wjesna Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @AndziaAndzia widac, że fajna wycieczka,pogoda udana, góry jeszcze trochę śniegiem przykurzone. Wypatruję czegoś ciekawego w chmurach, bo a nuż znowu upolowałaś słonia, ale chyba nie tym razem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 36 minut temu, wjesna napisał: @AndziaAndzia widac, że fajna wycieczka,pogoda udana, góry jeszcze trochę śniegiem przykurzone. Wypatruję czegoś ciekawego w chmurach, bo a nuż znowu upolowałaś słonia, ale chyba nie tym razem Niestety tym razem słonia nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Odgrzewam trochę stare tematy, ale przeglądam stopniowo co tu ciekawego się znajduje. A mnie się udało 9 stycznia trafić okienko pogodowe na Kasprowym. Pogoda rewelacja, temperatura odczuwalna ok. -20 stopni, ale warunki świetne. Wejście z Kuźnic przez Myślenickie Turnie i powrót tą samą trasą. W planach był jeszcze Beskid, Liliowe i powrót przez Gąsienicową, ale niestety miałem ograniczenia czasowe i nie wyrobiłbym się. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 19 minut temu, Matus napisał: Odgrzewam trochę stare tematy, ale przeglądam stopniowo co tu ciekawego się znajduje. No i super Nie ma tu tematów przeterminowanych bo Tatry się nie starzeją Zawsze możesz kogoś sprowokować swoją relacją, zdjęciami choćby do wspomnień. Nie tak dawno bo w listopadzie byliśmy ta samą trasą przedłużoną właśnie o Beskid, Liliowe i powrót przez Gąsienicową. Bardzo ciekawa i przyjemna trasa zwłaszcza jeśli chce się coś zrobić a ma się niezbyt dużo czasu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 No i będę tą trasę chciał zrobić ale już w lecie. Teraz szedłem sam (tak wyszło), ale już chętni są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 No i mam traskę na luty Starasznie dawno zimą na Kasprowym nie byłam (chyba z 15 lat....). Jak się trochę warunki poprawią, że w kierunku Kopy się przejdę. Dzięki za inspiracje @vatra i @Matus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 20 godzin temu, Matus napisał: 9 stycznia a narciarzy widziałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Widziałem kilka osób przy kasie TPN jak wychodziłem z Kuźnic, ok 9:30 i na powrocie też w tym samym miejscu, ok 14. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zazdroszczę pogody, bo mój zimowy Kasprowy wyglądał tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Warunki pogodowe zmobilizowały mnie na krótki wyjazd w Tatry. Padło na Kasprowy . W piątek 18 marzec trasa: Boczań - Murowaniec - Kasprowy - Myślenickie Turnie - Kuźnice. Warunki genialne. Z Gąsienicowej na Kasprowy trasa piesza wyratrakowana, więc wchodzenie było super. Na szczycie oczywiście dużo narciarzy i kolejkowiczów. Natomiast zielony szlak do Myślenickich był bardziej wymagający. Miejscami śnieg po kolana i turystów zdecydowanie mniej. Ogólnie fajny dzień 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi