Jędrek Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 18 minut temu, barbie609 napisał: też zaczynam przemyśliwać , tylko ten asfalt,ale zobaczymy A co jest nie tak z tym asfaltem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 po prostu jest....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, barbie609 napisał: też zaczynam przemyśliwać , tylko ten asfalt,ale zobaczymy Na samym początku z Jaworzyny Tatrzańskiej jest kawałek asfaltu ale tylko tam. W zasadniczej, górskiej części jest super, no chyba że ostatnio coś nowego położyli . W zasadzie do momentu rozdzielenia szlaku na Koperszady, nie jest zbyt ciekawie, mimo że tam już asfaltu nie ma. Jak dla mnie Dolina zaczyna się dalej Edytowane 19 Maja 2023 przez Pablo P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 8 godzin temu, Pablo P napisał: Dolina zaczyna się dalej wydawało mi się że na skręcie na Koperszady jeszcze jest, w zeszłym roku tam byłem, ale może mi się pomieszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Asfalt jest do mostu zdaje się, potem jest droga z tłucznia ~2km, która dopiero po pewnym czasie przechodzi w ścieżkę. A czy Jaworowa taka fajna? Za mało bocznych dolin ma Bo co, pójdziesz nad Czarny Staw, nad Zielony Staw i tyle, koniec doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 2 godziny temu, barbie609 napisał: wydawało mi się że na skręcie na Koperszady jeszcze jest, w zeszłym roku tam byłem, ale może mi się pomieszało. Całkiem możliwe że, jest byłem tam kilka lat temu, mogło mi się pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 1 godzinę temu, Q'bot napisał: Asfalt jest do mostu zdaje się, potem jest droga z tłucznia ~2km, która dopiero po pewnym czasie przechodzi w ścieżkę. Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca (edytowane) kilka fotek z Chaty (05-07-2024) - chmurki robiły robotę Edytowane 7 Lipca przez zinox 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 4 minuty temu, zinox napisał: chmurki robiły robotę fakt , oglądaliśmy je z ,,drugiej strony,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca a gdzieś mi się mignęło że w Jaworowej byłeś - tego dnia? Ja w czwartek Kopskie Sedlo ale nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 1 minutę temu, zinox napisał: że w Jaworowej byłeś - tego dnia podeszliśmy kawałek, fajnie było 1 minutę temu, zinox napisał: Ja w czwartek Kopskie Sedlo ale nie dotarłem czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca (edytowane) z powodów zdrowotnych - jakaś godzina nam została - przełęcz było widać ale żonie uaktywnił się kręgosłup i trzeba było zawrócić. Inna strona medalu że strasznie się chmurzyście zrobiło Dlatego Terycho robiłem sam Będzie na przyszły rok ( a może na jesień - jak dobrze pójdzie) Edytowane 7 Lipca przez zinox 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi