vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 1 minutę temu, Nobody napisał: Jak nie masz wnuków to skąd masz takie zdjęcie ? No też się zastanawiam skąd?! Mam z tego miejsca jeszcze jedno, ładniejsze ale to już dla noworodków by było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 W sumie to ja wnuczką też jestem to powinnam wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ale co? Nie poznajesz? Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Super! Chciałaś trudniejsze od najwyższego szczytu Tatr to masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @Nobody Poddajesz się? To znajdę coś trudniejszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ja się poddaję ale może komuś wnuczki podpowiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) No moje oko to Polana Jaworzynka. Edytowane 29 Marca 2020 przez Krisbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Przed chwilą, Krisbin napisał: No moje oko to Polana Jaworzynka. Brawo!!! Masz super oko! Twoja kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Coś prostego . Jakim szlakiem idziemy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Czerwonym ! Z Przełęczy Krzyżne ! Albo do..... końcówka Orlej ! Edytowane 29 Marca 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Precyzja godna mistrza. Trafione, brawo! Teraz Ty. Ale jeśli pozwolisz widok z lewej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Inną porą . 02.10.2015.r..............to zawsze cieszy oko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Skąd schodzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Słowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wracasz z Łomnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Pudło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wracasz z Wysokiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Pudło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Dużo masz tych pudełek? I wszystkie puste? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Brawo Ty ! Ilość pustych nie zależna ode mnie ! Ja mam jedno pełne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Czas minął,nikt nie wie no to podpowiadaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Nobody napisał: Czas minął,nikt nie wie no to podpowiadaj ! Proszę o pytania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Czy najbliższa miejscowość to Szczyrbskie Jezioro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi