tatromaniak Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jakie obiekty noclegowe z czystym sumieniem polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serenadka2@gmail.com Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Alicja, Bukowina Tatrzańska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justynabe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Z tańszych opcji z czystym sumieniem mogę polecić U Sabałow na Antalowce oraz Pokoje Gościnne u Pani Grażyny Kozioł na Skibowkach. Naprawdę niedrogo ale jest wszystko co trzeba ;) w przypadku Pani Grażyny brak kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enedelin Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Z jedzeniem to jest różnie. W Bukowinie często zajadam w Skalnicy. Jedzenie dobre,tylko porcje po sezonie jakby większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justynabe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 A co do jedzenia polecam Marzannę pod Nosalem. Prowadzi ja specyficzny Pan Rysiek, menu jest rodem z kabaretu, ale żarcie domowe pyszne i w przystępnych cenach. Trzeba się nastawić na kolejkę i charakterna obsługę... ale warto ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jak ktos sie wybiera z psem polecam pokoje apartamenty czeremcha zakopane. Sa przyjazni zwierzetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 @enedelin@Justynabe jedzenie jest w osobnym temacie, zerknijcie i napiszcie tam proszę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justynabe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tak zrobiłam, pomyłka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KulaKarolina Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Willa Swajnos, Oberconiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klupsik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Willa mila kasprowicza 15b co roku tam wracamy Tanio czysto bezproblemowo a wlasciciel mega gosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 "Apartamenty Teklarz" w Murzasichle od kilku lat wynajmujemy u niego pokoje i zawsze jest ten sam wysoki standard :) Daleko od centrum Zakopanego, korków i chaosu, ale na tyle blisko aby wypad w góry był atrakcyjny. Właściciel mega pozytywny, kogoś takiego przez całe życie nie spotkałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asco68 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam. Ostatnia moja przygoda z noclegiem była taka: rezerwuje nocleg w środę, 4 pokoje, oczywiście wszystko w porządku - przyjeżdżajcie - przyjeżdżamy w piątek, z uwagi na korki dosyć późno bo koło 20:15 i co ... nie ma już miejsc. No a co z naszą rezerwacją ? znajdźcie sobie gdzie indziej nocleg, to słowa gospodyni. No i znaleźliśmy nocleg w Murzasichlu już o 22:30. Przyznam że trochę jestem rozżalony zachowaniem właścicieli pensjonatu LASSAKÓWKA bo jeździliśmy tam od 12 lat(kilka razy w roku) i wyszło tak że gospodarze mają to gdzieś a liczy się tylko kasa. Było fajnie, zaciszna okolica, spokojnie, można było odpocząć ale cóż do tego pensjonatu już nie pojedziemy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viola Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Willa pod Jodla w Poroninie. Polecamy z czystym sumieniem. Wynajmowalismy pokoj rodzinny. Właściciele sa fajni, bardzo mili ludzi. Naszym dzieciakom sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImWyżejTymLepiej Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Willa Wisienka przy ul. Broniewskiego w Zakopanem. Byłem nie raz i polecam. Nikt nie bije, nie wygania i nie wita paralizatorem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Willa Giewont na Krzeptówki 25 w Zakopanem - idealna baza wypadowa na Tatry Zachodnie. Pani Grażynka, właścicielka obiektu jest bardzo miła i pomocna Polecam ! Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Czaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Polecam gorąco pensjonat "Tatry" w Kościelisku. Piękny obiekt, wygodne pokoje, przyjaźni właściciele, pyszne jedzonko. Tuż pod pensjonatem przystanek autobusowy, busiki dojeżdżają zarówno do Kuźnic, jak i do centrum. Byliśmy już dwa razy i na pewno wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuska Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Szałas Krzesanica na przeciwko Skoczni. Kobitka ma dwa domki do wynajęcia. Cisza spokój, duzy teren, swoboda. Cena w porównaniu z innymi bardzo korzystna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vuko Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Villa Gryf przy Szymony 33 w Zakopanem, bardzo mocno polecam, bardzo blisko dworca, fajne ceny i pani właścicielka bardzo miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkub Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Może niech powstanie jakiś ranking czy coś w tym stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katie Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Polecam pokoje gościnne Wierszyki na ul. Struga - niedrogo, miły gospodarz, a przy tym blisko do centrum, a jednocześnie na uboczu i spokojnie. Tyle że polecam raczej latem, bo droga pod górę taka sobie, zimą może być problem z wjechaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambus81 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Gorąco polecam "Pokoje u Renaty" Zakopane, ul. Mrowce 17d. Z właścicielką zawsze można się dogadać rezerwując nocleg, nie zawsze jest potrzebna zaliczka. Ceny są przystępne, na dole jest kuchnia i można przygotować sobie coś do jedzenia. W wersji "na gotowca" jest bar z obsługą w sąsiednim lokalu lub opcja zamówienia pizzy w godzinach wieczorno-nocnych 18-3 u syna właścicielki. Zaciszne miejsce a jednocześnie szybko można dojechać do Centrum lub przejść pieszo 2km. Ponadto przy słonecznej pogodzie mega widoki z balkonu z dużym przekrojem Tatr na całą Orlą Perć, Świnicę, Kasprowy aż po Giewont. Byłem wielokrotnie u pani Renaty i nigdy nie zawiodłem się☺ Polecam śmiało☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julita Malicka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Polecam Camping Harenda. Pani Wiktoria to cudowna kobieta. Cisza, spokój. Pokoje czyste i schludne. Do dyspozycji gości są również domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeusz Wyrembelski Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Willa Bukowina w Bukowinie Tatrzańskiej - piękna sprawa, dobrze aby mieć środek transportu bo to sporo ułatwia w podjechaniu na parking, ostatnio nawet dowiedziałem się że można to z właścicielami ogarnąć. Dla wygodnych relaks po dobrym wycisku w górach to oczywiście termy w Bukowinie - jakieś 10min spacerkiem. Drugą opcją to Pokoje Gościnne Majerczyk, testowałem opcje bez auta jeśli chodzi o dostanie się wczas na szlaki - oczywiście parking do dyspozycji w pierwszej jak i drugiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mania91 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zdecydowanie mogę polecić w Murzasichle Pokoje u Hanusi. W okresie letnim 35zl osoba, w zimowym 80zl z pełnym wyżywieniem. Gospodarze bardzo życzliwi, nawet w ekstremalnych warunkach. Pokoje czyste, zadbane, ogród i otoczenie domu dostosowane również do najmłodszych miłośników gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) w zależności kto czego szuka: Belvedere przy dolinie Białego albo Wichrowo Nucicka w Murzasichlu. Pod obydwoma podpisuje się z czystym sumieniem. edit: nie dolinie Białej Wody tylko Białego. rozpędziłem się w kier. moka.. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi