jaaga76 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Myślę oczywiście o spódniczce sportowej . Macie jakieś doświadczenia? Warto zainwestować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 U mnie sie kompletnie nie sprawdziła.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 A ja nie testowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Jedna z moich przyjaciółek nosi od paru lat w cieplejsze dni i jest zadowolona. Ja też sobie chwalę tę dość w górach nową modę, choć czasem na szlaku trudno się skoncentrować, a to przecież może być niebezpieczne Zaś parę lat temu na Kościelcu spotkałem dziewczynę w spódniczce wcale nie sportowej, choć też dość krótkiej. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Jędrek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Czy to nowa moda? Wolfskin ma w ofercie takie kiecki odkąd sięgam pamięcią - od puchowych, po softshelle Nie wiem tylko jak rozwiązali problem podwiewania bez ściągaczy montowanych 'per udo'. To tylko lokalni producenci ciuchów outdoorowych jakoś olali tę kategorię - bo krótkie ocieplane spodnie sprzedaje chociażby Pajak. Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Q'bot napisał: Czy to nowa moda? Wolfskin ma w ofercie takie kiecki odkąd sięgam pamięcią - od puchowych, po softshelle Nie wiem tylko jak rozwiązali problem podwiewania bez ściągaczy montowanych 'per udo'. To tylko lokalni producenci ciuchów outdoorowych jakoś olali tę kategorię - bo krótkie ocieplane spodnie sprzedaje chociażby Pajak. 4F czy F4 (nigdy nie wiem) też ma spodniczki w ofercie. Ale faktycznie na tym koniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Podobają mi się te spódniczki, nawet się zastanawiałam nad zakupem ale jakoś tak wyszło, że jej jednak nie mam. 7 godzin temu, jaaga76 napisał: 4F czy F4 (nigdy nie wiem) Zawsze wiedziałam że f4, dopóki tego nie przeczytałam Jak to latwo zamącić w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Parę lat temu moda na takie spódniczki pojawiła się w polskiej (i nie tylko) lidze siatkówki pań. Ale ostatnio chyba już wszystkie ekipy wróciły do gry w spodenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dnia 23.04.2022 o 14:56, jaaga76 napisał: Myślę oczywiście o spódniczce sportowej . Macie jakieś doświadczenia? Warto zainwestować? Po co inwestować, mało masz spódniczek w szafie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 @jaaga76 ja mam coś takiego ale to jest jakby dwa w jednym. Taka spódnica z szortami pod spodem. Na spacer po Beskidach może być ale w Tatrach jej nigdy nie miałam. Niby szybkoschnąca i oddychająca ale po co mam oddychać to nie wiem Taki mały plusik że kilku turystów się obejrzało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 11 godzin temu, J@n napisał: Po co inwestować, mało masz spódniczek w szafie ? Oj @J@n , no jak Ty nic nie rozumiesz....na pierwszą dekadę maja jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Zośka napisał: @jaaga76 Taki mały plusik że kilku turystów się obejrzało Przekonałaś mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 @J@n @Q'bot @Jędrek @Lexi nie spodziewałam się, że temat spódniczek jest Wam tak bardzo bliski.... szacun 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 @jaaga76ja generalnie nie lubię spódnic, w związku z czym problem mam z głowy..... . Na szlak albo spodnie albo spodenki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Dnia 27.04.2022 o 20:34, jaaga76 napisał: @J@n @Q'bot @Jędrek @Lexi nie spodziewałam się, że temat spódniczek jest Wam tak bardzo bliski.... szacun Znaczy że co - za spódniczkami jak sie ktoś ogląda to nienormalne jakieś ?................. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Lexi napisał: Znaczy że co - za spódniczkami jak sie ktoś ogląda to nienormalne jakieś ?................. Skrajnie zdrowy odruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi