Mnich Admin Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Drodzy, miło mi zakomunikować, że nasza społeczność ma od dziś nowego moderatora - został nim doskonale znamy Wam @barbie609. Jestem przekonany, że Piotr doskonale poradzi sobie z tą funkcją, jest nie tylko miłośnikiem gór, ale też aktywnym forumowiczem i rozsądnym gościem. Ja na jakiś czas znikam. Muszę odpocząć od wirtualnej rzeczywistości i skupić się na sobie, a zwłaszcza na swoim zdrowiu. Tak źle, jak jest teraz, nie było jeszcze nigdy. Być może z niektórymi z Was spotkam się przypadkiem, albo też i nie przypadkiem na szlaku. Albo, jak śpiewa Grubson: "Jestem tego pewny, w głębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się..." Trzymam Piotr kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Dziękuję za zaufanie , postaram się nie zawieść. @Mnich Moderatordużo zdrowia i czekam niecierpliwie na spotkanie. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) 47 minut temu, Mnich Moderator napisał: Drodzy, miło mi zakomunikować, że nasza społeczność ma od dziś nowego moderatora - został nim doskonale znamy Wam @barbie609. Tak źle, jak jest teraz, nie było jeszcze nigdy. @barbie609 myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko" @Mnich Moderator jeśli jest tak źle jak nigdy to znaczy że może już być tylko lepiej. Trzymam kciuki️ Edytowane 17 Października 2023 przez Zośka 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 godzinę temu, Zośka napisał: @barbie609myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko" Myślę że idealnie to ujęłaś @barbie609 gratuluję, bardzo się cieszę i życzę mnóstwa aktywnych forumowiczów 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 4 godziny temu, Zośka napisał: @barbie609 myślę że jesteś idealną osobą na to "stanowisko" @barbie609 i ja również dołączam się do gratulacji Jak to mówią - właściwy człowiek na właściwym miejscu A Tobie @Mnich Moderator wytrwałości w jak najszybszym powrocie do zdrowia i pełni sił. Jestem przekonany, że jeszcze nie raz się spotkamy na niejednym górskim szlaku i to już niebawem 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 @Mnich Moderatorżyczę duuuzo zdrowia i trafienia na dobrych lekarzy, wszak jak mówił Gogol ,,w rękach dobrego lekarza i woda staje się lekarstwem ". Powodzenia! A Tobie @barbie609nowy moderatorze cóż mogę powiedzieć innego niż to : Niech Moc będzie z z Tobą! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi