Mnich Moderator 1,885 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Zwiastun zapowiadał się dużo lepiej niż film. Dla mnie Broad Peak to przeciętniak, takie 5/10. I tak chyba oceniłem go na filmwebie. To nie jest obraz z tych, które zostaną ze mną na dłuzej. @Jędrek- poza miłością do gór łączy nas jeszcze jedno, i ja jestem fanem starych, kultowych produkcji ? 2 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,690 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Dnia 4.10.2022 o 21:06, Zośka napisał: @wjesna a widziałaś "Płomienie" ? Próbowałam kiedyś oglądnąć, ale strasznie mi ścinało i nie doszłam za daleko. Tak że ciągle przede mną. ? Ponieważ lubimy tego samego aktora to może spotkałaś się gdzieś z filmem ,,raz na wozie raz pod wozem"? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,099 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 2 godziny temu, wjesna napisał: to może spotkałaś się gdzieś z filmem ,,raz na wozie raz pod wozem"? Kiedyś dawno ale tylko w wersji z angielskimi napisami. Jakbyś gdzieś znalazła to daj znać ? 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,690 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 3 godziny temu, Zośka napisał: Kiedyś dawno ale tylko w wersji z angielskimi napisami. Jakbyś gdzieś znalazła to daj znać ? Dobrze. ? Quote Link to post Share on other sites
Waldek 50 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 W temacie Broad Peak to oglądałem go jakoś zaraz po premierze i generalnie to mało z niego pamiętam. Co w moim przypadku oznacza, że film był słaby. Może poza tymi widokami gór. Najbardziej to mi w pamięci została sama końcówka, jak podawali po kolei o której godzinie każdy z chłopaków docierał do szczytu, a godziny wejścia Berbeki nie podali.... No myślałem że mnie coś strzeli. ? A sceny seksu to w ogóle nie pamiętam.... 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 692 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 10 godzin temu, Waldek napisał: sama końcówka, jak podawali po kolei o której godzinie każdy z chłopaków docierał do szczytu, a godziny wejścia Berbeki nie podali.... No myślałem że mnie coś strzeli. i w dodatku pokazali Alpy a nie Karakorum Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts