jaaga76 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Wydzieliłem o apteczkach , jeśli ktoś ma informacje co do lokalizacji , chętnie ze zdjęciami to tutaj dawajcie https://esanok.pl/2023/apteczka-na-szlaku-dotarla-w-bieszczady-00e2mp-00e6wz.html Jestem ciekawa, czy to zda egzamin. Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 na Mędralowej na schronie jest kompletna , a przynajmniej była taka na wiosnę. Czy to pomoże?No cóż lepiej żeby były niż żeby ich nie było ale jest ich na GSB 40 czyli statystycznie są co nieco ponad 10 km od siebie to trochę daleko , na pewno nie są w stanie zastąpić apteczki w plecaku. Tym niemniej inicjatywa godna pochwały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Apteczka w plecaku to podstawa, wiadomo. Pytanie, czy ludzie będą w stanie to uszanować i jak apteczki będą uzupełniane. Odległość jest spora, ale.czasami lepiej tak niż wcale. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez jaaga76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 2 minuty temu, jaaga76 napisał: czy ludzie będą w stanie to uszanować ludzie z pewnością uszanują i wezmą tylko tyle ile będą musieli. Jak zachowają się inne hominidy? Tu już takim optymistą nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 na Mendralowej jest tu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 @Zakochana w górach @barbie609 bardzo dziękuję za fotki. Gdyby ktoś z Forumowiczów miał wiedzę o lokalizacji innych apteczke wrzucajcie tu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 4 godziny temu, Zakochana w górach napisał: Widziałam też ich apteczkę zamontowaną na ścianie bacówki pod Krawcowym Wierchem, gdyby ktoś potrzebował, to na lewo od wejścia Potwierdzam - na Krawculi apteczka jest. Fotki już wrzucał nie będę, gdyż uczyniła to @Zakochana w górach Swoją drogą bacówka na Krawcowym to bardzo fajne i klimatyczne miejsce. Polecam jako bazę noclegową. Nocowałem tam w tym roku i na pewno jeszcze tam wrócę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Męczyło mnie gdzie jeszcze była apteczka no znalazłem na zdjęciu z Baraniej Góry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Jeszcze pod koniec lat 90 w dwóch, może trzech miejscach w Tatrach widziałem stare, metalowe skrzynki z czerwonym krzyżem, oczywiście od dawna puste. Gdzieś się wtedy spotkałem z informacją że TOPR miał coś z tym wspólnego, ale szczegółów nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Zakochana w górach napisał: Napisałam wiadomość na FB do Apteczki na szlaku o naszym forumowym wątku Odpisujący ma się zarejestrować na forum jak tylko ogarnie komputer, bo teraz idzie GSB, i na telefonie to jakoś nie bardzo Tak czy siak poinformowałam, że trochę rozpowszechniamy ich inicjatywę. Wrzucam wam poniżej link do ich strony. https://apteczkanaszlaku.pl/?fbclid=IwAR3M75rXXZ6kNnCH5Qh8OJEiCf3tIUo2rpkvw2koW0beFvd4HIb_S95WNgQ Świetna inicjatywa, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 17 minut temu, Zakochana w górach napisał: Malinowska Skała kurczę byliśmy tam w sierpniu a jakoś nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Zakochana w górach napisał: nie kojarzę tej na Baraniej Górze, moje zdjęcie na którym jest to 22 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 14 minut temu, Zakochana w górach napisał: link do ich strony. https://apteczkanaszlaku.pl/?fbclid=IwAR3M75rXXZ6kNnCH5Qh8OJEiCf3tIUo2rpkvw2koW0beFvd4HIb_S95WNgQ nie można połączyć się z lokacją na mapie ale z tego co wygrzebałem u nich na stronie jedna wisi w Sromowcach pod Trzema Koronami , no cóż to prawie we wsi i może bardziej by się przydała na Sokolej Perci np na przełęczy Burzana . Nie to żebym się czepiał ale tak mi się nasunęło. PPN może by się zgodził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dorzucam kolejną - Jakuszyce, jakieś 200-300 metrów do Kopalni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 10 minut temu, jaaga76 napisał: 200-300 metrów do Kopalni. rozdroże pod Izerskimi Garbami na Głównym Sudeckim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 23 minuty temu, barbie609 moderator napisał: rozdroże pod Izerskimi Garbami na Głównym Sudeckim? Tak, to to miejsce. Przy nowej wiacie turystycznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 5 minut temu, jaaga76 napisał: Tak, to to miejsce. tak naprawdę to nigdy tam nie byłem,zawsze lazłem przez kopalnię na wprost, od strony Zwaliska , zaczynaliśmy na Rozdrożu Izerskim , a potem prosto czerwonym do żółtego i żółtym na parking, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Aaaa.... ja z kolei bardziej ogarniam nazwy tras, a szlaki to tak sobie. Pewnie dlatego, że bywam tam głównie zimą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Jałowiec - na szałasie jest apteczka.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego We środę sprawdziłem apteczkę na Mędralowej jest przetrzebiona , wpisałem im na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 10 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Apteczka w Bacówce pod Małą Rawką 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Jaworzyna , apteczka kompletna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi