty temu, Q'bot napisał: możesz mieć albo dobry kadr albo ściągnąć kogoś z linii ognia, co wybierasz? coś mi się ciśnie na usta ale moderowi nie wypada ........ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 1 godzinę temu, Zośka napisał: @jaaga76 tym co przeszkadzali powinni wlepiać mandaty. Dokładnie. Szybciej bym się spodziewała, że ktoś podejdzie zapyta czy nie pomóc, a nie wyciągnie telefon i zrobi "live".... Nie ogarniam tej skali kretynizmu. To jest niesamowite, jak ludzie tracą w takich sytuacjach instynkt samozachowawczy i bierze górę zwykłe, wstrętne, egocentryczne wścibstwo... Dokładnie to samo jest na drodze. wiecie jak dużo jest tzw. stłuczek/wypadków lustrzanych.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 34 minuty temu, Q'bot napisał: dobry kadr co ci po dobrym kadrze, jak jesteś martwy??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 34 minuty temu, jaaga76 napisał: Nie ogarniam tej skali kretynizmu. Ja też nie. Bardzo często spotykam się z sytuacjami w których ludzie stoją, gapią się, kręcą filmy telefonem i komentują ale nie pomogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 45 minut temu, Zośka napisał: Ja też nie. Bardzo często spotykam się z sytuacjami w których ludzie stoją, gapią się, kręcą filmy telefonem i komentują ale nie pomogą. Niestety, to takie signum temporis. W czasach klikalności, pogoni za lajkami, coraz trudniej o zwykłą przyzwoitość. Ważniejsze od tego, ile książek przeczytałam, czy kiedy ostatnio byłem w teatrze jest to, czy mam konto na Tik Toku. Albo ile osób wyświetliło Instastory. Majowie mieli rację. Koniec świata jest bliski… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 25 minut temu, Mnich Admin napisał: Ważniejsze od tego, ile książek przeczytałam, czy kiedy ostatnio byłem w teatrze jest to, czy mam konto na Tik Toku. @Mnich Admin a dla mnie najważniejsze jest w człowieku to czy ma jakąś pasję, czy chce coś zobaczyć, przeczytać, poznać, czegoś się dowiedzieć, nauczyć... Nie rozumiem takiej jałowej egzystencji - praca, obiad, telewizor, spanie i od nowa to samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, Zośka napisał: @Mnich Admin a dla mnie najważniejsze jest w człowieku to czy ma jakąś pasję, czy chce coś zobaczyć, przeczytać, poznać, czegoś się dowiedzieć, nauczyć... Nie rozumiem takiej jałowej egzystencji - praca, obiad, telewizor, spanie i od nowa to samo. Prawda. Nie ma nic gorszego, jak stagnacja. Jak stanie w miejscu. Dlatego tak ważne jest, by nieustanie się rozwijać. Poszerzać horyzonty. I otaczać się ludźmi, którzy stymulują nas intelektualnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/96718/Skala_lawiny_pod_Kondracka_Przelecza_robi_wrazenie_zdjecia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/96720/Lawina_zeszla_do_Morskiego_Oka_film.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 godziny temu, Mnich Admin napisał: Prawda. Nie ma nic gorszego, jak stagnacja. Jak stanie w miejscu. Dlatego tak ważne jest, by nieustanie się rozwijać. Poszerzać horyzonty. I otaczać się ludźmi, którzy stymulują nas intelektualnie Paulo Coelho? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Przed chwilą, Jędrek napisał: Paulo Coelho? Nie. Sasha Grey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 6 godzin temu, jaaga76 napisał: co ci po dobrym kadrze, jak jesteś martwy??? Ale dlaczego zaraz martwy? Zdaje się że nikt z gapiów nie ucierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Przed chwilą, Mnich Admin napisał: Nie. Sasha Grey A, to nie znam. Coelho kiedyś przeczytałem pół książki, do dziś na wspomnienie tych odkrywczych mądrości zęby mnie bolą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Przed chwilą, Jędrek napisał: Coelho kiedyś przeczytałem pół książki, do dziś na wspomnienie tych odkrywczych mądrości zęby mnie bolą. Ja w podstawówce przeczytałem tylko "Alchemika". I była to pierwsza i ostatnia książka tego autora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2 minuty temu, Jędrek napisał: A, to nie znam. Coelho kiedyś przeczytałem pół książki, do dziś na wspomnienie tych odkrywczych mądrości zęby mnie bolą. oj tak.... straszne te "dzieła"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, Jędrek napisał: Ale dlaczego zaraz martwy? Zdaje się że nikt z gapiów nie ucierpiał. zgubiłeś kontekst 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi