Agaja Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam serdecznie. Jestem Agaja. Po Tatrach chodzę wytrwale od czasów niepamiętnych. Pasja ta przechodzi u nas w rodzinie z pokolenia na pokolenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renata K Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć, jestem Renata, góromaniaczka ze szczególnym umiłowaniem Tatr. Miło znaleźć się wśród samych swoich 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola_ Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam. Jola, 46 lat, kujawsko-pomorskie. Po Tatrach chodzę dopiero od zeszłego roku, ale pokochałam je całym sercem. Szkoda, że tak daleko mieszkam... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joasia Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Witam, mam na imię Asia. Cieszę się, że dołączyłam do grona ludzi, którzy mają zajawkę na punkcie gór ^^ mam nadzieję, że poznam wielu fajnych ludzi, których da się spotkać w naszych przepięknych Górach Edytowane 15 Maja 2020 przez Joasia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyny Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Dnia 15.08.2019 o 15:59, tatromaniak napisał: Przywitajcie się z innymi Użytkownikami forum, napiszcie kilka słów o sobie... ...krótko mówiąc - poznajmy się, w końcu po drugiej stronie monitora siedzą ludzie Cześć Tatromaniacy! Hej jestem Mariusz - fajnie się spotkać z ludźmi, którym Tatry są bliskie sercu.Kocham góry i ludzi ktorzy mają "świra" na punkcie gór.Staram się przynajmniej raz w roku spakować plecak i odwiedzić najpiękniejsze miejsce w Polsce.Pozdrowienia z Głogowa dla Tatromaniaków Edytowane 16 Maja 2020 przez Fyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maccamari Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć witam Was wszystkich serdecznie, na imię mi Marysia. Jestem introwertyczną duszą pracującą z ludźmi, a w górach odnajduję spokój, którego brakuje mi na codzień chylę czoła przed potęgą natury. Fajnie być częścią społeczności podzielającej tę samą miłość! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow_6 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witajcie! Jeszcze ulubionego szlaku nie mam, w tym roku planuję dopiero mój drugi wyjazd w Tatry. Na razie zaliczony Szpiglasowy Wierch od Doliny Pięciu Stawów ;) Ale jedna wizyta i miłość od pierwszego wejrzenia i oto jej efekt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina. Figacz Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć wszystkim Jestem Paulina. Mieszkam w woj.mazowieckim. Pierwszy nasz wyjazd w góry w 2010 roku. Przyjechaliśmy wtedy do Zakopanego . W 2018 roku już w powiększonym składzie też Zakopane. Pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corrado Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cześć! Mam na imię Konrad. Jestem z Warszawy. W góry jeździłem praktycznie od urodzenia, ale naprawdę je pokochałem dopiero na studiach. Od 5 lat spędzam w górach majówkę, Sylwestra, wakacje i ferie, a czasem też jakiś weekend. Nie tylko w Tatrach. W polskich Tatrach byłem już wszędzie i byłem w wielu miejscach w Tatrach słowackich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_gajos Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć, Chodzę po górach latem czasem zimą, ale wtedy to głównie Dolinki. Na Forum z chęcią zajrzę by poczytać o naszej wspólnej pasji :) Ł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika7684 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć wszystkim :) Na co dzień mieszkam nad morzem, ale w sercu mam góry ;) Pozdrawiam Was i do zobaczenia na szlakach! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izawil Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć, jestem Iza, chętnie poznam ludzi z pasją do gór i wymienimy się doświadczeniami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommim Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć wszystkim, Prócz chodzenia po naszych cudownych Tatrach, przemierzam je również wewnątrz jako Taternik Jaskiniowy Pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Półćwiartek Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 No cześć wszystkim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatyska Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Cześć Tatromaniacy! Jestem Kasia i pochodzę z Śląska. Moja przygoda z Tatrami zaczęła się jak miałam chyba z 5 lat i trwa do dziś Kocham Tatry za to, że po prostu są i zawsze na mnie czekają. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku Edytowane 16 Maja 2020 przez Gatyska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeidiStiglitz Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć;-) uwielbiam góry, niestety od lat nie byłam w Tatrach - uziemnila mnie kontuzja. Tatromaniak pomaga złagodzić tęsknotę. Hobbystyczne zajmuje się fotografią, więc mam nadzieję, że już niedługo wyskocze w góry z aparatem (Może jakieś ni,że partie, kiedy tylko zdrowie pozwoli). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrosko Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć, z tej strony Piotrek, miłośnik długich, ciężkich szlaków z przepięknymi widokami. W tym sezonie poznałem ABC turystyki zimowej w Schronisku Roztoka (kurs który z całego serca polecam), a nadchodzące lato planuję przemaszerować w szybszym tempie, bądź nawet przebiec. P. S. Zapomniałem dodać że pochodzę ze świętokrzyskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monikaantczak Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Witam wszystkich! Uwielbiam chodzić po Tatrach, staram się jeździć tam co roku. Zaczęło się od wyjazdów z rodzicami, potem obozy wędrowne i zakochałam się w Tatrach na zabój Edytowane 16 Maja 2020 przez monikaantczak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć. Jestem Beata z Gdańska, uwielbiam Tatry, kilka razy w ciągu roku muszę tam być. Pozdrawiam wszystkich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esiaczek96 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Hej jestem Estera, mam nadzieję że poznam innych miłośników gór by móc wymieniać się ciekawymi historiami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna.J-K Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Cze! Jestem Anna, najczęściej na wycieczki wybieram się z rodzinką, rzadziej ze znajomymi (i to nie dlatego, że dzieci nie mam z kim zostawić, bo dzieci zawsze idą z nami-trasy planujemy tak żeby był wysiłek, ale i satysfakcja po dojściu na szczyt dla każdego), a stopień trudności trasy dobieramy do możliwości uczestników czy warunków pogodowych. Na pewno spotkamy lub już spotkaliśmy się w przeciągu ostatnich kilku lat na szlaku... Chciałam zdobyć też tu wiedzę o szlakach, na które warto i można wybrać się z dziećmi. Hej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas13 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Dużo szczęścia w górach pozdrawiam serdecznie, Kasia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILENA KUSIAK Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Heej wszystkim! Świetne forum pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 24 minuty temu, MILENA KUSIAK napisał: Heej wszystkim! Świetne forum pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku Serwus Milena! Cieszymy się, że podoba Ci się nasze forum. Zachęcam, w wolnej chwili, do zapoznania się z naszą twórczością. Będzie nam bardzo miło, jak skrobniesz coś czasami. Oczywiście - im więcej i częściej, tym lepiej W razie jakichkolwiek pytań, służymy pomocą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Sz. Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Cześć! Moje imię, to Natalia. Mieszkam w Rzeszowie. Góry i latem i zimą uwielbiam. Osoby z Rzeszowa i okolic chętne to wspólnych wypraw górskich, czy to w Tatry, czy w Bieszczady zapraszam do kontaktu Do zobaczenia na szlakach! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi