Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Małocichowiański Dworek w Małym Cichym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockrobin Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Polecam nocleg na ulicy Oberconiówka 7 - https://siodemka.eu - w najtańszej chyba "dzielni" Zakopanego czyli Olczy. Bardzo sympatyczni właściciele Dom mieści się w spokojnej dzielnicy Zakopanego, z pięknym widokiem na Tatry. Pokoje z łazienkami i bez łazienek. Na dole duża kuchnia z wszystkim czego potrzeba do przygotowania posiłków. Niedaleko Żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Murzasichle "U Kantora" polecam gorąco. Długi weekend sierpniowy z wyżywieniem 75 zł. osoby. Śniadania i obiadokolacje nie do przejedzenia. Niema problemu z ustaleniem godziny śniadania jak i obiadu. Ba... śniadania, właścicielka (młoda i bardzo uprzejma) może nawet przygotować w formie prowiantu na wyprawę w góry. A no i dojazd do samych gór, bardzo blisko. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ja mogę spokojnie polecić Ośrodek Kabel przy Przewodników Tatrzańskich, szczególnie jeśli chodzi o wyjazd nieco większą grupą (powiedzmy +2 osoby). Domki otoczone drzewami (szkoda, że sporo ostatnio wycięli), cały czas, nawet przy zamkniętych oknach, słychać szum potoku, który płynie przez ośrodek, jak dla mnie jest klimat Te małe chatki są niestety strasznie klaustrofobiczne, ale duże, dwupiętrowe są naprawdę ok. Cena? Jak się te 4 osoby wybiorą to ok 50 zł max w sezonie trzeba dać. Jak dla mnie cisza i spokój robią robotę, no i blisko do Kuźnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skicinski Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Pokoje u Pipena w Kościelisku. Willa Aniołówka, też w Kościelisku. Willa Bukovinka w Bukowinie Tatrzańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ja mogę polecić wille Zwiajczówka. http://www.zwijaczowka.pl/index.php?go=1 bardzo sympatyczni właściciele, czyste pokoje, pyszne śniadania. Obiady tez można zamówić. Jest ogród, można rozpalić grilla lub ognisko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatek77 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Mogę polecić willę Sosnowa Ostoja w Słodyczkach. Cisza, spokój, czyściutko i rewelacyjni przesympatyczni gospodarze, cenowo nie mam porównania do innych miejsc bo byłam w Tatrach pierwszy raz. Dojazd autem lub busem z Zakopanego, do przystanku kilka minut pieszo. https://sosnowaostoja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agahektor1 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Gorąco polecam Willę Anda na ul.Broniewskiego - cisza, spokój, piękne widoki i wspaniali właściciele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natala Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ja mogę polecić Willę Mazur w Zakopanem. Fantastyczny, mega pozytywny gospodarz. Lokalizacja tuż przy samym wejściu do Doliny Białego. Czystko, przytulnie a przy tym nie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskimos Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Willa Majówka w Kościelisku, piękne widoki , czyściutko i przemili właściciele. Transport też jest dobry, no i wejście na szlak do Doliny Małej Łąki 15 minut spacerkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Willa Alfa, Chramcówki 13C. 55 PLN od osoby, blisko dworca, spore pokoje z balkonami, czysto. Na każdym piętrze dwa pokoje i do nich przypisany aneks kuchenny. Właściciele młodzi ludzie, bardzo życzliwi. Jedyny minus, to brak widoków na góry. Telefon: 602504010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Dla zmotoryzowanych, Willa Turnia w Bukowinie Tatrzańskiej, ul Tatrzańska 22. Bliskość Tatr Wysokich, dla wybierających się na Słowację fajny punkt. Ogólna, spora kuchnia, na każdym piętrze lodówka. Piękny widok na góry, 30 PLN od osoby (rok 2018). Minus: bliskość wylotówki z Bukowiny do Palenicy (hałas samochodów). Telefon: 603234783 Edytowane 14 Września 2019 przez Anna M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camper23 Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Wybieram się na dniach w tatry. Czy podczas pandemii nie ma problemów z noclegami? No i właśnie jakie miejsce polecacie na nocleg? Edytowane 25 Marca 2021 przez camper23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_win87 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Szukam noclegu dla dwóch rodzin. 2+1 (roczek). 2+2 (roczek i 4 latka). Apartament, domek bądź pokoje, byle obok siebie. Fajnie by był jakiś plac zabaw i miejsce do nocnych rozmówek przy grillu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Artur, zobacz tutaj https://www.zakopianski.pl/noclegi/wszystkie ja tam znajduję zawsze coś z żoną i dwójka dzieci. co ferie jeździmy do zakopca, ale do różnych obiektów. Polecam noclegi w zakopanem z widokiem na góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław03 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Polecam ten apartament. Blisko do szlaków, koościeliskiej, term. Spokuj cisza. Można wypocząć. https://udanypobyt.pl/apartament-przy-dolinach-e6-koscielisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław03 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Ostatnio nocowałem w apartamęcie w Kościelisku (przy wejściu do doliny). Czysty zadbany apartament . Zarezerwować można przez Internet ( widać wolne terminy oraz cenę do zapłaty). Gorąco poecam .Link do apartamentu. https://udanypobyt.pl/apartament-przy-dolinach-e6-koscielisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Stanisław03 napisał: Ostatnio nocowałem w apartamęcie w Kościelisku (przy wejściu do doliny). Czysty zadbany apartament . Zarezerwować można przez Internet ( widać wolne terminy oraz cenę do zapłaty). Gorąco poecam .Link do apartamentu. https://udanypobyt.pl/apartament-przy-dolinach-e6-koscielisko Proponuję zacząć od nauki ortografii... Spam reklamowy nie jest nam potrzebny na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Szukam polecanego noclegu w okolicy tymczasowego postoju busów (Lidl na Alei 3go Mają koło Krupówek). Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety na wrzesień mają już rezerwacje Nie mam dużych wymagań - tylko aby łazienka była w pokoju no i w miarę rozsądnej cenie Wiem, że można znaleźć w necie ale czasami ogłoszenie nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 12 godzin temu, martuś napisał: Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety e Za Brzozą (bardzo fajne miejsce) jest pensjonat Chaber (ul. BRZOZOWA - ważne, bo jest i drugi Haber w Zakopanem) - może tam się Tobie uda. Wypróbowane miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Dnia 10.08.2022 o 08:40, jaaga76 napisał: Za Brzozą (bardzo fajne miejsce) jest pensjonat Chaber (ul. BRZOZOWA - ważne, bo jest i drugi Haber w Zakopanem) - może tam się Tobie uda. Wypróbowane miejsce. Dziękuję za namiar! Udało się załatwić pokój i na początku września jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 minutę temu, martuś napisał: Dziękuję za namiar! Udało się załatwić pokój i na początku września jadę Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalaniol Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ja Polecam spróbować, zatrzymać się w Białce Tatrzańskiej lub Nowym Targu - dużo niższe ceny, bardzo blisko do zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamy to Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dnia 9.08.2022 o 19:55, martuś napisał: Szukam polecanego noclegu w okolicy tymczasowego postoju busów (Lidl na Alei 3go Mają koło Krupówek). Dotychczas nocowałam w Brzozie i zawsze udawało mi się znaleźć miejsce a teraz niestety na wrzesień mają już rezerwacje Nie mam dużych wymagań - tylko aby łazienka była w pokoju no i w miarę rozsądnej cenie Wiem, że można znaleźć w necie ale czasami ogłoszenie nie ma zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością. Ja polecam wille https://wojnar.pl/ . Widoki przepiękne możliwa rehabilitacja co łączy przyejmne z pożytecznym jak dla nas :). Miła atmosfera a jedzenie niebiańskie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Hej,poszukiwany nocleg na Słowacji Najlepiej jakaś prywatna kwatera. Okolice Szczyrbskiego Jeziora, Zdiaru ale niekoniecznie. Miejsce w spokojnej okolicy z widokiem na Tatry i jako dobra baza wypadowa w Wysokie Tatry . Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi