vatra Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 To było wczoraj czyli 1 lipca. Trasa z Kuźnic przez Świnickią Przełęcz, Liliowe, Beskid, Kasprowy, Goryczkową Czubę, Kopę Kondradzką, Kondradzką Przełęcz do Kuźnic. Przygód i kotów na szlaku brak (w okolicach Goryczkowej Czuby spotkałam jaszczurkę ale była tak malutka że to chyba się nie liczy) za to widoki przy wczorajszej lampie były naprawdę nieziemskie. Gdziekolwiek spojrzałam wszędzie widziałam Krywań Szlak dosyć łatwy, tylko w niektórych miejscach trzeba było użyć czterech kończyn i ewentualnie tyłka. Przejście zajęło nam ok 8h ale trzeba wliczyć w to moje stałe zagapianie się na zielone stawki, Krywań i inne takie... no i oczywiście foty, żeby można się było pochwalić 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 4 minuty temu, Luk_ napisał: Fotki super, ale co taki krótki opis? W Tatry mam blisko więc po drodze niewiele się wydarza a na szlaku...no cóż... jakoś tak wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @Luk_ Krywań to mój plan na ten rok i jak mi się uda to relacja będzie szczegółowa i wyczerpującą jak wejście na szczyt Patrzyłam na niego i sobie układałam w głowie jak to zrobić żeby tam się wdrapać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) A my zaczęliśmy od Kasprowego do Przełęcz pod Kopą, z tym że chwilę wcześniej byliśmy na Kościelcu a że było dość czasu , sił i pogoda postanowiliśmy przedłużyć nieco wycieczkę. Problemy pojawiły się przez podejściu na Kasprowy od Stacji kolejki na . Ta droga w słońcu i beż wiatru ciągła się strasznie. Było już po 15-ej i na szlaku zostało już tylko kilku maniaków a widoki... Edytowane 4 Lipca 2020 przez Krisbin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapapacz Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Zieleń się budzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 2 minuty temu, rapapacz napisał: Zieleń się budzi Owszem! Teraz jest pięknie ♥ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 @vatra Zdjęcia cudowne. Opisu, jak zauważył słusznie @Luk_, zdecydowanie za mało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 1 godzinę temu, Mnich Moderator napisał: @vatra Zdjęcia cudowne. Opisu, jak zauważył słusznie @Luk_, zdecydowanie za mało Następnym razem może będzie więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Mi też bardzo się podobają zdjęcia. Wycieczka świetna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 1 godzinę temu, Zośka napisał: Mi też bardzo się podobają zdjęcia. Wycieczka świetna Dzięki! Taki sobie spacer, bez burzy w tle i jeszcze bez wakacyjnych tłumów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 20 minut temu, vatra napisał: Dzięki! Taki sobie spacer, bez burzy w tle i jeszcze bez wakacyjnych tłumów. Najważniejsze że pogoda dopisała i widoki były piękne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Pięknie tam jest. Zwierząt i innych atrakcji na szlaku jest mało, ale wystarczy popatrzeć w dół, do Cichej Doliny. Niespodzianka! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Dnia 2.07.2020 o 22:26, vatra napisał: W Tatry mam blisko więc po drodze niewiele się wydarza a na szlaku...no cóż... jakoś tak wyszło @vatra @Luk_ mocno podniósł poprzeczkę. Teraz bez opisu na 10 minut czytania się nie godzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Foty super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 5 minut temu, jaaga76 napisał: @vatra @Luk_ mocno podniósł poprzeczkę. Teraz bez opisu na 10 minut czytania się nie godzi W lecie chodzę w Tatry a w zimie uzupelnię relacje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, vatra napisał: W lecie chodzę w Tatry a w zimie uzupelnię relacje Trzymam Cię za słowo Edytowane 11 Lipca 2020 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @vatra chyba codziennie jesteś w Tatrach Trasa zacna, widoki piękne! Przełęcz liliowe to moje pierwsze miejsce skąd widok zaparł mi dech w piersiach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 6 godzin temu, Mateusz Z napisał: @vatra chyba codziennie jesteś w Tatrach Chciałabym żeby tak było ♥ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 My też tak chcemy . Może być raz w tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Dnia 18.07.2020 o 11:02, Mateusz Z napisał: @vatra chyba codziennie jesteś w Tatrach Trasa zacna, widoki piękne! Przełęcz liliowe to moje pierwsze miejsce skąd widok zaparł mi dech w piersiach. @Mateusz Z @vatra doszłam do tego samego wniosku i pozazdrościłam ( ale tak pozytywnie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 1 godzinę temu, Krisbin napisał: My też tak chcemy . Może być raz w tygodniu Ja też, ja też !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi