J@n Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 22 minuty temu, Mateusz Z napisał(a): To może być Szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 1 godzinę temu, J@n napisał(a): Tablica S. Bronikowskiego, Wyżnie Solnisko, widok na Miedziane, Chodnik Liptovskie Mury - jakoś tak... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 5 godzin temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Tablica S. Bronikowskiego, Wyżnie Solnisko, widok na Miedziane, Chodnik Liptovskie Mury - jakoś tak... dajesz zagatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 49 minut temu, J@n napisał(a): dajesz zagatke S`il Vous plait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Godzinę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): S`il Vous plait. Kominiarski Wierch to wystarczająca odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 2 godziny temu, J@n napisał(a): dajesz zagatke 8 godzin temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Tablica S. Bronikowskiego, Wyżnie Solnisko, widok na Miedziane, Chodnik Liptovskie Mury - jakoś tak... Na poprzedniej fotce był Kozi Wierch, tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 5 godzin temu, Jędrek napisał(a): Na poprzedniej fotce był Kozi Wierch, tak po prostu. i Kozia Kupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 1 godzinę temu, J@n napisał(a): i Kozia Kupa I co, wszedłeś czy tylko wdepłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 16 godzin temu, Jędrek napisał(a): Kominiarski Wierch to wystarczająca odpowiedź? A i owszem. Jest to dokładnie widok na Kominiarski Wierch. Spod Chudej Turni - bodajże. Tak, więc zgodnie ze zwyczajem - poprosimy o zagadkę. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Fanka natury, fanka gór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 W jakim miejscu się znajduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 W dniu 5.12.2024 o 00:25, Jędrek napisał(a): W jakim miejscu się znajduję Szpiglasowa Przełęcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 W dniu 5.12.2024 o 00:25, Jędrek napisał(a): W jakim miejscu się znajduję? A gdzie raki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 58 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): A gdzie raki. Zimują? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Mateusz Z napisał(a): Szpiglasowa Przełęcz Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Godzinę temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): A gdzie raki. Słabo pasują do krótkich spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 8 minut temu, Jędrek napisał(a): Słabo pasują do krótkich spodni Hej, to takie we wzór palemek trzeba kupić. ;-DDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 15 minut temu, Fanka natury, fanka gór napisał(a): Hej, to takie we wzór palemek trzeba kupić. ;-DDD To jest myśl, poszukam przy okazji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Skąd zrobione zdjęcie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 3 godziny temu, Mateusz Z napisał(a): Skąd zrobione zdjęcie? Zza krzaka, pierwsze skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 12 godzin temu, Mateusz Z napisał(a): Skąd zrobione zdjęcie? Mała Fatra. W oddali widoczny Rozsutec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Mała Fatra. W oddali widoczny Rozsutec. Pytanie brzmi - skąd zrobione zdjęcie, a nie - co na nim widać Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Mała Fatra. W oddali widoczny Rozsutec. Tak, to Mała Fatra. Odpowiedz zbyt ogólna, doprecyzuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 16 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Tak, to Mała Fatra. Odpowiedz zbyt ogólna, doprecyzuj Nie doprecyzuję, bo nie wiem. Nigdy nie byłem w Małej Fatrze. Poznałem tylko charakterystyczny szczyt Rozsuteca. Ale pewnie @Jędrek wie, on zawsze taki rezolutny i wszystkowiedzący 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 29 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Nie doprecyzuję, bo nie wiem. Nigdy nie byłem w Małej Fatrze. Poznałem tylko charakterystyczny szczyt Rozsuteca. Ale pewnie @Jędrek wie, on zawsze taki rezolutny i wszystkowiedzący Coś tam kiedyś pisałeś że zarabiałeś m. in. dziennikarzeniem, a takiego prostego pytania nie rozumiesz? Ejże, chyba żarty się ciebie trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 minuty temu, Jędrek napisał(a): Coś tam kiedyś pisałeś że zarabiałeś m. in. dziennikarzeniem, a takiego prostego pytania nie rozumiesz? Ejże, chyba żarty się ciebie trzymają To Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem, że wg mnie to Mała Fatra. Gdybym wiedział, z jakiego miejsca zrobione jest zdjęcie, to bym napisał. A że nie wiem, to nie napisałem. Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi