Zośka Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 37 minut temu, wjesna napisał: Jak się miewa piesek? Świetnie. Poza tym że uparcie odmawia nauki schodzenia i wchodzenia po schodach (a dokładnie czterech schodkach na ganek) w związku z tym trzeba go kilka razy dziennie znosić i wnosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Zośka napisał: uparcie odmawia nauki schodzenia tylko te schodki czy w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, barbie609 napisał: tylko te schodki czy w ogóle ? W ogóle. Ale po innych nie musi schodzić, te są kluczowe bo trzeba go nosić żeby załatwił potrzeby fizjologiczne. Ale ponieważ jest niemłody, ślepy i słabo słyszy to nie robimy niczego na siłę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Zośka napisał: Świetnie. Poza tym że uparcie odmawia nauki schodzenia i wchodzenia po schodach (a dokładnie czterech schodkach na ganek) w związku z tym trzeba go kilka razy dziennie znosić i wnosic To trochę jest z nim zachodu. Wystarczy dwa razy dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 @wjesna rano przed wyjazdem do pracy na godzinę a po powrocie do wieczora. W weekendy częściej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dnia 29.04.2023 o 13:38, Mirek napisał: Nierekomenduję Słowackie tatry, bo oni nie myslą o turystach a myslą jak wypisać ci mandacik. U nich jeżeli piesek bez smyczka to mandacik, jeżeli usiądłeś na pniu 3 metry od drogi bo zmęczyłesz się mandacik, maksymum 1 meter od drogi. Jeżeli przeszłeś bramkę gdzie napisano że szlak zamknięty to mandacik, chociaż szlak jest w porządku to w dolinie nie jest niebezpieczny. I to tylko pobyłem 4 godziny w słowaciji i zebrałem tyle mandatów. Ale to tylko to co się dowiedziałem, wiele jeszcze jest mandatów i za co nie wiem. Praktycznie do rzeki też nie możesz zejść ręce opłukać, bo to jest już więcej jak 1 meter od drogi.I przed tem jak isć ty musisz widziec, przeczytać 400 stron gdzieś tam ichnej beletrystyki jeżeli znajdziesz, bo na początku szlaku to nie jest opisane i nie ma tabliczki. Mandaciki są bardzo drogie po 30 eurów za czlowieka. A bylismy tylko od strony Polski niedaleko nawet nie jest ciekawie prosto droga, nie wodospadów ni jeziór. Nic prosto powędrowałem po liesie. Nieradzę. Prosto zajechałem bo z psem w Polsce nie można było. Czułem się jak w Syngapurze gdzie nawet gumy do żucia niemożna miec ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 1 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Przed chwilą, Arti napisał: Faktycznie trochę słabo z tą składnią. A po za tym jak szlak zamknięty to mandacik bo przecież bezpieczny. Nie tobie to oceniać. Może obok szlaku rosną chronione rośliny - a ty sobie chcesz na nich zrobić piknik i znowu mandacik. Trudno komentować twoje zachowanie. Przed chwilą, Arti napisał: Przed chwilą, Arti napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Nie wiem czy to ważne, ale Droga Wolności, a także i Młodości, jest w remoncie, dużo mijanek - ze światłami lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 7 godzin temu, Jędrek napisał: Nie wiem czy to ważne, ale Droga Wolności, a także i Młodości, jest w remoncie, dużo mijanek - ze światłami lub bez. Pozostaje sie cieszyc, że nie mają Drogi Starości, skoro nawet młodość potrzebuje remontu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 29 minut temu, wjesna napisał: Pozostaje sie cieszyc, że nie mają Drogi Starości, skoro nawet młodość potrzebuje remontu. Ta "młodość" też ma już sporo lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi