Skocz do zawartości

Dojazd na Morskie Oko

vanhezz

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Zośka napisał:

Jak najbardziej. 

Ja osobiście poszłabym o krok dalej i wprowadziłabym zakaz sprzedaży i spożywania alkoholu na terenie parku. Jak ktoś nie potrafi wytrzymać kilku godzin czy nawet całego (jednego!) dnia bez wypicia choćby jednego piwa to kwalifikuje się do poradni leczenia uzależnień a nie na wycieczkę w góry.

Ja bym do tego jeszcze rąbała mandaty palaczom.... Wielu ma problem z respektowaniem tego zakazu.

• Lubię to ! 2

25 minut temu, Zośka napisał:

Gratulacje 👏👏👏. Życzę Ci żebyś już nigdy do tego nałogu nie wrócił🙂.

Nie wrócę. I wiem już na pewno, że nigdy nie zwiążę się z palącą partnerką. Poprzednia kopciła jak parowóz. Więc przy całym sentymencie, dobrze się stało, bo truliśmy siebie wzajemnie 😁

• Haha 1

@Jędrek w czasie wakacji w weekendy z Chabówki do Kasiny Wielkiej można się przejechać. Jest też wspaniała parowozownia w Wolsztynie. co roku jest organizowana parada parowozów ale są tez regularne kursy pociągami parowymi do Poznania przez cały rok. 

https://www.youtube.com/watch?v=TsJpL4o4B90

Edytowane przez Zośka
  • Lubię to ! 2

5 godzin temu, barbie609 moder napisał:

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-weterynarz-przeciwny-likwidacji-konnego-transportu-nad-morsk,nId,7544077

wreszcie ktoś powiedział prawdę co stanie się z tymi końmi jeśli nie będą pracować

No chyba już dobre 3 lata temu napisałem na tym forum że pójdą do uboju, na szczęście dalej mogą pracować.

Jak tak czytam tą dyskusje to chyba najlepszym rozwiązaniem będzie postawienie cichej i ekologicznej kolejki linowej, fasiągi przestaną się opłacać góralom i sprawa rozwiąże się samoistnie.