Łysy z północy 94 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Skąd będziesz jechała? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 10 godzin temu, Łysy z północy napisał: Skąd będziesz jechała? Z Tarnowa Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Mam pracę w tym czasie i myślałem że się wyrwę jednak nie udało się ? Pozdrawiam życząc udanego pobytu w górach ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 3 godziny temu, Łysy z północy napisał: Mam pracę w tym czasie i myślałem że się wyrwę jednak nie udało się ? Pozdrawiam życząc udanego pobytu w górach ? Dziękuję ? Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Hejka,ktoś się wybiera (dziś) na Nosal (zachód słońca) oraz jutro na Kozi Wierch lub Bystrą ? Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 @Andzia bylas oglądać zachód słońca? Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 13 minut temu, wjesna napisał: @Andzia bylas oglądać zachód słońca? Na Nosalu tak Kozi musi zaczekać 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 53 minuty temu, Andzia napisał: Na Nosalu tak Sama czy znalazłaś chętnych? Masz jakieś zdjęcie? Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 30 minut temu, wjesna napisał: Sama czy znalazłaś chętnych? Masz jakieś zdjęcie? Sama,ale było sporo ludzi. 7 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 47 minut temu, Andzia napisał: Sama,ale było sporo ludzi. Zmieściliscie się? ? Co to za zielone światełko na pierwszym zdjęciu? Czyżby Ufo przyleciało słońce oglądać? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 2 minuty temu, wjesna napisał: Zmieściliscie się? ? Co to za zielone światełko na pierwszym zdjęciu? Czyżby Ufo przyleciało słońce oglądać? ?? mam nadzieję że nie kosmici . Aparat w telefonie czasem robi mi takie dziwne odbicie.Nie mam pojęcia czemu ? 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,600 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 4 godziny temu, Andzia napisał: Aparat w telefonie czasem robi mi takie dziwne odbicie.Nie mam pojęcia czemu Po prostu daje coś od siebie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,172 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 5 godzin temu, Andzia napisał: ?? mam nadzieję że nie kosmici . Aparat w telefonie czasem robi mi takie dziwne odbicie.Nie mam pojęcia czemu ? Efekt flary, zdarza się .Czasami mimowolnie wychodzą fajne efekty. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Pablos75 0 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Cześć Jestem nową osobą na forum. Mieszkam w okolicach Warszawy. Planuję we wrześniu (po 10 września termin do ustalenia) wejście na Gerlach z przewodnikiem. Może ktoś też jest zainteresowany. W lipcu w dniach 25-28 planuje też wypad w Tatry. Na jeden dzień planuję trasę Palenica Białczańska - Dolina Pięciu Stawów - Kozi Wierch - Krzyżne i powrót do Palenicy. Zapraszam do kontaktu Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ja będę od przyszłego tygodnia więc się nie zgramy ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Pablos75 0 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Szkoda. Może ktoś inny będzie zainteresowany. Zawsze lepiej w towarzystwie się szwendać. Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Pablos75 tu raczej ciężko będzie Ci się umówić na wędrówke z kimś. Jak widze po opisach to raczej większość pisze jak już była a towarzyszy dobierają raczej spoza forum ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @Łysy z północy ciężko się z kimś zgadać bo mało osób jest proponujących wspólny wypad. Ja tam mam np.gdzieś w głowie że się z kimś umówię na wspólne góry a będę słabym towarzyszem i ktoś będzie może miał żal. Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Andzia, to od tego jest rozmowa i dogadanie się co i jak każdy widzi, w jakiej jest kondycji itp. ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 3 godziny temu, Łysy z północy napisał: Andzia, to od tego jest rozmowa i dogadanie się co i jak każdy widzi, w jakiej jest kondycji itp. ? Niestety miałam okazję się przekonać że nie do końca tak jest. Quote Link to post Share on other sites
Łysy z północy 94 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 No pewnie że "nie do końca tak jest" ? bo nawet ze stałym partnerem (np. życiowym) także nie zawsze się dogadasz ? Ja tam jestem taki że mówie z góry co i jak dam radę żeby potem nikt do mnie nie miał pretensji ? Nie mam do nikogo o nic pretensji - tylko wyciągam wnioski bo już zacząłem 2 tydzień jak tu jestem i "tłumy" chętnych chcą się spotkać i razem wędrować ? Cóż takie znaki czasu że ludzie (w większości) wolą być w necie niż tworzyć realne relacje ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Andzia 303 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Z tym netem to też nie do końca ? Udało mi się np.umówić z kilkoma osobami z neta na wspólne wypady i było super,do dziś mamy kontakt i wyjeżdżamy razem kiedy uda nam się zgrać terminy. Może teraz jest mniej chętnych osób na wspólne wypady ,może są ale akurat nie na tym forum ? Quote Link to post Share on other sites
peter1 1,117 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ja będę w sierpniu. Przez długi czas( no chyba że sąsiedzi zamkną nawet Jurgów). Jak ktoś będzie chciał ze mną to proszę pisać na priva. Więcej tras po Słowacji będę robił ale po naszych też. ? 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 660 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 22 godziny temu, Andzia napisał: Ja tam mam np.gdzieś w głowie że się z kimś umówię na wspólne góry a będę słabym towarzyszem i ktoś będzie może miał żal. ee tam żal , w najlepszym przypadku obsmaruje Cię gdzieś na stronie internetowej ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Patryk95 4 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) Cześć. Planuję się wybrać 7 lipca ( środa) na Kościelec z Kuźnic. Wyjście ok 6. Tempo dosyć żwawe ( chociaż to pojęcie względne).Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć- zapraszam ? Edited July 5, 2021 by Patryk95 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts