Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Niestety pod Krywaniem Kofoli nie dają.........trzeba mieć swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Czyli to jest na Słowacji, a po drodze jest schronisko z Kofolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 No schronisko jest ale faktycznie nie sprawdziłam czy z Kofolą!!!!!!!!! A co tam..... jak nie będą mieć to wtargam swoją i postawię na szczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Strzelam, że ten orzeł lata nad Jagnięcym Szczytem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Przed chwilą, Natalia D napisał: A ja strzelam, że nad Rohatką! Natalia, ale Rohatka nie jest szczytem, to chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 10 minut temu, Fibi napisał: Strzelam, że ten orzeł lata nad Jagnięcym Szczytem. Świetny strzał !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co prawda będę tam dopiero za rok ale jak poczekasz to tę Kofolę stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 4 minuty temu, Agnieszka GP napisał: Świetny strzał !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co prawda będę tam dopiero za rok ale jak poczekasz to tę Kofolę stawiam To czekam na kofole za rok! Chyba w sierpniu będę się błąkać po Tatrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 To teraz dla odmiany łatwe. Na jakiej przełęczy jesteśmy i na jaki szczyt idziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Bystré sedlo może? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 2 minuty temu, Q'bot napisał: Bystré sedlo może? Tak jest! Wygrałeś darmowe przejście Doliną Chochołowską 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) 19 hours ago, Fibi said: Tak jest! Wygrałeś darmowe przejście Doliną Chochołowską Czyli pińć zeta zaoszczędzone To teraz moje 'odkrycie roku', byłem przedwczoraj pierwszy raz w średnim piętrze, lecz od razu mnie zauroczyła okolica. Pytanie więc brzmi - W jakiej dolinie zrobiłem zdjęcie? Edytowane 16 Października 2019 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 W Staroleśnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 28 minutes ago, Fibi said: W Staroleśnej? Pudeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dolina za Mnichem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 47 minutes ago, dominisiaa_k said: Dolina za Mnichem? Jeszcze większe pudeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Dnia 16.10.2019 o 16:25, Q'bot napisał: Pytanie więc brzmi - W jakiej dolinie zrobiłem zdjęcie? Czy to będzie dolina Świstowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) 1 hour ago, Mateusz Z said: Czy to będzie dolina Świstowa? Gratulujem Teraz zapodaj coś trudnego. W teorii właściwą odpowiedź podał też Luk_, ale Biała woda zawiera w sobie chyba z sześć czy siedem mniejszych dolin, więc to jakbyś obstawił 15% Tatr jednym zamachem Edytowane 3 Listopada 2019 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dnia 3.11.2019 o 13:35, Q'bot napisał: Teraz zapodaj coś trudnego. Nie mam nic trudnego... :/ Co to za dolina i jak nazywają się te stawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 3 minutes ago, Mateusz Z said: Nie mam nic trudnego... Co to za dolina i jak nazywają się te stawy? Dolina Furkotna oraz Wielki i niżny staw BTW. Skoro nie masz czegoś trudnego to łap za plecak, wrzucaj aparat, zapas baterii i w Tatry marsz! Edytowane 4 Listopada 2019 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 30 minut temu, Q'bot napisał: BTW. Skoro nie masz czegoś trudnego to łap za plecak, wrzucaj aparat, zapas baterii i w Tatry marsz! Byłem tydzień temu w Tatrach, a w ten weekend schodziłem Skrzyczne - Barania i wsie poniżej :) ( O to może zagadka poza konkuresm, co za Święty na zdjęciu poniżej i gdzie znajduję się ta figurka) Taterki dopiero w grudniu :/ No może na farcie jeszcze pod koniec listopada. Dobrze, zagadka rozwiązana :) Figurka podobno z 1739 roku Edytowane 4 Listopada 2019 przez Mateusz Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 20 minutes ago, Mateusz Z said: co za Święty na zdjęciu poniżej i gdzie znajduję się ta figurka) Ale obleśny... Strzelam, że to Św. Frankens... nepomucen Skoro moja kolej, to jaki poziom trudności wybrać, Hardcore, czy Survival? Edytowane 4 Listopada 2019 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 No to wrzucam. Pytanie brzmi nastepująco: Jakim mianem gorole określają ten ciek wodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dnia 5.11.2019 o 21:41, Q'bot napisał: Jakim mianem gorole określają ten ciek wodny? Czy to będzie Miedziana Siklawa? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 2 hours ago, Mateusz Z said: Czy to będzie Miedziana Siklawa? Ja Masz szansę się zrehabilitować trudnym zdjęciem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi