Jump to content

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witajcie! Nazywam się Kacper . Każdy wolny weekend spędzam w górach lub w zaciszu leśnej głuszy . Uwielbiam podróżować i poznawać nowe miejsca . Niosę pomoc osobom poszkodowanym ,a w gó

Cześć Tatromaniacy ? Jestem Aśka i na forum jestem nowa. Kocham wszystkie góry ale Tatry ponad wszystko ❤ Przyjazny tu klimat ? i można odlecieć w magię gór oglądając Wasze  relacje ? Po

Dzień dobry. Podczytuje Was od pewnego czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby do Was dołączyć.  Jestem z Małopolski,  w góry chodzę na jednodniowe wycieczki przeważnie niedzielami. Czasem są to Tatry, c

Posted Images

Witam, mam na imię Asia. Cieszę się, że dołączyłam do grona ludzi, którzy mają zajawkę na punkcie gór ^^ mam nadzieję, że poznam wielu fajnych ludzi, których da się spotkać w naszych przepięknych Górach ❤️ 

Edited by Joasia
  • Like ! 5

Dnia 15.08.2019 o 15:59, tatromaniak napisał:

Przywitajcie się z innymi Użytkownikami forum, napiszcie kilka słów o sobie...

...krótko mówiąc - poznajmy się, w końcu po drugiej stronie monitora siedzą ludzie ?

Cześć Tatromaniacy!

Hej jestem Mariusz - fajnie się spotkać z ludźmi, którym Tatry są bliskie sercu.Kocham góry i ludzi ktorzy mają "świra" na punkcie gór.Staram się przynajmniej raz w roku spakować plecak i odwiedzić najpiękniejsze miejsce w Polsce.Pozdrowienia z Głogowa dla Tatromaniaków

Edited by Fyny
  • Like ! 4

Cześć ? 

witam Was wszystkich serdecznie, na imię mi Marysia. Jestem introwertyczną duszą pracującą z ludźmi, a w górach odnajduję spokój, którego brakuje mi na codzień ? chylę czoła przed potęgą natury. Fajnie być częścią społeczności podzielającej tę samą miłość! ❤️

• Like ! 5

Witajcie! Jeszcze ulubionego szlaku nie mam, w tym roku planuję dopiero mój drugi wyjazd w Tatry. Na razie zaliczony Szpiglasowy Wierch od Doliny Pięciu Stawów ;)  Ale jedna wizyta i miłość od pierwszego wejrzenia i oto jej efekt ⛰️❤️

inbound6862602674510534311.jpg

• Like ! 5

Cześć! Mam na imię Konrad. Jestem z Warszawy. W góry jeździłem praktycznie od urodzenia, ale naprawdę je pokochałem dopiero na studiach. Od 5 lat spędzam w górach majówkę, Sylwestra, wakacje i ferie, a czasem też jakiś weekend. Nie tylko w Tatrach. W polskich Tatrach byłem już wszędzie i byłem w wielu miejscach w Tatrach słowackich ?

• Like ! 3

Cześć Tatromaniacy! 

Jestem Kasia i pochodzę z Śląska. Moja przygoda z Tatrami zaczęła się jak miałam chyba z 5 lat i trwa do dziś ☺️ Kocham Tatry za to, że po prostu są i zawsze na mnie czekają.

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku ?

Edited by Gatyska
  • Like ! 3

Cześć;-) uwielbiam góry, niestety od lat nie byłam w Tatrach - uziemnila mnie kontuzja. Tatromaniak pomaga złagodzić tęsknotę. Hobbystyczne zajmuje się fotografią, więc mam nadzieję, że już niedługo wyskocze w góry z aparatem (Może jakieś ni,że partie, kiedy tylko zdrowie pozwoli).

• Like ! 2

Cześć, z tej strony  Piotrek, miłośnik długich, ciężkich szlaków z przepięknymi widokami. W tym sezonie poznałem ABC turystyki zimowej w Schronisku Roztoka (kurs który z całego serca polecam), a nadchodzące lato planuję przemaszerować w szybszym tempie, bądź nawet przebiec. 

P. S. Zapomniałem dodać że pochodzę ze świętokrzyskiego ?

• Like ! 1

Cze! Jestem Anna, najczęściej na wycieczki wybieram się z rodzinką, rzadziej ze znajomymi (i to nie dlatego, że dzieci nie mam z kim zostawić, bo dzieci zawsze idą z nami-trasy planujemy tak żeby był wysiłek, ale i satysfakcja po dojściu na szczyt dla każdego), a stopień trudności trasy dobieramy do możliwości uczestników czy warunków pogodowych. 

Na pewno spotkamy lub już spotkaliśmy się w przeciągu ostatnich kilku lat na szlaku... ??

Chciałam zdobyć też tu wiedzę o szlakach, na które warto i można wybrać się z dziećmi. 

Hej ?

• Like ! 4
24 minuty temu, MILENA KUSIAK napisał:

Heej wszystkim! Świetne forum ? pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku ?️⛰️?

Serwus Milena! Cieszymy się, że podoba Ci się nasze forum. Zachęcam, w wolnej chwili, do zapoznania się z naszą twórczością. Będzie nam bardzo miło, jak skrobniesz coś czasami. Oczywiście - im więcej i częściej, tym lepiej ? W razie jakichkolwiek pytań, służymy pomocą. 

• Like ! 3