Zośka Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 A wiesz @wjesna że masz rację . On coś mówił po swojemu, ja po swojemu, żadne nie wiedziało o co chodzi drugiemu ale z uśmiechem kiwało głową......No jak stare dobre małżeństwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony88 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Cześć, To jak z tymi krokusami? Bylem w weekend 10 kwietnia i tam gdzie zszedł śnieg to wychodziły krokusy. Chętnie bym się wybrał je podziwiać ale nie wiem jak to będzie, będą jeszcze jak puści śnieg? Jak to się odbywa? Zdjęcia z 11.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @vatra już mi się przykro zrobiło, jak zobaczyłam krokusy, ale potem popatrzylam na datę.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 No niestety nie udało się upolować krokusów na majówkę, ale za to dostaliśmy na Łapszance taki widok. Więc rekompensata jest. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Jak się zapatrujecie w tym roku na krokusy ?? Ja już pisałem w temacie, że na święta zmykamy na "polowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 21 godzin temu, Zbyszko napisał: Jak się zapatrujecie w tym roku na krokusy ?? Ja już pisałem w temacie, że na święta zmykamy na "polowanie" Krokusy już się pojawiły tylko teraz "ukryły się" pod śniegiem i nie wiadomo na jak długo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pogoda się ogarnie na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Dnia 5.04.2022 o 22:04, Zbyszko napisał: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pogoda się ogarnie na weekend Przy tej ilości śniegu może być trudno. Przynajmniej w Chocho. Na stronach TPN chyba było info że na Kaltówkach pierwsze krokusy sie pojawiły. O ile dobrze pamiętam w okolicach Jurgowa też są krokusowe łąki. Powodzenia Ps. W zeszłym roku pod koniec maja krokusy były na Przełęczy Iwaniackiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Tak faktycznie pozostał tydzień Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Zbyszko napisał: pozostał tydzień Patrząc dziś na Gorce ,bo Tatr nie widać to tak ok 1000m npm jest świeży śnieg. W tygodniu może skoczę zobaczyć czy Kudłąta się obudziła to zobaczę co w Kościeliskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) W Kościeliskiej będę od piątku tak jest przewidziane. Tylko jak widzę pogoda ma w sumie jakaś być, szkoda że nie taka jak w czwartek jest głoszona. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Zbyszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dnia 11.04.2022 o 13:58, Zbyszko napisał: W Kościeliskiej będę od piątku tak jest przewidziane. Tylko jak widzę pogoda ma w sumie jakaś być, szkoda że nie taka jak w czwartek jest głoszona. @Zbyszko jakby nie było czekamy na raporty! Jak mówią Skandynawowie: nie ma złej pogody, jest tylko kiepski ubiór... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Owszem, że tak mówią. Pogoda dla mnie nie straszna. Ważne żeby zrealizować założony cel oraz żeby nie padało na głowę. Tyle. Także jeszcze 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Plus minus taka pogoda. Lecz wiadomo jutro będzie można weryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Mały update. Wyjazd przełożony na późniejszy termin. Niestety stwierdziliśmy, że taka pogoda nie będzie za dobra na wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibifortune Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Dnia 3.03.2020 o 15:00, Gość Tatromen napisał: Może chociaż na razie na zdjęciu ? Proszę . Jak to mówią, lepsze to niż nic. Bardzo piękne krokusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi