Jump to content

Recommended Posts

Polecam nocleg na ulicy Oberconiówka 7 - https://siodemka.eu - w najtańszej chyba "dzielni" Zakopanego czyli Olczy.

Bardzo sympatyczni właściciele ? Dom mieści się w spokojnej dzielnicy Zakopanego, z pięknym widokiem na Tatry.

Pokoje z łazienkami i bez łazienek. Na dole duża kuchnia z wszystkim czego potrzeba do przygotowania posiłków.

Niedaleko Żabka ?

Murzasichle "U Kantora" polecam gorąco. Długi weekend sierpniowy z wyżywieniem 75 zł. osoby.  Śniadania i obiadokolacje nie do przejedzenia. Niema problemu z ustaleniem godziny śniadania jak i obiadu. Ba... śniadania, właścicielka (młoda i bardzo uprzejma) może nawet przygotować w formie prowiantu na wyprawę w góry. A no i dojazd do samych gór, bardzo blisko. Polecam!

Ja mogę spokojnie polecić Ośrodek Kabel przy Przewodników Tatrzańskich, szczególnie jeśli chodzi o wyjazd nieco większą grupą (powiedzmy +2 osoby). Domki otoczone drzewami (szkoda, że sporo ostatnio wycięli), cały czas, nawet przy zamkniętych oknach, słychać szum potoku, który płynie przez ośrodek, jak dla mnie jest klimat ? Te małe chatki są niestety strasznie klaustrofobiczne, ale duże, dwupiętrowe są naprawdę ok. Cena? Jak się te 4 osoby wybiorą to ok 50 zł max w sezonie trzeba dać. Jak dla mnie cisza i spokój robią robotę, no i blisko do Kuźnic. 

• 2 weeks later...

Willa Alfa, Chramcówki 13C. 55 PLN od osoby, blisko dworca, spore pokoje z balkonami, czysto. Na każdym piętrze dwa pokoje i do nich przypisany aneks kuchenny. Właściciele młodzi ludzie, bardzo życzliwi. Jedyny minus, to brak widoków na góry. Telefon:  602504010

Dla zmotoryzowanych, Willa Turnia w Bukowinie Tatrzańskiej, ul Tatrzańska 22. Bliskość Tatr Wysokich, dla wybierających się na Słowację fajny punkt. Ogólna, spora kuchnia, na każdym piętrze lodówka. Piękny widok na góry, 30 PLN od osoby (rok 2018). Minus: bliskość wylotówki z Bukowiny do Palenicy (hałas samochodów). Telefon: 603234783

Edited by Anna M.
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
11 godzin temu, Stanisław03 napisał:

Ostatnio nocowałem w apartamęcie w Kościelisku (przy wejściu do doliny). Czysty zadbany apartament . Zarezerwować można przez Internet ( widać wolne terminy oraz cenę do zapłaty). Gorąco poecam .Link do apartamentu. https://udanypobyt.pl/apartament-przy-dolinach-e6-koscielisko

Proponuję zacząć od nauki ortografii...

Spam reklamowy nie jest nam potrzebny na forum...

• 3 months later...

Szukam polecanego noclegu w okolicy tymczasowego postoju busów (Lidl na Alei 3go Mają koło Krupówek). Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety na wrzesień mają już rezerwacje ? Nie mam dużych wymagań - tylko aby łazienka była w pokoju no i w miarę rozsądnej cenie ?

Wiem, że można znaleźć w necie ale czasami ogłoszenie nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.

12 godzin temu, martuś napisał:

Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety e  

Za Brzozą (bardzo fajne miejsce) jest pensjonat Chaber (ul. BRZOZOWA - ważne, bo jest i drugi Haber w Zakopanem) - może tam się Tobie uda. Wypróbowane miejsce. 

• 2 weeks later...
Dnia 10.08.2022 o 08:40, jaaga76 napisał:

Za Brzozą (bardzo fajne miejsce) jest pensjonat Chaber (ul. BRZOZOWA - ważne, bo jest i drugi Haber w Zakopanem) - może tam się Tobie uda. Wypróbowane miejsce. 

Dziękuję za namiar! Udało się załatwić pokój i na początku września jadę ?

• 1 month later...
  • 2 months later...
Dnia 9.08.2022 o 19:55, martuś napisał:

Szukam polecanego noclegu w okolicy tymczasowego postoju busów (Lidl na Alei 3go Mają koło Krupówek). Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety na wrzesień mają już rezerwacje ? Nie mam dużych wymagań - tylko aby łazienka była w pokoju no i w miarę rozsądnej cenie ?

Wiem, że można znaleźć w necie ale czasami ogłoszenie nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.

Ja polecam  wille https://wojnar.pl/ . Widoki przepiękne możliwa rehabilitacja co łączy przyejmne z pożytecznym jak dla nas :). 

Miła atmosfera a jedzenie niebiańskie. :) 

• 6 months later...

Hej,poszukiwany nocleg na Słowacji

Najlepiej jakaś prywatna kwatera.

Okolice Szczyrbskiego Jeziora, Zdiaru ale niekoniecznie. 

Miejsce w spokojnej okolicy z widokiem na Tatry i jako dobra baza wypadowa w Wysokie Tatry .

Możecie coś polecić?