Jump to content

Bieżące problemy

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zyrkne ? ? 

Tylko trzeba dużo emotek dodać ?

Wiesz co, chyba nie ma takiej możliwości...można ewentualnie przejść od razu do ostatniego posta w wątku. W tym celu na stronie głównej klikamy w czas dodania komentarza, nie w tytuł wątku.

Posted Images

Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Wyświetlają się bardzo duże, a jak ktoś wrzuca więcej to mamy niezłe przewijanie, a jak jeszcze parę osób zacytuje ten post ze zdjęciami to robi się naprawdę niezły bałagan w mojej opinii. Może zrobić jakieś takie miniaturki, gdzie po kliknięciu w nią zaczną się wyświetlać w jakimś trybie przeglądania zdjęć? 

• Like ! 2
5 godzin temu, Ochtabiński napisał:

Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Wyświetlają się bardzo duże, a jak ktoś wrzuca więcej to mamy niezłe przewijanie, a jak jeszcze parę osób zacytuje ten post ze zdjęciami to robi się naprawdę niezły bałagan w mojej opinii. Może zrobić jakieś takie miniaturki, gdzie po kliknięciu w nią zaczną się wyświetlać w jakimś trybie przeglądania zdjęć? 

Bardzo dobry pomysł. Oczywiście spora część zdjęć w postach jest bardzo ładna i jest na czym się zatrzymać w trakcie czytania. Niemniej jednak przydałoby się takie rozwiązanie.

• Like ! 1
  • Thanks 1
Dnia 21.08.2019 o 10:10, Ochtabiński napisał:

Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury?

Zdjęcie można zmniejszyć poprzez dwukrotne kliknięcie w nie (wtedy podaje się wymiary). Zgodzę się jednak, że ludzie są z natury leniwi i raczej nie będzie się wszystkich chciało zmniejszać ręcznie, więc przychylam się do opcji zmniejszenia domyślnego rozmiaru zdjęć ? 

Mam wrażenie, że brakuje działu typu "Inne", gdzie można porozmawiać na tematy związane z górami, ale niepasujące do żadnego z istniejących działów. Można pisać o tym w Hyde Parku, ale czy nie jest ono miejscem na tematy niepowiązane z ogólną tematyką forum? To tylko taka moja sugestia, chociaż może zamysł stworzenia Hyde Parku był inny niż ja to odbieram ?

@Luk_ jest taka opcja na stronie głównej, zerknij ?

PS: Fajnym rozwiązaniem jest zaznaczanie w wybranych wątkach opcji otrzymywania powiadomień - można wybrać czy będą to powiadomienia na forum czy powiadomienia mailowe czy jedno i drugie. Szczególnie w wątkach, które nas najbardziej interesują, wg mnie super sprawa.

Bez nazwy-1.jpg

UWAGA!

W tym tygodniu przeprowadzana będzie migracja Forum na inny serwer. W związku z tym w pewnym momencie może zostać ono wyłączone na ok. 24 godziny. Potem wracamy, więc się nie martwcie ? Oczywiście wszystkie treści i konta zostaną zachowane. Przepraszamy za utrudnienia.

Jak można usunąć załączniki które są załadowane na forum i zajmują miejsce w moich załącznikach, które były umieszczone w poście który skasowałem, a więc są one obecnie zbędne i zajmują mi tylko dużo miejsca na profilu w ramach przyznanego limitu.

• 4 months later...
19 minut temu, Q'bot napisał:

Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio jakby znikają stare posty na forum? ?

W swojej zawartości chyba ubytku nie stwierdzam. Co niektóre wątki były czyszczone z bzdur, ale teraz widzę, że kolegi Jacka z nami nie ma. 

10 minut temu, vatra napisał:

Nie wiem czy znikają posty ale widzę, że chyba znikają ludzie!!!

Cóż zrobisz? Takie życie. Jedni się rodzą, drudzy umierają. 

• Like ! 1
  • 3 months later...
2 godziny temu, Luk_ napisał:

.@tatromaniak ja mam jeszcze pytanie, które dotyczy samego edytora tekstu. Najczęściej korzystam z forum na telefonie i w chwili, gdy oznaczę jakąś osobę albo użyje emotki, to nie jestem w stanie już jej skasować (w trybie komputerowym na tel też jest ten problem). Muszę odświeżyć stronę i usunąć tekst za pomocą opcji "Wyczyść edytor". Nie wiem czy to wina telefonu, czy witryny, ale na żadnym innym portalu taki problem u mnie nie występował. Mógłbyś na to zerknąć? Na kompie wszystko działa ok ?

@admin podrzucam do sprawdzenia ?

• Thanks 1