Krzysiek Zd Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 54 minuty temu, wjesna napisał: Wyszliśmy z Brzezin i o ile do góry było ok, to w drodze powrotnej trochę czułam te uciekające spod nóg drobne kamyki. Ale na początek było ok Super traska na przetarcie i otwarcie sezonu letniego w Taterkach i całkiem fajna pogoda Wam się trafiła 57 minut temu, wjesna napisał: taki mam glupi zwyczaj, że lubię zabrać z domu upieczony własny placek To chyba bardzo dobry zwyczaj a na pewno pyszny, bo wygląda bardzo apetycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 no zacna wycieczka a i placek przynajmniej optycznie interesujący 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 @wjesna kaczka rzeczywiście nie wygląda na profesjonalnego pilota ale już Twój placek wygląda na baaardzo profesjonalny smakołyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Placek jak placek. Widzę, że był bardziej interesujący niz moja wycieczka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 9 minut temu, wjesna napisał: był bardziej interesujący niz moja wycieczka To nie tak ,wycieczka i placek wzajemnie się dopełniają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 11 minut temu, barbie609 napisał: To nie tak ,wycieczka i placek wzajemnie się dopełniają. Jasne, tak se żartuje tylko. Coś mi strasznie strona zamula, czy tylko mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 6 minut temu, wjesna napisał: tylko mi nie tylko , strona ledwo chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 3 godziny temu, wjesna napisał: Placek jak placek. Widzę, że był bardziej interesujący niz moja wycieczka No wiesz....na wycieczkę też mogę iść ale już upieczenie placka to wyższy poziom (przynajmniej dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 @wjesna ten placek.... Świetna wycieczka! Czuć już lato, choć zima wciąż na stanowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 12 godzin temu, jaaga76 napisał: @wjesna ten placek.... Świetna wycieczka! Czuć już lato, choć zima wciąż na stanowisku. A widzisz, tydzień później na Ornaku czuć już było bardzo lato mimo, że śnieg ciągle jeszcze gdzieś w żlebach zalega. I ja, rozochocona słońcem, buzię naturalnie smarowałam kremem ale jeśli chodzi o ręce, to pomyslałam, a niech mi opali. I cóż o(s)paliło:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Moja wycieczka na Zadni - pogoda super, sobota - w górach tłumy - startujemy z Brzezin piękny Kościelec i korek na Zawrat na Orlej też "gęsto" spojrzenie z Koziej Dolinki na Zadni rzut oka na słynną drabinkę Kasprowy z Giewontem w stronę wierzchołka też dużo narodu i w końcu "mamy to" miała być pętla do Skrajnego ale się zakorkowało i odpuściliśmy jeszcze kilka fotek i wracamy tą samą trasą CDN 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Fajne zbliżenie na Rysy, niżne Rysy, z tyłu Wysoka i kawałek Ganku. Z Granatów WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) A jakoś tak wyszło na CDN zapraszam w temacie o Szpiglasie Edytowane 25 Września przez zinox 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi