wjesna Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 To dobrze, że miejsce nie zepsute tandetą. Zatem kiedyś, ale pewnie już nie w tym roku. Raczej każdy przychylnie wyraża się o Podlasiu, że to ładne tereny. Kiedyś koleżanka pokazywala mi kolorowe cerkwie z tamtych stron, ciekawy widok. Chciałabym zobaczyć Supraśl z muzeum ikon, pałace niezbyt mnie interesują to Branickich odpuszczę ale puszczę białowieską kiedyś muszę zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 49 minut temu, wjesna napisał: Supraśl z muzeum ikon, byliśmy , wspaniałe miejsce , i jeszcze Twierdza Ossowiec , naprawdę zachęcam , warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 2 godziny temu, barbie609 napisał: byliśmy , wspaniałe miejsce , i jeszcze Twierdza Ossowiec , naprawdę zachęcam , warto Na ten rok bardzo chce w Bieszczady. Dobrze się tam czuję, mam juz trasy obrane, vzekam tylko na jakieś wolne dni. Ale ta wschodnia strona Polski wydaje się mniej turystami zagęszczona. A może mi się wydaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Podlasie jest super! Bardzo pozytywnie nas zasooczyło. Przyroda, zabytki i bardzo sympatyczni Mieszkańcy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @jaaga76Ty też byłaś? Robicie klimaty, że trzeba to miejsce odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, wjesna napisał: Robicie klimaty, no to klimatycznie : Tykocin , zachód słońca na Narwią i kawałek łosia , zdjęcie zrobione z tarasu restauracji w Goniądzu podczas obiadu,był daleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 7 godzin temu, wjesna napisał: Na ten rok bardzo chce w Bieszczady. Dobrze się tam czuję, mam juz trasy obrane, vzekam tylko na jakieś wolne dni. A mi się trafiło jak ślepiej kurze ziarno kilka dnia w Bieszczadach pod koniec sierpnia :-). Pojadę prosto z Tatr. To jest życie 7 godzin temu, wjesna napisał: Ale ta wschodnia strona Polski wydaje się mniej turystami zagęszczona. A może mi się wydaje. Jeszcze tak, więc nie czekaj zbyt długo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 2 godziny temu, wjesna napisał: @jaaga76Ty też byłaś? Robicie klimaty, że trzeba to miejsce odwiedzić. Byłam. Pojechaliśmy na półmaraton i zostaliśmy na kilka dnia. Na takie must have starczyło z bakcyla złapaliśmy, a potem przyszła pandemia... :-((( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Przed chwilą, jaaga76 napisał: Byłam. Pojechaliśmy na półmaraton i zostaliśmy na kilka dnia. Na takie must have starczyło z bakcyla złapaliśmy, a potem przyszła pandemia... :-((( A żubr nam wyszedł prawie na maskę samochodu... dobrze, że wolno jechaliśmy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 On 8/19/2022 at 12:43 AM, jaaga76 said: @Gieferg @Jędrek Sorry Chłopaki, ale jedyny moment kiedy Krupówki są strawne to jakaś 5 rano, bo wtedy jeszcze śpią Poza tym czasem nie ma w nich absolutnie "uroku".... nic nie poradzę. Tak od 2 rano do 5 właśnie - w miarę luźno jest na deptaku... "Uroku" brak, potwierdzam, w sylwestra można zrobić śmieszne zdjęcia, gdy wszystko pozabijane płytami osb i zaklejone kartonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 14 godzin temu, Q'bot napisał: Tak od 2 rano do 5 właśnie - w miarę luźno jest na deptaku... "Uroku" brak, potwierdzam, w sylwestra można zrobić śmieszne zdjęcia, gdy wszystko pozabijane płytami osb i zaklejone kartonem Przed Sylwestrem Krupòwki wyglądają jakby czekały na bombę atomową... nie ogarniam ludzi, którzy marzą o spędzeniu tam Sylwka.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 21 godzin temu, jaaga76 napisał: Przed Sylwestrem Krupòwki wyglądają jakby czekały na bombę atomową... nie ogarniam ludzi, którzy marzą o spędzeniu tam Sylwka.... A ja, w tym roku, zostałem zaproszony na Sylwka do Roztoki. Tradycją organizowanych tam zabaw jest nocny rajd, po północy, do Wodogrzmotów. Jest tylko jeden warunek - wszyscy muszą iść w klapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @barbie609 zachód słońca piękny. Patrząc na żubra w trawie-niezłe tam trawy rosną, że żubra zasłaniają. @jaaga76 i co z tym żubrem? jechsliscie na tyle wolno, że zubr miał czas by przejść ? Bo one chyba nie wyskakują jak sarenki znienacka na drogę? Co zamierzasz w Bieszczadzch zobaczyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 44 minuty temu, wjesna napisał: że żubra zasłaniają. to był łoś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 minuty temu, barbie609 napisał: to był łoś Poranna ma ślepota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, wjesna napisał: niezłe tam trawy rosną, to są takie trzcinowiska , wewnątrz wygląda to tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Coś jak szuwary? Ale płasko. Żadna góra niczego nie zasłania. Wszystko na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 50 minut temu, wjesna napisał: Ale płasko no prawie całkiem płasko , całkowicie odmiennie od tego co mamy na co dzień , jak widać część szlaków przebiega po takich kładkach a czasami i przeprawiać się trzeba : można też pożyczyć kajak i popływać po rozlewiskach ,są i takie puszczańskie szlaki: to wszystko podlane sosem historii , RON , granica Korony i Litwy , Twierdza Osowiec itd. no i wyszła reklamówka Podlasia i to na górskim forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 3 godziny temu, barbie609 napisał: wyszła reklamówka Podlasia i to na górskim forum ...bo wszędzie jest ładnie i zawsze znajdzie się coś co warto zobaczyć. To drugie zdjęcie zrobione w Puszczy Białowiejskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 8 godzin temu, wjesna napisał: @barbie609 @jaaga76 co z tym żubrem? jechsliscie na tyle wolno, że zubr miał czas by przejść ? Bo one chyba nie wyskakują jak sarenki znienacka na drogę? Co zamierzasz w Bieszczadzch zobaczyć? Żubr stał połową swego cielska (tą z 4 literami) na drodze i skubał sobie drzewko.... Na zakręcie. Mam dwa dni, więc pewnie Połoniny, Fereczata, może Rawka... Strasznie dawko nie byłam, więc wszędzie będzie cudnie ❤ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 12 minut temu, wjesna napisał: w Puszczy Białowiejskiej? Nie to Biebrzański Park Narodowy a konkretnie to taki szlak prowadzący w środek rozlewisk Biebrzy.Przeszliśmy tylko kawałek.Po Puszczy Białowieskiej żeśmy nie chodzili , byliśmy tylko w muzeum Parku. Parę lat wcześniej to i owszem ale z tamtego czasu nie ma zdjęć. pisałaś o Muzeum Ikon ,tak wyglądało w 2016 nie wolno używać lampy błyskowej jak widać mieliśmy ograniczoną mobilność więc z Białowieży tylko z ośrodka hodowlanego : żubroń czyli krzyżówka żubra z bydłem domowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 17 godzin temu, jaaga76 napisał: Żubr stał połową swego cielska (tą z 4 literami) na drodze i skubał sobie drzewko.... Na zakręcie. Mam dwa dni, więc pewnie Połoniny, Fereczata, może Rawka... Strasznie dawko nie byłam, więc wszędzie będzie cudnie ❤ Duży z bliska taki żubr? Ja widzialam z daleka i już wtedy mi się duży wydawał. Pewnie ładnie, mam nadzieję, że opowiesz jak wrócisz. Koniec lata powinien być ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 @barbie609.czuc klimat w takim muzeum, prawda? Kiedyś widziałam zdjęcia stamtąd i ściany wydawaly się być lepione i białe. Żubroń...tak patrząc od frontu to głowa jak u mućki Kargulowej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 19 minut temu, wjesna napisał: czuc klimat w takim muzeum, oj czuć , byłem pod wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, wjesna napisał: Duży z bliska taki żubr? Ja widzialam z daleka i już wtedy mi się duży wydawał. Pewnie ładnie, mam nadzieję, że opowiesz jak wrócisz. Koniec lata powinien być ładny. Oj duży .... Pewnie, że opowiem. Jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi