wjesna Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Wczorajsza trasa ze Strednicy na Szeroką Przełęcz zaczęła się od zachwytu drewnianymi rzeźbami. Nieustanne podziwiam co ludzie potrafią stworzyć własnymi rękami wspieranymi talentem, wyobraźnią i poczuciem piękna. Owieczka ma nawet torebkę i kwiatka we włosach. A potem poszliśmy szlakiem którym wcześniej nigdy nie szłam. Dość stromy i miejscami problematycznych w miejscach gdzie wiódl skałami i błotem, zwłaszcza przy schodzeniu trzeba było wzmóc ostrożnośc. Ale ogólnie fajnie się szło. Pogoda ładna. U góry mgła szczyty schowała, troche wialo ale dało się posiedzieć. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @wjesna świetna wycieczka. Dla mnie Bielskie to ciągle terra incognita. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @jaaga76musisz ten stan koniecznie zmienić, Bielskie są najpiękniejsze teraz jesienią. Chociaż późną wiosną, jak jest zieleń i kwiaty to też. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) 10 godzin temu, jaaga76 napisał: @wjesna świetna wycieczka. Dla mnie Bielskie to ciągle terra incognita. Bielskie fajne są, ale mają jedną wadę - mało szlaków. Edytowane 3 Października 2023 przez Jędrek 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @wjesna, kofolę mi kupiłaś może? Poprosiłem @Mateusz Z. Kupił co prawda, ale w drodze powrotnej wypił Taki z niego przyjaciel A tak btw, super wycieczka i jeszcze lepsza relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: kofolę Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 3 minuty temu, wjesna napisał: Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Owszem. Ichniejszy. Ma grono wielbicieli, jak i przeciwników. Ja zaliczam się do tych pierwszych @Fibii @Zośkatakże 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Przed chwilą, Mnich Moderator napisał: Owszem. Ichniejszy. Ma grono wielbicieli, jak i przeciwników. Ja zaliczam się do tych pierwszych To nic dziwnego, że nie znam. Coli, pepsi nie piłam chyba z 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @wjesna ale jak to ? Nie piłaś Kofoli ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @wjesna a Tatratea albo nosiczki czaj piłaś chociaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @wjesna- a Hruškovicę piłaś chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 15 godzin temu, Zośka napisał: @wjesna ale jak to ? Nie piłaś Kofoli ? No nie 14 godzin temu, Fibi napisał: @wjesna a Tatratea albo nosiczki czaj piłaś chociaż? Tatra mi się z piwem kojarzy, a piwa nie piję 12 godzin temu, Mnich Moderator napisał: @wjesna- a Hruškovicę piłaś chociaż? To mi się z niczym nie, nie kojarzy, nie znam Za to kawę piłam. Liczy się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 4 minutes ago, wjesna said: Za to kawę piłam. Liczy się? Nie, bo to hiszpański trunek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 18 godzin temu, wjesna napisał: Nie znam. Co to jest? Jakiś rodzaj coli? Taka słowacka polokokta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 @Jędrek nieeee, polokokta jest obrzydliwa, Kofola wręcz przeciwnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 2 godziny temu, Jędrek napisał: Taka słowacka polokokta @Jędrek już nie musisz pić polokokty. Jestem może dość zasadniczym adminem, ale daleko mi do Nadszyszkownika Kilkujadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 3 godziny temu, Q'bot napisał: Nie, bo to hiszpański trunek Idąc tym tropem wczoraj weszłam na 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi