a chodźże na pole Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Szlak piękny czy nudny? Za długi czy za krótki? Wart spędzenia na nim całego dnia? Był ktoś? Przeszedł ktoś całą ścieżkę? Ja się wybrałem, ale pogoda była nie najpiękniejsza, tak trochę szaro i ponuro, ale mimo wszystko ciekawy trekking. Kiedy chmury nisko, ale nie pada warto się wybrać Przy okazji wycieczki, popełniłem również film na który zapraszam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @a chodźże na pole obejrzałam z przyjemnoscią ( jak zwykle) dzieki! O ścieżce nad reglami wiele można powiedzieć, ale napewno nie to, że jest nudna. Zimą może napsocić i solidnie zmęczyć ( kto podchodził pod Grzybowiec, albo probował sie wdrapać na Sarnią od Strązyskiej ten wie ), a latem daje wytchnienie.... Najbardziej lubię fragment od Małej Łąki do Doliny Kościeliskiej. Zawsze tam jest pięknie ❤. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Film jak zwykle pierwsza klasa. W ogóle gdy oglądam Wasze filmy lub zdjęcia to mam wrażenie, ze to kanał discovery. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @a chodźże na pole - choć nie jestem jakimś szczególnym fanem tego czarnego szlaku, film pełna profeska! Szacuneczek Fajnie, że jesteś z nami forum, Twoje wideo relacje ogląda się z prawdziwą przyjemnością 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a chodźże na pole Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Dziękuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @a chodźże na pole film jak zwykle pierwsza klasa. Świetnie się ogląda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 To wielka przyjemność oglądać Twoje filmy. Szlak jest całkiem ciekawy i jest pewnym urozmaiceniem przy zdobywaniu tych wysokich szczytów. Lubię Sarnią Skałę,którą odwiedziłem na naszym tatromaniakowym zlocie. Co prawda dolało nam z Agą tego dnia,ale będąc na Czerwonej Przełęczy zaczęło się przejaśniać i na Sarniej mieliśmy całkiem fajne widoki. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 2 minuty temu, karpasani napisał: . Przepiękne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Potwierdzam to zachmurzone jest megaśne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 @a chodźże na pole jak zwykle dobra robota, świetny film. @karpasani No te chmurki dawały klimat na Sarniej. Trochę popadało i na szczycie pogoda 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi