aic71 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam, Wiem, że trudno jest generalizowac ale czego można sie spodziewać w tatrach w połowie pazdzienika? Np: Może już być duzo sniegu? Wybieramy się na relatywnie łagodną wycieczkę (może nie czasowo) pomiedzy Murowańcem a Krzyżnem - dobrych kilka godzin marszu ale... czy może się zdarzyć sytuacja, że będą nam potrzebne np raki??? Czy je brac na wszelki wypadek czy porządne buty górskie do trekkingu wystarczą? O deszcz czy niska temperaturę nie pytam bo tutaj może być wszystko Z góry dzięki za info Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Parę lat temu byłam w Zakopanem w październiku i przez weekend zaliczyłam wszystkie pory roku. Od 25 stopni i słońca przez 10 stopni i deszcz po kilku centymetrowa warstwę świeżego śniegu po nocy... także ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aic71 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Dzieki za info. bede sledzil prognozy a I raczki na wszelki wypadek sobie wezmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 W tym roku dość późno, ale coś tam w końcu sypnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) 49 minut temu, Jędrek napisał: coś tam w końcu sypnęło. https://pogodagopr.pl/ no białawo i to już poniżej 900mnpm Edytowane 9 Października 2023 przez barbie609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Trzeba będzie zimowe ciuchy powolutku wyciągać z szafy Myślę,że piękne słoneczne dni jeszcze przed nami Kiedyś końcem października robiliśmy Orlą Perć w szortach i koszulkach z krótkim rękawem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 W listopadzie powinny być metrowe zaspy, by w styczniu podziwiać krokusy ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 2 minuty temu, karpasani napisał: robiliśmy Orlą Perć w szortach i koszulkach z krótkim rękawem. w zeszłym roku wygrzewaliśmy się na Hrubym Reglu 11 listopada i nie chciało się schodzić. A tak a propos nasz zimowy Wysoki Wierch aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 4 minuty temu, barbie609 napisał: w zeszłym roku wygrzewaliśmy się na Hrubym Reglu 11 listopada i nie chciało się schodzić. A tak a propos nasz zimowy Wysoki Wierch aktualny? Oczywiście. Jestem jestem jak najbardziej za. Chciałbym tam być przy pięknej zimowej pogodzie Możemy sobie pomykać ze Szlachtowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 1 minutę temu, karpasani napisał: Możemy sobie pomykać ze Szlachtowej. Jeżeli nie będzie bardzo dużo śniegu to proponuję tak trochę po mojemu , po za szlakiem. Oczywiście o ile się zgodzisz. .A jakby dowaliło to trzeba będzie kombinować droga do schroniska jest zawsze przetarta.chociaż to najmniej atrakcyjny wariant. Ale to jeszcze ustalimy. No i może jeszcze ktoś dołączy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 8 godzin temu, barbie609 napisał: No i może jeszcze ktoś dołączy. Może dołączy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 23 godziny temu, barbie609 napisał: Jeżeli nie będzie bardzo dużo śniegu to proponuję tak trochę po mojemu , po za szlakiem. Oczywiście o ile się zgodzisz. .A jakby dowaliło to trzeba będzie kombinować droga do schroniska jest zawsze przetarta.chociaż to najmniej atrakcyjny wariant. Ale to jeszcze ustalimy. No i może jeszcze ktoś dołączy. Oczywiście. Możemy tak się wybrać jak ustalisz. Z przyjemnością 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 No proszę, w tej chwili u mnie w Gdańsku +5 stopni, a Zakopanem... +18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/94777/Tatrzanski_Park_Narodowy_odradza_wyjscia_w_gory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/95014/W_Tatrach_panuja_niekorzystne_warunki_do_uprawiania_turystyki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/95013/Halny_przybiera_na_sile_Na_Kasprowym_Wierchu_podmuchy_siegaja_niemal_140_kmh_film.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 https://podhale24.pl/galerie/galeria/29217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Ależ jest pięknie już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Ależ jest pięknie już W czwartek śmigamy z @Werniksna Kopieniec pooglądać widoczki . Prognoza jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 (edytowane) Dnia 7.11.2023 o 15:49, barbie609 napisał: W czwartek śmigamy z @Werniksna Kopieniec pooglądać widoczki . Prognoza jest dobra. Przez Olczyską? Edytowane 8 Listopada 2023 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 On 11/7/2023 at 3:49 PM, barbie609 said: W czwartek śmigamy z @Werniksna Kopieniec pooglądać widoczki . Prognoza jest dobra. Rowerami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 7 godzin temu, Jędrek napisał: Przez Olczyską? tak ,zawsze parkujemy przy kościółku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 24 minuty temu, Q'bot napisał: Rowerami? absolutnie nie , czy ja wyglądam na pedalarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 3 hours ago, barbie609 said: absolutnie nie , czy ja wyglądam na pedalarza? A to da radę poznać 'wizualnie'? Ja wyglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 4 godziny temu, Q'bot napisał: A to da radę poznać 'wizualnie'? O ile pamiętam na Twoich niektórych zdjęciach pojawia się rower , u mnie na żadnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi