Kasia K 1,355 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 30.04 postanowiłam zobaczyć krokusy, które wiem, że już są. Chochołowskie w moim zamyśle raczej odpadły, ze względu na przypuszczalny tłok. Padło na Kalatówki. I rzeczywiście były piękne. Rano o godz. ok. 6:30 pusto, a na polanie pasące się łanie?. Korzystając z dobrej pogody musiałam zrobić coś jeszcze...... Start Kondratowa - zielony szlak na Przełęcz pod Kopą Kondracką - Kopa Kondracka - Kondracka Przełęcz - Kondratowa. Warunki zimowe. Rano śnieg zmrożony, więc podejście w miarę komfortowe, ale przy zejściu śnieg coraz bardziej mokry i zapadający. Trzeba było uważać, bo nawet w rakach można było pojechać?. Kilka fotek podsyłam.... Było pięknie.... 8 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,279 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 pięknie ,jak widać kto rano wstaje temu szlak daje 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,248 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Czasami opłaca się ramo wstać ? Cieszą oko krokusiki!? 2 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,355 Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 9 godzin temu, barbie609 napisał: pięknie ,jak widać kto rano wstaje temu szlak daje Tak... wcześnie rano zawsze jakoś ciekawiej jest.... ? Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,355 Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 1 godzinę temu, jaaga76 napisał: Cieszą oko krokusiki!? A myślałam, że jak ominę Chochołowską to krokusiki ominą mnie?, a tu proszę.... 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts