Skocz do zawartości

Bieżące informacje

tatromaniak

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, barbie609 moder napisał(a):

niestety od wielu lat nie jeżdżę, prawe kolano trzyma się na słowo honoru😃. Gdybym zaczynał poczekał bym na któryś z nowotarskich wyciągów albo pojechał do Jaworek. Zawsze tam lubiłem jeździć.

Dobrze że choć na tyle się trzyma,  możesz przynajmniej po górach pochodzić 👍

20 godzin temu, barbie609 moder napisał(a):

I to akurat uważam za chamstwo. Widziałam wcześniej ten filmik i było na nim sporo śmiechu i zabawy. Dzieciaki miały wprawdzie buty jakie miały, ale nie sadzę aby mogła się akurat w tym miejscu stać im jakaś krzywda a poleciał na nie hejt na całą Polskę. Spodziewam się, że ten hejt mógł im wyrządzić większą krzywdę niż to zachowanie na szlaku.

• Lubię to ! 3

33 minuty temu, Gosia WU napisał(a):

I to akurat uważam za chamstwo. Widziałam wcześniej ten filmik i było na nim sporo śmiechu i zabawy. Dzieciaki miały wprawdzie buty jakie miały, ale nie sadzę aby mogła się akurat w tym miejscu stać im jakaś krzywda a poleciał na nie hejt na całą Polskę. Spodziewam się, że ten hejt mógł im wyrządzić większą krzywdę niż to zachowanie na szlaku.

Profil Tatry official, pamiętam np. wpis w stylu "zobacz w jakich butach wspinała się na szczyt w Tatrach", bez podania nazwy szczytu, szlaku, miejsca itp, okraszony filmikiem który mógł być nakręcony wszędzie. I oczywiście zaraz popisy "znawców" na różnych onetach itp. 

Edytowane przez Jędrek
  • Lubię to ! 2

1 minutę temu, Q'bot napisał(a):

Pewnie nieosiągalne, ale ciekawie by to wyglądało...

Raczej na pewno nieosiągalne.  Park najbardziej wysunięty na zachód to Babiogórski , od Gorczańskiego dzieli go Pasmo Podhalańskie i spory kawałek Gorców , potem znowu przerwa na  Sądecki i dopiero Magura i znowu luka i Bieszczady.Tyle u nas a zagranicą to nie wiem.Ja to odebrałem jako kolejną akcję ,,aktywistów,, na której będą robić wizerunek i oczywiście kasę.

https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/103316/Pomnik_Ratownikow_Gorskich_ponownie_zdewastowany_zdjecia.html

pomijając oczywisty fakt dewastacji to on taki mało pomnikowy jest.Jakby człowiek nie wiedział to by  na niego nie zwrócił uwagi.Ot jakaś betonoza co robi za sztukę nowoczesną.

35 minut temu, barbie609 moder napisał(a):

https://podhale24.pl/aktualnosci/artykul/103316/Pomnik_Ratownikow_Gorskich_ponownie_zdewastowany_zdjecia.html

pomijając oczywisty fakt dewastacji to on taki mało pomnikowy jest.Jakby człowiek nie wiedział to by  na niego nie zwrócił uwagi.Ot jakaś betonoza co robi za sztukę nowoczesną.

I stoi w sumie w takim mało reprezentacyjnym miejscu. Proponowałbym przenieść go do Kuźnic.