jaaga76 2,435 Posted April 23 Share Posted April 23 Myślę oczywiście o spódniczce sportowej 😀. Macie jakieś doświadczenia? Warto zainwestować? 2 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 156 Posted April 25 Share Posted April 25 U mnie sie kompletnie nie sprawdziła.. 🙂 2 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,475 Posted April 25 Share Posted April 25 A ja nie testowałem 🙄 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 283 Posted April 25 Share Posted April 25 (edited) Jedna z moich przyjaciółek nosi od paru lat w cieplejsze dni i jest zadowolona. Ja też sobie chwalę tę dość w górach nową modę, choć czasem na szlaku trudno się skoncentrować, a to przecież może być niebezpieczne 🙃😜 Zaś parę lat temu na Kościelcu spotkałem dziewczynę w spódniczce wcale nie sportowej, choć też dość krótkiej. Edited April 25 by Jędrek 2 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,475 Posted April 25 Share Posted April 25 (edited) Czy to nowa moda? Wolfskin ma w ofercie takie kiecki odkąd sięgam pamięcią - od puchowych, po softshelle 😉 Nie wiem tylko jak rozwiązali problem podwiewania bez ściągaczy montowanych 'per udo'. To tylko lokalni producenci ciuchów outdoorowych jakoś olali tę kategorię - bo krótkie ocieplane spodnie sprzedaje chociażby Pajak. Edited April 25 by Q'bot Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,435 Posted April 26 Author Share Posted April 26 7 godzin temu, Q'bot napisał: Czy to nowa moda? Wolfskin ma w ofercie takie kiecki odkąd sięgam pamięcią - od puchowych, po softshelle 😉 Nie wiem tylko jak rozwiązali problem podwiewania bez ściągaczy montowanych 'per udo'. To tylko lokalni producenci ciuchów outdoorowych jakoś olali tę kategorię - bo krótkie ocieplane spodnie sprzedaje chociażby Pajak. 4F czy F4 (nigdy nie wiem) też ma spodniczki w ofercie. Ale faktycznie na tym koniec.... Quote Link to post Share on other sites
wjesna 1,123 Posted April 26 Share Posted April 26 Podobają mi się te spódniczki, nawet się zastanawiałam nad zakupem ale jakoś tak wyszło, że jej jednak nie mam. 7 godzin temu, jaaga76 napisał: 4F czy F4 (nigdy nie wiem) Zawsze wiedziałam że f4, dopóki tego nie przeczytałam 🙂 Jak to latwo zamącić w głowie Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 283 Posted April 26 Share Posted April 26 Parę lat temu moda na takie spódniczki pojawiła się w polskiej (i nie tylko) lidze siatkówki pań. Ale ostatnio chyba już wszystkie ekipy wróciły do gry w spodenkach. Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted April 27 Share Posted April 27 Dnia 23.04.2022 o 14:56, jaaga76 napisał: Myślę oczywiście o spódniczce sportowej 😀. Macie jakieś doświadczenia? Warto zainwestować? Po co inwestować, mało masz spódniczek w szafie ? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,535 Posted April 27 Share Posted April 27 @jaaga76 ja mam coś takiego ale to jest jakby dwa w jednym. Taka spódnica z szortami pod spodem. Na spacer po Beskidach może być ale w Tatrach jej nigdy nie miałam. Niby szybkoschnąca i oddychająca ale po co mam oddychać to nie wiem😄 Taki mały plusik że kilku turystów się obejrzało😉 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,435 Posted April 27 Author Share Posted April 27 11 godzin temu, J@n napisał: Po co inwestować, mało masz spódniczek w szafie ? Oj @J@n , no jak Ty nic nie rozumiesz....na pierwszą dekadę maja jeszcze nie mam 😆 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,435 Posted April 27 Author Share Posted April 27 2 godziny temu, Zośka napisał: @jaaga76 Taki mały plusik że kilku turystów się obejrzało😉 Przekonałaś mnie 😄 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,435 Posted April 27 Author Share Posted April 27 @J@n @Q'bot @Jędrek @Lexi nie spodziewałam się, że temat spódniczek jest Wam tak bardzo bliski.... szacun 😆 1 4 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,322 Posted April 27 Share Posted April 27 @jaaga76ja generalnie nie lubię spódnic, w związku z czym problem mam z głowy..... 😉. Na szlak albo spodnie albo spodenki 😁😁 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 156 Posted April 29 Share Posted April 29 Dnia 27.04.2022 o 20:34, jaaga76 napisał: @J@n @Q'bot @Jędrek @Lexi nie spodziewałam się, że temat spódniczek jest Wam tak bardzo bliski.... szacun 😆 Znaczy że co - za spódniczkami jak sie ktoś ogląda to nienormalne jakieś ?..😁............... 3 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,435 Posted April 29 Author Share Posted April 29 2 godziny temu, Lexi napisał: Znaczy że co - za spódniczkami jak sie ktoś ogląda to nienormalne jakieś ?..😁............... Skrajnie zdrowy odruch🤣 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts