J@n Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 11 godzin temu, Mnich Moderator napisał: A ja mam takiego malucha, waga z kartuszem około 400 g. Sprawdzone w warunkach zimowych potwierdzam, przed kupnem trochę mnie cena "zaskoczyła" ale jest warty tej kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Suchary, kabanosy, czekolada z rodzynkami i orzechami - taka najsmaczniejsza, czekolada na gorąco do termokubka, jak trasa płaska, dużo wody: latem 1.5 l zimą wystarcza mi litr. Choć zdarzało mi się ją wylać przed trasą wspinaczkową żeby nie zaburzać środka ciężkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano Poniedziałek o 18:23 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:23 W dniu 4.07.2025 o 23:19, Fanka natury, fanka gór napisał(a): czekolada z rodzynkami i orzechami - taka najsmaczniejsza Studenska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano Wtorek o 17:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:24 W dniu 4.07.2025 o 23:19, Fanka natury, fanka gór napisał(a): czekolada z rodzynkami i orzechami Z orzechami tak, najlepiej Nussbeiser ale rodzynków nie lubię i myślę że wkładają do czekolady te które ludzie wyciągają z sernika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanka natury, fanka gór Opublikowano Wtorek o 17:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:57 23 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Studenska? Milka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano Wtorek o 18:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:21 23 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Studenska? ale tylko kupowana w tym małym sklepiku w Hladovce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi