Jump to content

Szukam towarzyszkę/towarzysza na wspólną wędrówkę

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Udał się. Poszłam w końcu sama. Cudnie było. Przesiedziałam na Gęsiej Szyi po wschodzie słońca jeszcze 6h, aż dojadą dziewczyny i załapałyśmy się jeszcze na zachód słońca schodząc do Kuźnic z Hali Gąs

Sama,ale było sporo ludzi.

Efekt flary, zdarza się .Czasami mimowolnie wychodzą fajne efekty.  

Posted Images

• 3 weeks later...
2 minuty temu, wjesna napisał:

Zmieściliscie się? ?

Co to za zielone światełko na pierwszym zdjęciu? Czyżby  Ufo przyleciało  słońce oglądać?

?? mam nadzieję że nie kosmici .

Aparat w telefonie czasem robi mi takie dziwne odbicie.Nie mam pojęcia czemu ?

• Haha 1
  • 1 month later...

Cześć

Jestem nową osobą na forum.

Mieszkam w okolicach Warszawy.

Planuję we wrześniu (po 10 września termin do ustalenia) wejście na Gerlach z przewodnikiem.

Może ktoś też jest zainteresowany.

W lipcu w dniach 25-28 planuje też wypad w Tatry. Na jeden dzień planuję trasę Palenica Białczańska - Dolina Pięciu Stawów - Kozi Wierch - Krzyżne i powrót do Palenicy.

Zapraszam do kontaktu

• 2 weeks later...
3 godziny temu, Łysy z północy napisał:

Andzia, to od tego jest rozmowa i dogadanie się co i jak każdy widzi, w jakiej jest kondycji itp. ?

Niestety miałam okazję się przekonać że nie do końca tak jest.

No pewnie że "nie do końca tak jest" ? bo nawet ze stałym partnerem (np. życiowym) także nie zawsze się dogadasz ? Ja tam jestem taki że mówie z góry co i jak dam radę żeby potem nikt do mnie nie miał pretensji ? Nie mam do nikogo o nic pretensji - tylko wyciągam wnioski bo już zacząłem 2 tydzień jak tu jestem i "tłumy" chętnych chcą się spotkać i razem wędrować ? 

Cóż takie znaki czasu że ludzie (w większości) wolą być w necie niż tworzyć realne relacje ?

• Like ! 1

Z tym netem to też nie do końca ? Udało mi się np.umówić z kilkoma osobami z neta na wspólne wypady i było super,do dziś mamy kontakt i wyjeżdżamy razem kiedy uda nam się zgrać terminy.

Może teraz jest mniej chętnych osób na wspólne wypady ,może są ale akurat nie na tym forum ? 

Ja będę w sierpniu. Przez długi czas( no chyba że sąsiedzi zamkną nawet Jurgów). Jak ktoś będzie chciał ze mną to proszę pisać na priva. Więcej tras po Słowacji będę robił ale po naszych też. ?

• Like ! 1
22 godziny temu, Andzia napisał:

Ja tam mam np.gdzieś w głowie że się z kimś umówię na wspólne góry a będę słabym towarzyszem i ktoś będzie może miał żal.

ee tam żal , w najlepszym przypadku obsmaruje Cię gdzieś na stronie internetowej ?

• Haha 1

Cześć. Planuję się wybrać 7 lipca ( środa) na Kościelec z Kuźnic. Wyjście ok 6. Tempo dosyć żwawe ( chociaż to pojęcie względne).Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć- zapraszam ?

Edited by Patryk95