wjesna 2,120 Posted October 2 Share Posted October 2 Wczorajsza trasa ze Strednicy na Szeroką Przełęcz zaczęła się od zachwytu drewnianymi rzeźbami. Nieustanne podziwiam co ludzie potrafią stworzyć własnymi rękami wspieranymi talentem, wyobraźnią i poczuciem piękna. Owieczka ma nawet torebkę i kwiatka we włosach. A potem poszliśmy szlakiem którym wcześniej nigdy nie szłam. Dość stromy i miejscami problematycznych w miejscach gdzie wiódl skałami i błotem, zwłaszcza przy schodzeniu trzeba było wzmóc ostrożnośc. Ale ogólnie fajnie się szło. Pogoda ładna. U góry mgła szczyty schowała, troche wialo ale dało się posiedzieć. 11 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted October 2 Share Posted October 2 @wjesna świetna wycieczka. Dla mnie Bielskie to ciągle terra incognita. 2 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted October 3 Share Posted October 3 @jaaga76musisz ten stan koniecznie zmienić, Bielskie są najpiękniejsze teraz jesienią. Chociaż późną wiosną, jak jest zieleń i kwiaty to też. 4 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,264 Posted October 3 Share Posted October 3 (edited) 10 godzin temu, jaaga76 napisał: @wjesna świetna wycieczka. Dla mnie Bielskie to ciągle terra incognita. Bielskie fajne są, ale mają jedną wadę - mało szlaków. Edited October 3 by Jędrek 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted October 3 Share Posted October 3 @wjesna, kofolę mi kupiłaś może? Poprosiłem @Mateusz Z. Kupił co prawda, ale w drodze powrotnej wypił 😛 Taki z niego przyjaciel 😆 A tak btw, super wycieczka i jeszcze lepsza relacja 👌 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted October 3 Author Share Posted October 3 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: kofolę Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted October 3 Share Posted October 3 3 minuty temu, wjesna napisał: Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Owszem. Ichniejszy. Ma grono wielbicieli, jak i przeciwników. Ja zaliczam się do tych pierwszych 🙂 @Fibii @Zośkatakże 🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted October 3 Author Share Posted October 3 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: Owszem. Ichniejszy. Ma grono wielbicieli, jak i przeciwników. Ja zaliczam się do tych pierwszych 🙂 To nic dziwnego, że nie znam. Coli, pepsi nie piłam chyba z 10 lat. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,585 Posted October 3 Share Posted October 3 @wjesna ale jak to ? Nie piłaś Kofoli ? 😲 2 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted October 3 Share Posted October 3 @wjesna a Tatratea albo nosiczki czaj piłaś chociaż? 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted October 3 Share Posted October 3 @wjesna- a Hruškovicę piłaś chociaż? 😛 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted October 4 Author Share Posted October 4 15 godzin temu, Zośka napisał: @wjesna ale jak to ? Nie piłaś Kofoli ? 😲 No nie 14 godzin temu, Fibi napisał: @wjesna a Tatratea albo nosiczki czaj piłaś chociaż? Tatra mi się z piwem kojarzy, a piwa nie piję 12 godzin temu, Mnich Moderator napisał: @wjesna- a Hruškovicę piłaś chociaż? 😛 To mi się z niczym nie, nie kojarzy, nie znam Za to kawę piłam. Liczy się? 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,849 Posted October 4 Share Posted October 4 4 minutes ago, wjesna said: Za to kawę piłam. Liczy się? Nie, bo to hiszpański trunek 5 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,264 Posted October 4 Share Posted October 4 18 godzin temu, wjesna napisał: Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Taka słowacka polokokta 🙃 1 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted October 4 Share Posted October 4 @Jędrek nieeee, polokokta jest obrzydliwa, Kofola wręcz przeciwnie 😉 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,430 Posted October 4 Share Posted October 4 2 godziny temu, Jędrek napisał: Taka słowacka polokokta 🙃 @Jędrek już nie musisz pić polokokty. Jestem może dość zasadniczym adminem, ale daleko mi do Nadszyszkownika Kilkujadka 😂 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted October 4 Author Share Posted October 4 3 godziny temu, Q'bot napisał: Nie, bo to hiszpański trunek Idąc tym tropem wczoraj weszłam na 1 5 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts