Moskit Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Czy Ciuchcia w Dolinie Chochołowskiej będzie kursować w dniach 11-13.11.2022? Jeżeli tak proszę o podanie godzin odjazdów. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 godzinę temu, Moskit napisał: Czy Ciuchcia w Dolinie Chochołowskiej będzie kursować w dniach 11-13.11.2022? Jeżeli tak proszę o podanie godzin odjazdów. Dziękuję Cześć - w pierwszym poście wypadało by się chociaż przywitać. W listopadzie nigdy tam tego śmierdzącego potwora nie widziałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Cześć, jak na każdym forum musi być hejt i dogryzanie. Dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 33 minuty temu, Moskit napisał: Cześć, jak na każdym forum musi być hejt i dogryzanie. E tam, wcale że nie. Nie fochaj się tylko opowiedz gdzie się wybierasz z tej Chocholowskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 9 godzin temu, Moskit napisał: Cześć, jak na każdym forum musi być hejt i dogryzanie. Dzięki za info Jan taki jest..zawzięty mówię Ci....wcale bym nie wykluczył ze teraz będzie czekał na Ciebie u wlotu do doliny żeby wylać na Ciebie fale chejtu - najprawdopodobniej z dzwigu kratowego który stoi na budowie tego Centrum Edukacyjnego na wlocie do doliny.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 14 godzin temu, Lexi napisał: Centrum Edukacyjnego na wlocie do doliny Ciekawe co to będzie. Pewnie gdzieś pisali, ale mi umknęło, co to za edukację będą tam prowadzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dnia 26.10.2022 o 11:59, Moskit napisał: Cześć, jak na każdym forum musi być hejt i dogryzanie Jezusicku, jaka mimoza Gdzie ty tu hejt widzisz??? A co do kolejki, to jest biznes. Bedą klienci, będzie jeździła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 9 godzin temu, wjesna napisał: co to za edukację będą tam prowadzić Edukację górską - cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) Dnia 26.10.2022 o 11:08, J@n napisał: śmierdzącego potwora Nie dramatyzuj, jeździłem wiele razy i nie śmierdziało, ani nikt przed potworem nie uciekał z krzykiem Przy okazji, ciekawostka z mojej strony jest taka że nigdy jeszcze nie jechałem tym "potworem" na dół. A przy pierwszym moim pobycie w Tatrach tam dokąd teraz jeździ kolejka, dojeżdżały busy. I komu to przeszkadzało? (uwaga, to był żart) Edytowane 27 Października 2022 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 17 godzin temu, Jędrek napisał: Nie dramatyzuj, jeździłem wiele razy i nie śmierdziało, ani nikt przed potworem nie uciekał z krzykiem Słychać tę dryndę dużo wcześniej niż się ją zobaczy, więc jest dużo czasu na ucieczkę, ktora jest zasadna, bo to żadna przyjemność kiedy toto przejedzie obok wzbijając proch z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 2 godziny temu, wjesna napisał: Słychać tę dryndę dużo wcześniej niż się ją zobaczy Fakt. Chałasuje niemiłosiernie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Czy to prawda, że kolejka jeździ w tym roku od 9:00? (w paru miejscach znalazłem takie info) Zawsze było od 8:00 (ale ostatnio tam byłem dwa lata temu), a ta godzina różnicy psuje mi cały plan Edytowane 27 Czerwca 2023 przez Gieferg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 W poniedziałek jeździła od 8. Ale nie wiem czy to stała pora obecnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oriiimi Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jak obecnie wyglada? szlak na Trzydniowiański i Kończysty Wierch z Siwej Polany a przede wszystkim czy zejście czerwonym szlakiem przez Jarząbczą Dolinę w kierunku Schroniska w Dolinie Chochołowskiej jest przedreptane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia sytuacja na dzisiaj https://tpn.pl/zwiedzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariadne Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Z Polany Trzydniówki mocno strome podejście, bardzo często jest oblodzone, także raki od samej Polany-większa cześć prowadzi lasem na Trzydniowiański więc śmiało można iść na szczyt Dalej trochę granią, przed samym szczytem Kończystego masz strome podejście do góry-tu oprócz raków przyda sie czekan Schodzilam przez Dolinę Jarząbczą jak było przetarte i w zasadzie tylko w jednym momencie na dole żlebu jest tam mocno niebezpiecznie przy zagrożeniu lawinowym Pozniej trasa po trochę płaskim, trochę między drzewami więc można cisnąć śmiało Zerknij sobie tutaj: https://r70.pl/pl/c/Turystyka-i-survival/1 Możesz skompletować podstawowy sprzęt na taki wypad. Edytowane 8 Lutego przez ariadne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi