ania71wro Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Piszecie: "Nie ma tu tematów przeterminowanych bo Tatry się nie starzeją". Wobec tego wrzucam temat jesienny, w zimie mi za daleko w Tatry, jeżdżę w Karkonosze (na razie). Jak miłośnik Tatr świętuje swoje urodziny Poza skokiem spadochronowym (zrealizowane, było genialnie) zażyczyłam sobie na swoje baaardzo okrągłe urodziny kilku dni w Tatrach, bo cóż może być piękniejszego? Dodam, że osiemnastkę też tu spędziłam, choć trasa była mniej ambitna, pracowałam wtedy sezonowo w schronisku. Wyobraźcie sobie, że udało mi się zarezerwować we wrześniu noclegi w Gazdówce, z ledwie tygodniowym wyprzedzeniem (sic!). Ktoś zrezygnował. Rezerwacja pogody też przebiegła pomyślnie. Dzień wcześniej wybrałam się na Turbacz, aby przy zachodzie i wschodzie słońca wprawić się w odpowiedni nastrój. (No, może nie do końca, po prostu chciałam wyjechać o dzień wcześniej, niż miałam rezerwację). Na Szpiglasowym pomyślałam swoje życzenia. Jeśli się spełnią, to czekają mnie jeszcze świetne tatrzańskie, a może i alpejskie wyprawy. Wracając z Wrót Chałubińskiego widziałam rodzinę kozic i sfilmowałam świstaka. Przyjęłam to z radością jako prezenty. Najpiękniej było kolejnego dnia w drodze na Mięguszowiecką Przełęcz pod Chłopkiem. Wyszłam wcześnie korzystając z okazji, jaką daje nocleg w schronisku, i po 9-tej byłam na Przełęczy. Pusta piękna droga, wspaniałe widoki, posiedziałam na górze i dopiero w drodze powrotnej mijałam sporo ludzi, szlak robi się niestety popularny. A zatem jeśli macie urodziny w dogodnej porze roku – zróbcie sobie niezapomniany prezent! Edytowane 27 Stycznia 2022 przez ania71wro zmiana tytułu, maniak Tatr i Tatromaniak to jednak nie to samo, przepraszam 12 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 3 minuty temu, ania71wro napisał: Piszecie: "Nie ma tu tematów przeterminowanych bo Tatry się nie starzeją". Dodam jeszcze że nigdy nie starzeją się ludzie (niezależnie od tego które urodziny świętują) którzy Tatry kochają i je przemierzają. Najlepszym przykładem są Twoje trasy i foty które wrzuciłaś Brawo 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 @ania71wro po kolorach wnoszę, że możemy mieć bliksko urodziny! Ja na urodziny notorycznie życzę sobie coś "w góry"albo "o górach"... niestety zwykle nie udaje mi się być na szlaku w dniu urodzin.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 53 minuty temu, jaaga76 napisał: @ania71wro po kolorach wnoszę, że możemy mieć bliksko urodziny! Ja na urodziny notorycznie życzę sobie coś "w góry"albo "o górach"... niestety zwykle nie udaje mi się być na szlaku w dniu urodzin.... Jeśli to mniej więcej połowa września, to świętujmy w tym roku razem. Ja wybieram się jak co roku w czerwcu i późnej we wrześniu. Pewnie napiszę wcześniej, że się wybieram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Taki prezent na urodziny to rozumiem Dla mnie raczej nieosiągalny, bo urodziny mam w nadzwyczaj niesprzyjającym terminie Fotki super, a najbardziej ta ze świstakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 23 godziny temu, ania71wro napisał: Jeśli to mniej więcej połowa września, to świętujmy w tym roku razem. Ja wybieram się jak co roku w czerwcu i późnej we wrześniu. Pewnie napiszę wcześniej, że się wybieram. Super! Może uda się zgrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Sfotografować i nakręcić. Aparat w telefonie ze średniej półki, byłam po prostu cicho. Może uda mi się wrzucić filmik. Zajadał jagody, jakby mnie przy nim nie było. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Bardzo przyjemne, klimatyczne fotki. Poszłoby się gdzieś. A tu, cholerka, dopiero styczeń się kończy ... gdzie jeszcze do czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 9 godzin temu, Jędrek napisał: Poszłoby się gdzieś bierz wolne i chodź z nami w Pieniny w połowie lutego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna.tatrzańska Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Cudowne ujęcia @ania71wro! Mi wielkimi krokami też zbliżają się okrągłe urodziny i dobry ten pomysł świętować je w górach. Zawsze byłam fanką morza, dopóki nie wyszłam w góry i zakochałam się w nich bez pamięci. Teraz tylko nad formą muszę popracować do urodzin, by faktycznie zrealizować te „okrągłe” świętowanie :)) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Formą turystyczną, czy imprezową? Z wiekiem spadają obie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna.tatrzańska Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Haha! To fakt. Jak popracuję nad pierwszą to i ta druga forma będzie w formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 @ania71wro Kiedyś zrobiłem sobie wolne w pracy i swoje urodziny spędziłem w drodze na Błatnią. To był piękny wiosenny dzień.Totalny relaks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi