Mnich Moderator 2,400 Posted October 17 Share Posted October 17 Drodzy, miło mi zakomunikować, że nasza społeczność ma od dziś nowego moderatora - został nim doskonale znamy Wam @barbie609. Jestem przekonany, że Piotr doskonale poradzi sobie z tą funkcją, jest nie tylko miłośnikiem gór, ale też aktywnym forumowiczem i rozsądnym gościem. Ja na jakiś czas znikam. Muszę odpocząć od wirtualnej rzeczywistości i skupić się na sobie, a zwłaszcza na swoim zdrowiu. Tak źle, jak jest teraz, nie było jeszcze nigdy. Być może z niektórymi z Was spotkam się przypadkiem, albo też i nie przypadkiem na szlaku. Albo, jak śpiewa Grubson: "Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się..." Trzymam Piotr kciuki! Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,280 Posted October 17 Share Posted October 17 Dziękuję za zaufanie , postaram się nie zawieść. @Mnich Moderatordużo zdrowia i czekam niecierpliwie na spotkanie. 6 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted October 17 Share Posted October 17 (edited) 47 minut temu, Mnich Moderator napisał: Drodzy, miło mi zakomunikować, że nasza społeczność ma od dziś nowego moderatora - został nim doskonale znamy Wam @barbie609. Tak źle, jak jest teraz, nie było jeszcze nigdy. @barbie609 myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko"😉 @Mnich Moderator jeśli jest tak źle jak nigdy to znaczy że może już być tylko lepiej🙂. Trzymam kciuki✊️ Edited October 17 by Zośka 3 2 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,550 Posted October 17 Share Posted October 17 1 godzinę temu, Zośka napisał: @barbie609myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko"😉 Myślę że idealnie to ujęłaś 👌 @barbie609 gratuluję, bardzo się cieszę i życzę mnóstwa aktywnych forumowiczów 👍 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,369 Posted October 17 Share Posted October 17 4 godziny temu, Zośka napisał: @barbie609 myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko"😉 @barbie609 i ja również dołączam się do gratulacji 👍 Jak to mówią - właściwy człowiek na właściwym miejscu 👌 A Tobie @Mnich Moderator wytrwałości w jak najszybszym powrocie do zdrowia i pełni sił. Jestem przekonany, że jeszcze nie raz się spotkamy na niejednym górskim szlaku i to już niebawem 😊 3 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,105 Posted October 18 Share Posted October 18 @Mnich Moderatorżyczę duuuzo zdrowia i trafienia na dobrych lekarzy, wszak jak mówił Gogol ,,w rękach dobrego lekarza i woda staje się lekarstwem ". Powodzenia! A Tobie @barbie609nowy moderatorze cóż mogę powiedzieć innego niż to : Niech Moc będzie z z Tobą! 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts