Pele Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Taka aura, jakby wręcz oszroniło pierwszy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 To już było chwile po zachodzie, niebo płonęło, a dolina z każdą chwilą stawała się co raz bardziej zaciemniona. Fajnie zrobiło się jak pospiesznie schodziłem do auta, ale już byłem mocno spóźniony, a na łąkach pojawiły się mgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 @Zakochana w górach- gratuluję spełnienia marzeń. Zdjęcia i tak nie oddają tego, co przeżyłaś na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) Wczorajszy zachót z Ziarskiej przełęczy Edytowane 16 Lipca 2023 przez Q'bot 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Zachód Słońca - dla mnie była to wielka sprawa móc obserwować to wszystko co się dzieje tam z góry. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 10 godzin temu, Zakochana w górach napisał: Zachód oglądany z Kasprowego Wierchu. To był wyjazd na totalnym spontanie, w pojedynkę, na tzw. oczyszczenie głowy. Pierwszy zachód w pojedynkę i pierwsze samotne schodzenie po ciemku na szczęście tylko do Murowańca, szybko poszło. Kolejne emocjonalne doświadczenie a efekty poniżej. Oczywiście zdjęcia robione telefonem Pięknie wyszło, a samo przeżycie zachodu w górach pamięta się bardzo długo - szczególnie jak jest tak piękny jak u Ciebie na zdjęcia ! Miejsce znane i z fantastyczną panoramą, tylko wejść i zejść U mnie Bieszczady - niekoniecznie tej najwyższe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Liczyłem na fajne warunki po wcześniejszej ulewie. Długo to nie trwało i nie tam gdzie byłem ustawiony, ale i tak przyjemnie było obserwować formacje chmur, które tworzyły się nad Tatrami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zachód słońca widziany z Nosala. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Ja lubię gdy są chmury Jak mawiają starzy Górale - chmura robi fotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Taki zahut na wapiennej hołdzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zachód przed zachodem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Dnia 9.08.2023 o 21:37, Zakochana w górach napisał: "tylko".... Ja - dzięki uprzejmości kolegi, który zechciał mnie ze sobą zabrać - miałam okazję wejść tam w maju w okropnym śniegu. Na ciężko. Moje pierwsze poważne chodzenie w rakach. Z czekanem. Nawet hamowanie dwa razy zaliczyłam.. Ledwo przeżyłam tę wyprawę. Chodziło mi o Krzyżne Jeśli wybrałaś się tam w takich warunkach to nie dziwie się, że było tak ciężko Ja bym się nie odważył, zejście do piątki jest trudne ... bynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 13 godzin temu, Q'bot napisał: na wapiennej hołdzie chyba kojarzę tę okolicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 I jeszcze raz jw, parę minut później i kilka kroków niżej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Zachód słońca podziwiany w sobotę na Polskim Grzebieniu Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez vatra 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 6 godzin temu, vatra napisał: Zachód słońca podziwiany w sobotę na Polskim Grzebieniu Ale się rozkręcasz @vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 6 hours ago, vatra said: Zachód na Polskim Grzebieniu Wyczesany ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTTO Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Okolice Jabłonki, wracając z Orlej Perci 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Lodowy Szczyt chwilę przed zachodem 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @Mateusz Z- zdjęcia mistrzostwo świata. Choć pewnie i tak nie oddają tego, co przeżyłeś na żywo… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Sam moment zachodu z Lodowego wraz z panoramą Tatr 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Zachód z Koprowego 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Beskid Żywiecki. Zachód słońca z Bendoszki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi