Jump to content

NETFLIX BROAD PEAK

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ja się zawiodłam strasznie... nie mam pojecia co tworcy chcieli przekazać. jak dla mnie film jest o niczym: ani o gorach, ani o ludziach, ani o Macku Berbece, ani o wyprawie 2013... zupelna pustka alb

Berbeka był facetem z krwi i kość. Jego kumple oszukali go, nie tylko pozbawili sukcesu, ale dopieli łatkę oszusta... dlaczego? Jak ułozyly sie potem relacje? Jak sobie to wszystko poukładał Berbeka?

Tvp Kultura jest niezła. A kiedyś przed zmianą władzy była rewelacyjna! Ale i tak coś tam raz na tydzień obejrzę(jakiegoś Almodovara etc.) 

Posted Images

Dnia 4.10.2022 o 21:06, Zośka napisał:

@wjesna a widziałaś "Płomienie" ?

Próbowałam kiedyś oglądnąć, ale strasznie mi ścinało i nie doszłam za daleko.  Tak że ciągle przede mną.  ?

Ponieważ lubimy tego samego aktora to może spotkałaś się gdzieś z filmem ,,raz na wozie raz pod wozem"? 

W temacie Broad Peak to oglądałem go jakoś zaraz po premierze i generalnie to mało z niego pamiętam. Co w moim przypadku oznacza, że film był słaby. Może poza tymi widokami gór. Najbardziej to mi w pamięci została sama końcówka, jak podawali po kolei o której godzinie każdy z chłopaków docierał do szczytu, a godziny wejścia Berbeki nie podali.... No myślałem że mnie coś strzeli. ? A sceny seksu to w ogóle nie pamiętam.... 

• Haha 1
10 godzin temu, Waldek napisał:

sama końcówka, jak podawali po kolei o której godzinie każdy z chłopaków docierał do szczytu, a godziny wejścia Berbeki nie podali.... No myślałem że mnie coś strzeli.

i w dodatku pokazali Alpy a nie Karakorum