Jędrek Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Dnia 5.01.2021 o 17:28, Anuś napisał: przełęcz pod chłopakiem I jak z tym chłopakiem, udało się? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Dnia 1.01.2022 o 11:05, jaaga76 napisał: 2022 aktualny, więc wracam do planów. Co się komu udało? I co kto ma zaplanowane? Udało się sporo(prawie wszystko z planu wcześniejszego) więc nie mogę narzekać. Przenoszę tylko Mięgusza i Czarny Szczyt na ten rok. Dodaję Szczyrbski i Zadni Gerlach(liczę, że się uda Martinką). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Dnia 1.01.2022 o 11:05, jaaga76 napisał: 2022 aktualny, więc wracam do planów. Co się komu udało? I co kto ma zaplanowane? Poprzedni rok raczej zaliczam do udanych! Prawie wszystkie plany górskie zaliczone, poza jednym najważniejszym....... Zaplanowane wejście na Gerlach pokrzyżowała kontuzja uniemożliwiająca wejście Ten nowy rok.... Zobaczymy na co mi pozwoli. Sezon zimowy z powodu tejże kontuzji odpada. Wiosna mam nadzieję rozpocznie górskie wojaże. Dla wszystkich tatromaniaków : udanych wypraw małych i dużych 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Kasia K napisał: Poprzedni rok raczej zaliczam do udanych! Prawie wszystkie plany górskie zaliczone, poza jednym najważniejszym....... Zaplanowane wejście na Gerlach pokrzyżowała kontuzja uniemożliwiająca wejście Ten nowy rok.... Zobaczymy na co mi pozwoli. Sezon zimowy z powodu tejże kontuzji odpada. Wiosna mam nadzieję rozpocznie górskie wojaże. Dla wszystkich tatromaniaków : udanych wypraw małych i dużych Zdrowiej @Kasia K! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Jako, że w tym roku 40-ka, to wymyśliłem sobie na ten dzień wejście na Rysy. Czy się uda? Zobaczymy. Mam jeszcze pół roku. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 12 godzin temu, Matus napisał: Jako, że w tym roku 40-ka, to wymyśliłem sobie na ten dzień wejście na Rysy. Czy się uda? Zobaczymy. Mam jeszcze pół roku. Piękny wiek!!!! Trzymam kciuki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 12 godzin temu, Matus napisał: Jako, że w tym roku 40-ka, to wymyśliłem sobie na ten dzień wejście na Rysy. Czy się uda? Zobaczymy. Mam jeszcze pół roku. to bardzo poważny wiek - radzę przemyśleć takie lekkomyślne postanowienie 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 5 godzin temu, J@n napisał: to bardzo poważny wiek - radzę przemyśleć takie lekkomyślne postanowienie @J@n zaczynam rozważać górską emeryturę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 10 godzin temu, J@n napisał: to bardzo poważny wiek - radzę przemyśleć takie lekkomyślne postanowienie Luuuz. Czuję się na 20 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Matus napisz kilka słów o sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 godziny temu, Matus napisał: Luuuz. Czuję się na 20 które to będzie wejście na Rysy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 16 godzin temu, J@n napisał: które to będzie wejście na Rysy ? Najważniejsze oczywiście... Czyli pierwsze ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Dnia 19.01.2022 o 21:13, Matus napisał: Jako, że w tym roku 40-ka, to wymyśliłem sobie na ten dzień wejście na Rysy. Czy się uda? Zobaczymy. Mam jeszcze pół roku. Życzę powodzenia, choć plany na konkretny dzień w Tatrach robione wcześniej niż kilka dni przed terminem, to czysta utopia. Zresztą co tu daleko szukać, jeden z moich kolegów miał parę lat temu podobny pomysł. Nie chodziło o urodziny, lecz jakąś inną rocznicę, którą chciał uczcić "zdobyciem" Rysów, na których jeszcze nie był. Zaplanował kilka dni urlopu w terminie, przygotował się kondycyjnie itp. Ale pogoda tego dnia tak siadła że ledwo nad Czarny Staw wszedł i (na szczęście) rozsądek wziął (nomen omen) górę A na Rysy wszedł niecały rok później, już bez okazji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 22 godziny temu, Jędrek napisał: Życzę powodzenia, choć plany na konkretny dzień w Tatrach robione wcześniej niż kilka dni przed terminem, to czysta utopia. Zresztą co tu daleko szukać, jeden z moich kolegów miał parę lat temu podobny pomysł. Nie chodziło o urodziny, lecz jakąś inną rocznicę, którą chciał uczcić "zdobyciem" Rysów, na których jeszcze nie był. Zaplanował kilka dni urlopu w terminie, przygotował się kondycyjnie itp. Ale pogoda tego dnia tak siadła że ledwo nad Czarny Staw wszedł i (na szczęście) rozsądek wziął (nomen omen) górę A na Rysy wszedł niecały rok później, już bez okazji. Wiadomo, na tą chwilę jest to tylko ambitny plan. Co z tego wyjdzie czas pokaże. Nie mam parcia, że musi to być w ten konkretny dzień, natomiast fajnie by było gdyby się udało. Wszystko będzie zależeć od warunków. Jesli nie tego dnia, to kiedy indziej i tak tam "wlezę" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 @Kasia K- kopę lat. Zdrówka Ci życzę. I zaglądaj do nas jak najczęściej. @Matus - jako trochę starszy kolega mogę Ci powiedzieć, że najlepsze życie zaczyna się właśnie po 40-stce. To górskie również Wszystkim Wam życzę spełnienia Waszych górskich planów, pięknych widoków, pogodowej lampy, bezpiecznych wejść i powrotów. Sobie natomiast życzę rzucenia ohydnego nałogu, jakim jest palenie fajek i konsekwentnej pracy nad formą. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dnia 28.01.2022 o 15:03, Mnich Moderator napisał: @Kasia K- kopę lat. Zdrówka Ci życzę. I zaglądaj do nas jak najczęściej. Dzięki wielkie! Rzeczywiście trochę mnie tu nie było.....myślę o spotkaniu forumowiczów.... Dobrze by było poznać Was w realu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 2 godziny temu, Kasia K napisał: Dzięki wielkie! Rzeczywiście trochę mnie tu nie było.....myślę o spotkaniu forumowiczów.... Dobrze by było poznać Was w realu... Świetny pomysł @Kasia K trzymam za słowo i do zobaczenia w realu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zatem do zobaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dnia 30.01.2022 o 13:44, Kasia K napisał: Zatem do zobaczenia @Kasia K- nawet nie wiesz, jak się cieszę, że zoabczymy się we wrześniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 4 godziny temu, Mnich Moderator napisał: @Kasia K- nawet nie wiesz, jak się cieszę, że zoabczymy się we wrześniu Też się cieszę ☺ właśnie widziałam Wasze zdjęcia z ostatniego spotkania w poście,, zimowa piątka".... Fajna ekipa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 1 minutę temu, Kasia K napisał: Też się cieszę ☺ właśnie widziałam Wasze zdjęcia z ostatniego spotkania w poście,, zimowa piątka".... Fajna ekipa Najlepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi