anko72 Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam. Planuję wejście na Rysy od strony Polskiej (gdzie zostawię samochod), a zejście od Słowackiej. Kiedyś były busy do Zakopanego z Popradzkiego Plesa. Czy ktoś orientuje się czy nadal są? Ew. czy jest inna mozliwosc powrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Przed chwilą, anko72 napisał: Witam. Planuję wejście na Rysy od strony Polskiej (gdzie zostawię samochod), a zejście od Słowackiej. Kiedyś były busy do Zakopanego z Popradzkiego Plesa. Czy ktoś orientuje się czy nadal są? Ew. czy jest inna mozliwosc powrotu? Z Popradzkiego Plesa jest elektriczka do Starego Smokowca gdzie trzeba się przesiąść na autobus, niestety od 16 lipca Strama z Zakopanego do Starego Smokowca zawiesiła wszystkie kursy do przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anko72 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 13 minut temu, vatra napisał: Z Popradzkiego Plesa jest elektriczka do Starego Smokowca gdzie trzeba się przesiąść na autobus, niestety od 16 lipca Strama z Zakopanego do Starego Smokowca zawiesiła wszystkie kursy do przyszłego roku. No właśnie wiem o zawieszeniu kursów. Kiedyś jeździły tez zakopiańskie busiki, a teraz to nie mam pojęcia. Ktoś wie? Ew. jak dostać się że Starego Smokowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @anko72 że Smokowca na Łysą Polanę jeżdzą autobusy słowackie dosyć często ale jak byłam w lipcu to były jakieś roboty drogowe i jeździły tylko do Tatrzańskiej Javoriny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi