tatromaniak Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Gdyby cokolwiek nie działało, zgłaszajcie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jagusia Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Dlaczego nie mogę się zalogować na forum tym samym hasłem co wcześniej na społeczności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jest gdzieś opcja w ustawieniach "ukryta aktywność" czy coś w tym stylu? Ukrycie, że jestem akurat w tej chwili aktywny na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 49 minut temu, jagusia napisał: Dlaczego nie mogę się zalogować na forum tym samym hasłem co wcześniej na społeczności ? Forum jest osobnym tworem, niestety konieczne jest stworzenie nowego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 9 minut temu, lukasz87 napisał: Jest gdzieś opcja w ustawieniach "ukryta aktywność" czy coś w tym stylu? Ukrycie, że jestem akurat w tej chwili aktywny na forum? Na razie nie wiem, poszukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImWyżejTymLepiej Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie znalazłem opcji usuwania konta, a przez przypadek założyłem profil 'ImWezejTymLepiej.' Niestety czeski błąd, a i "wężej" już od dłuższego czasu nie ma, tylko szerzej i szerzej... Jeśli mogę to proszę o usunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochtabiński Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Wyświetlają się bardzo duże, a jak ktoś wrzuca więcej to mamy niezłe przewijanie, a jak jeszcze parę osób zacytuje ten post ze zdjęciami to robi się naprawdę niezły bałagan w mojej opinii. Może zrobić jakieś takie miniaturki, gdzie po kliknięciu w nią zaczną się wyświetlać w jakimś trybie przeglądania zdjęć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykbala.89 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Ochtabiński napisał: Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Wyświetlają się bardzo duże, a jak ktoś wrzuca więcej to mamy niezłe przewijanie, a jak jeszcze parę osób zacytuje ten post ze zdjęciami to robi się naprawdę niezły bałagan w mojej opinii. Może zrobić jakieś takie miniaturki, gdzie po kliknięciu w nią zaczną się wyświetlać w jakimś trybie przeglądania zdjęć? Bardzo dobry pomysł. Oczywiście spora część zdjęć w postach jest bardzo ładna i jest na czym się zatrzymać w trakcie czytania. Niemniej jednak przydałoby się takie rozwiązanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katie Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 W temacie powiadomień mailowych dostaję "toś zareagował na post" i za każdym razem od nowa nabieram się, że "toś" to nick użytkownika. Nie dałoby się tam dodać tego "K"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @Ochtabiński faktycznie chyba trzeba będzie się nad tym pochylić, bo zwłaszcza przy cytowaniu wygląda słabo. @Katie dzięki, sprawdzimy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Delijewski Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam. Jestem zdegustowany. Wolalem pierwotna wesje Tatromaniaka. A teraz nawet nie moge sie zalogowac i usunac konta i zdjec. To nie jest w porzadku. Czy moze mi ktos pomóc usunac tamto monto i zdjecia? Prosze o kontakt vandesken@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matsu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dnia 21.08.2019 o 10:10, Ochtabiński napisał: Nie wiem, czy można to nazwać problemem, ale może warto było by zmniejszyć rozmiar zdjęć w postach? Zrobić jakieś takie miniatury? Zdjęcie można zmniejszyć poprzez dwukrotne kliknięcie w nie (wtedy podaje się wymiary). Zgodzę się jednak, że ludzie są z natury leniwi i raczej nie będzie się wszystkich chciało zmniejszać ręcznie, więc przychylam się do opcji zmniejszenia domyślnego rozmiaru zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavinka Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Mam wrażenie, że brakuje działu typu "Inne", gdzie można porozmawiać na tematy związane z górami, ale niepasujące do żadnego z istniejących działów. Można pisać o tym w Hyde Parku, ale czy nie jest ono miejscem na tematy niepowiązane z ogólną tematyką forum? To tylko taka moja sugestia, chociaż może zamysł stworzenia Hyde Parku był inny niż ja to odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @Luk_ jest taka opcja na stronie głównej, zerknij PS: Fajnym rozwiązaniem jest zaznaczanie w wybranych wątkach opcji otrzymywania powiadomień - można wybrać czy będą to powiadomienia na forum czy powiadomienia mailowe czy jedno i drugie. Szczególnie w wątkach, które nas najbardziej interesują, wg mnie super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Prośba do wszystkich: jeśli odpowiadacie na komentarz powyżej, nie cytujcie go, robi się niepotrzebny bałagan. Cytowanie zostawmy dla sytuacji, w której odpowiadacie na komentarz znajdujący się kilka postów wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 UWAGA! W tym tygodniu przeprowadzana będzie migracja Forum na inny serwer. W związku z tym w pewnym momencie może zostać ono wyłączone na ok. 24 godziny. Potem wracamy, więc się nie martwcie Oczywiście wszystkie treści i konta zostaną zachowane. Przepraszamy za utrudnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Jak można usunąć załączniki które są załadowane na forum i zajmują miejsce w moich załącznikach, które były umieszczone w poście który skasowałem, a więc są one obecnie zbędne i zajmują mi tylko dużo miejsca na profilu w ramach przyznanego limitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio jakby znikają stare posty na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 minut temu, Q'bot napisał: Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio jakby znikają stare posty na forum? Nie wiem czy znikają posty ale widzę, że chyba znikają ludzie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 19 minut temu, Q'bot napisał: Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio jakby znikają stare posty na forum? W swojej zawartości chyba ubytku nie stwierdzam. Co niektóre wątki były czyszczone z bzdur, ale teraz widzę, że kolegi Jacka z nami nie ma. 10 minut temu, vatra napisał: Nie wiem czy znikają posty ale widzę, że chyba znikają ludzie!!! Cóż zrobisz? Takie życie. Jedni się rodzą, drudzy umierają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Hej, posty znikają tylko w jednym przypadku - kiedy użytkownik poprosi o usunięcie konta. (tak było w przypadku kolegi Jacka, z przyczyn prywatnych poprosił o tymczasowe usunięcie) Poza tym nic nie jest kasowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Cześć, Czy można zrobić taką opcję, że jak wchodzimy w wątek to treść pokazuję się przy pierwszym nieprzeczytanym poście, a nie jak dotychczas na początku wątku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Wiesz co, chyba nie ma takiej możliwości...można ewentualnie przejść od razu do ostatniego posta w wątku. W tym celu na stronie głównej klikamy w czas dodania komentarza, nie w tytuł wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 2 godziny temu, Luk_ napisał: .@tatromaniak ja mam jeszcze pytanie, które dotyczy samego edytora tekstu. Najczęściej korzystam z forum na telefonie i w chwili, gdy oznaczę jakąś osobę albo użyje emotki, to nie jestem w stanie już jej skasować (w trybie komputerowym na tel też jest ten problem). Muszę odświeżyć stronę i usunąć tekst za pomocą opcji "Wyczyść edytor". Nie wiem czy to wina telefonu, czy witryny, ale na żadnym innym portalu taki problem u mnie nie występował. Mógłbyś na to zerknąć? Na kompie wszystko działa ok @admin podrzucam do sprawdzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Zyrkne 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi