MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mała Wysoka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) 2 hours ago, MonteLaguna said: Mała Wysoka? Wygrał Pan worek gruzu spod Rohatki Teraz zapodaj coś trudnego - byle nie zdjęcie mgły na tle chmur Edytowane 10 Października 2019 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Najlepsze, że na Małej Wysokiej i Rohatce jeszcze nie byłem. Strzał w ciemno ale się udało. Będzie kilka pytań do numerków na zdjęciu. 0. Gdzie zrobiono zdjęcie? 1. Co to za jezioro? 2. Co to za jezioro? 3. Jak nazywa się ta przełęcz? 4. Co to za grań? 5. Dokąd zaprowadziłby nas ten szlak? (celu nie widać na zdjęciu) 6. PYTANIE DODATKOWE Jakie popularne tatrzańskie jezioro ujrzymy jeśli spojrzymy za siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 To dolina Hińczowa i widok na Grań Baszt i szlak na Koprowy Wierch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 7 minut temu, Agnieszka GP napisał: To dolina Hińczowa i widok na Grań Baszt i szlak na Koprowy Wierch Tak jest. Twoja kolej. PS: Domyślasz się skąd zrobiono zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Z przełęczy pod Chłopkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Co to za dolina i na jaką fajną przełęcz nią idę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 16 minut temu, Agnieszka GP napisał: Z przełęczy pod Chłopkiem ? Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 14 minut temu, Agnieszka GP napisał: Co to za dolina i na jaką fajną przełęcz nią idę ? Dolinka za Mnichem, szlak na Szpiglasową Przełęcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Niestety nie ! Podpowiem że to Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ja tu widzę Małą Zimną Wódę i możesz iść na kilka fajnych przełęczy Ja bym wybrał np. Baranie siodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Przed chwilą, Q'bot napisał: Ja tu widzę Małą Zimną Wódę i możesz iść na kilka fajnych przełęczy Ja bym wybrał np. Baranie siodło No niestety !!!!!!!!!!! To nie Mała Zimna a i do Baranich daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 3 minutes ago, Agnieszka GP said: No niestety !!!!!!!!!!! To nie Mała Zimna a i do Baranich daleko Hmm... no to to mnie zaskoczyłaś... teraz już mogę tylko strzelać z obrzyna np. Mlynická dolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Idziesz na Bystrą Ławkę przez Dolinę Młynicką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 3 minuty temu, Fibi napisał: Idziesz na Bystrą Ławkę przez Dolinę Młynicką? No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 5 minut temu, Q'bot napisał: Hmm... no to to mnie zaskoczyłaś... teraz już mogę tylko strzelać z obrzyna np. Mlynická dolina To nie obrzyn ale Barrett M82 !!! Celnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) 28 minutes ago, Agnieszka GP said: To chyba nie obrzyn ale Barrett M82 !!! Celnie Ale nie mam bladego pojęcia gdzie to zdjęcie umiejscowić - nawet patrząc na mapę satelitarną No to teraz coś ode mnie (znowu) Z jakiego miejsca wykonałem zdjęcie? Edytowane 10 Października 2019 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Przełęcz Waga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 2 hours ago, Mateusz Z said: Przełęcz Waga Hmm... nie wiem czy to można uznać, bo zdjęcie z doliny i Wagi z akurat tego miejsca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 To chyba Dolina Złomisk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 1 hour ago, Agnieszka GP said: To chyba Dolina Złomisk ??? Wygrałaś taczkę złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 No to teraz trochę trudniejsze Nad jakim szczytem lata ten orzeł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ah zapomniałam dodać......temu kto zgadnie stawiam kufel Kofoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Poprosimy jakieś koło ratunkowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 27 minut temu, Agnieszka GP napisał: Ah zapomniałam dodać......temu kto zgadnie stawiam kufel Kofoli skoro Kofola to może... Krywań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi