Mnich Moderator 1,478 Posted January 11 Share Posted January 11 Jak pewnie zauważyliście, nasze forum zostało zaktualizowane. Pojawiły się nie tylko nowe fonty i kolory, ale też funkcjonalności. Najważniejsza z nich, to nowy moduł wyświetlany po prawej stronie wszystkich wątków tematycznych. Znajdziecie tam m.in. najbardziej popularne posty w danym temacie, ich autorów, dni, w których pojawiło się najwięcej postów, a także zamieszczane zdjęcia. Moim zdaniem bardzo fajna opcja. Z innych ciekawostek: przy zdjęciach profilowych adminów pojawił się symbol tarczy 😛 Mam nadzieję, że nowy układ forum Wam się podoba. Dajcie znać w komentarzach, co sądzicie 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 1,166 Posted January 11 Share Posted January 11 Jest ok. 1 Quote Link to post Share on other sites
Luk_ 1,772 Posted January 12 Share Posted January 12 Dnia 11.01.2021 o 15:11, Mnich Moderator napisał: Najważniejsza z nich, to nowy moduł wyświetlany po prawej stronie wszystkich wątków tematycznych. Ten moduł da się jakoś wyświetlić na telefonie, bez zmiany w przeglądarce, by strona otwierała się jak na komputerze? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 1,166 Posted January 12 Share Posted January 12 Niestety na telefonie nie widać powiadomień. Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy generalnie. Nie podoba mi się to. Proszę o poprawienie. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,746 Posted January 12 Share Posted January 12 Jak zaglądam na forum z komputera w pracy to pomijam funkcję "zapamiętaj mnie" i wtedy nie wiem dlaczego loguje mnie anonimowo🤔 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,478 Posted January 12 Author Share Posted January 12 Dzięki za Wasze uwagi. Przekaże je informatykowi, który zajmuje się kwestiami technicznymi. 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,184 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) A ja z mroczną wtyczką "Dark reader" widzę wystawione emotikony całe podświetlone na biało - wcześniej były na transparentnym tle. Podobnie tagowanie użytkowników za pomocą "@", ale tam choć widać coś pomarańczowego na białym tle 😜 Edited January 12 by Q'bot Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,050 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Po aktualizacji przeglądając wątek w telefonie nie przechodzi automatycznie do ostatniego nieczytanego postu tylko zawsze muszę przewijać od początku strony. Czy tylko u mnie na mojej przeglądarce tak to działa ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts