Mnich Admin Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Jak pewnie zauważyliście, nasze forum zostało zaktualizowane. Pojawiły się nie tylko nowe fonty i kolory, ale też funkcjonalności. Najważniejsza z nich, to nowy moduł wyświetlany po prawej stronie wszystkich wątków tematycznych. Znajdziecie tam m.in. najbardziej popularne posty w danym temacie, ich autorów, dni, w których pojawiło się najwięcej postów, a także zamieszczane zdjęcia. Moim zdaniem bardzo fajna opcja. Z innych ciekawostek: przy zdjęciach profilowych adminów pojawił się symbol tarczy Mam nadzieję, że nowy układ forum Wam się podoba. Dajcie znać w komentarzach, co sądzicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Niestety na telefonie nie widać powiadomień. Nie wiem, czy to tylko u mnie, czy generalnie. Nie podoba mi się to. Proszę o poprawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Jak zaglądam na forum z komputera w pracy to pomijam funkcję "zapamiętaj mnie" i wtedy nie wiem dlaczego loguje mnie anonimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dzięki za Wasze uwagi. Przekaże je informatykowi, który zajmuje się kwestiami technicznymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) A ja z mroczną wtyczką "Dark reader" widzę wystawione emotikony całe podświetlone na biało - wcześniej były na transparentnym tle. Podobnie tagowanie użytkowników za pomocą "@", ale tam choć widać coś pomarańczowego na białym tle Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Po aktualizacji przeglądając wątek w telefonie nie przechodzi automatycznie do ostatniego nieczytanego postu tylko zawsze muszę przewijać od początku strony. Czy tylko u mnie na mojej przeglądarce tak to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Informuję, że w najbliższym czasie czeka nas aktualizacja forum, w związku z tym mogą pojawić się chwilowe utrudnienia w logowaniu i korzystaniu z forum. Zgłosiłem również problem z limitami załączników, w efekcie czego niektórzy użytkownicy - by móc zamieszczać nowe fotki - zmuszeni byli usuwać archiwalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 7 godzin temu, Mnich Administrator napisał: w najbliższym czasie Pytanie co to konkretnie oznacza? W tym tygodniu, miesiącu, roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 52 minuty temu, Jędrek napisał: Pytanie co to konkretnie oznacza? W tym tygodniu, miesiącu, roku? Nie mam bladego pojęcia. Taką informację otrzymałem od właściciela Tatromaniaka, że przekazał do swojego informatyka temat aktualizacji forum. Żadnych terminów nie znam. Obstawiam, że to kwestia najbliższych tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Kochani moi, jesteśmy już po aktualizacji forum Jak widzicie zmieniła się nieco szafa graficzna, a także czcionka. Forum jest także bezpieczniejsze, jeśli chodzi o ataki botów. Uprzedzając pytania; nie jestem informatykiem, sprawy techniczne są mi kompletnie obce, ale na pewno zakomunikuję Wam, jeśli w ślad za aktualizacją pojawiły się nowe funkcjonalności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Właśnie dostałem 2 odznaki i nie wiem czy to dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia A teraz jestem posting machine 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia I jeszcze teraz Very Popular 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia @J@n to samo pytanie mnie nurtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 35 minut temu, J@n napisał: Właśnie dostałem 2 odznaki i nie wiem czy to dobrze Ja mam chyba już z 7 odznak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia a ja osiem , kurczę przez 30 lat dostałem 3 blaszki a tu 2 godziny i proszę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 28 minut temu, barbie609 moderator napisał: a ja osiem , kurczę przez 30 lat dostałem 3 blaszki a tu 2 godziny i proszę. Jak widać, nowy algorytm forum odznacza zasłużonych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Informacyjnie, zmieniłem też emotki. Takich samych używają użytkownicy Twittera/X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Nie ogorniom czemu takie powiadomienia dostaję Szkoda, że nie ma jakiegoś template'u na forum, który ograniczyłby rozmiar postów na wysokość - teraz nawet jednowyrazowy post zajmuje z 400px 8 godzin temu, Mnich Admin napisał: Informacyjnie, zmieniłem też emotki. Takich samych używają użytkownicy Twittera/X. To akurat zmiana na plus Zwittera od lat używam Edytowane 9 Stycznia przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Próbowałem w panelu administratora wyłączyć te rangi i odznaki. Niestety, nie mam takie możliwości, nowa aktualizacja jakby z automatu wprowadziła te zmiany. Także będziemy musieli z tym żyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @barbie609 moderator- zastanawia mnie Twoja obecna ranga. Collaborator, co w tłumaczeniu oznacza, współpracownika albo kolaboranta Hm, donosisz Słowakom? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Tak jak Wiktor Suworow jestem współpracownikiem wszelkich wywiadów i służb z wyjątkiem CBA bo swój honor mam. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) "Gratulacje! Twoja ranga wzrosła do Explorer!" I to akurat pasuje do prezentu jaki znalazłem niedawno pod choinką: Edytowane 28 Stycznia przez Jędrek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 7 godzin temu, Jędrek napisał: "Gratulacje! Twoja ranga wzrosła do Explorer!" I to akurat pasuje do prezentu jaki znalazłem niedawno pod choinką: O, widzę, że żona/partnerka ma niezły gust. I nie żałuje grosza I ja awansowałem. Na kolaboranta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi