Mnich Admin Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Początkowe prognozy nie były zbyt optymistyczne, ale prognozy mają to do siebie, że często się zmieniają. Tym razem zmieniły się na plus Przed dzisiejszym wejściem na Baranią Górę postanowiliśmy się nieco rozgrzać. @Mateusz Zzaproponował, by na pierwszy ogień zrobić Muńcoł. Zbiórka o godz. 12.00 i ruszamy. Na szlaku nie spotykamy żywego ducha. Słoneczko przyjemnie grzeje, niektórzy idą w samych podkoszulkach. Po nieco ponad godzinie marszu docieramy pod kultową bacówkę. Słoneczko wciąż przyjemnie grzeje, a my delektujemy się ciszą i pięknymi widokami. Pilsko widać, jak na dłoni, w oddalili rozpościera się widok na Tatry. Rozpalamy ognisko i pieczemy kiełbaski. Jest błogo i śmiesznie. Moi górscy przyjaciele i piękną pogoda zrobiły mi dzień. IMG_1254.mov 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca O proszę jaka piękna górska drużyna pierścienia Pogoda widać, że ładna ( jeden jakiś zziębnięty w bluzie )uśmiech jest, no to musiało być super! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ja niedzielę spędziłem robiąc wylewkę na poddaszu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Dnia 26.03.2024 o 07:38, Q'bot napisał: Ja niedzielę spędziłem robiąc wylewkę na poddaszu Co kto lubi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 25 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Przesyłam jeszcze kilka fotek z naszego marcowego spotkania Tatrzańskiej Watahy. @Mateusz Z @karpasanidziekuję za piękny czas i wspólną wycieczkę. @barbie609 moder @vatra @Krzysiek Zd- mam nadzieję, że we wrześniu spotkamy się na Wielkim Choczu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi