Konrad Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć! Jestem Konrad i na co dzień mieszkam w Krakowie. Stosunkowo często jeżdżę samochodem w okolice Tatr - z Krakowa mamy zaledwie 110 km, więc trzeba z tego korzystać (najczęściej na cały jeden dzień w weekend - w sobotę lub niedzielę, sporadycznie wyjazd na kilka dni). Bardzo często dysponuje wolnymi miejscami w samochodzie - z miłą chęcią zabiorę chętne osoby do wspólnego spędzenia dnia na szlakach. Pozdrawiam! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochwat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 To i ja się podepnę. Również z Krakowa i głównie wyjeżdżam na jeden dzień. Może uda się zgadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anika Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To wpiszę się i ja, również z Krk i również jeżdżę głównie na jednodniowe wypady. Może faktycznie kiedyś się zgadamy? Zawsze to fajniej spędzić podróż z innymi Tatromaniakami Pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMagda Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Cześć! Na codzień mieszkam w Krakowie. A skałami (bo nie górami ) zauroczyłam się będąc na wycieczce szkolnej w Ojcowie (Oj, było to wieki temu ). Zauroczenie przerodziło się w pasję do gór, w których staram się spędzać każdą wolną chwilę. Zazwyczaj jeżdżę na jeden dzień, ale zdarzają się również wyjazdy weekendowe. Obecnie głównie jeżdżę w Tatry. Kiedyś były to Bieszczady, Gorce, Karkonosze, Stołowe, .... Pakuję polecak i jadę bez względu na to czy są chętni czy też nie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Wolf Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Hej, Z tej strony Robert. Pochodzę z Myślenic - przedsionka Beskidu Wyspowego. Tatry, Bieszczady - od 35 lat tułaczka. Staram się kiedy tylko jest czas i aura i mniej pracy aby wyjechać na weekend lub dłużej w góry. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Ja również jestem z Krakowa. W góry (nie tylko Tatry) jeżdżę jak tylko czas i pogoda na to pozwolą. Zazwyczaj na 1-2 dni Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 To ja też Kraków, ściślej Kurdwanów Mogłoby być bliżej, ale i tak nie ma co narzekać, w Tatry mamy względnie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunix Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Myślenice, najczęściej jednodniowe wycieczki, głównie w tygodniu. Najbardziej ukochane mam Tatry ale mogę skoczyć w każde górskie rejony, nawet po pracy na szybki zachód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_D Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Cześć! Ja również jestem z Krakowa. W moje kochane Tatry jeżdżę kiedy tylko czas i pogoda pozwoli. Na forum dopiero od dzisiaj ale Tatromaniak od zawsze Jeżeli ktoś byłby chętny dołączyć do mnie to zapraszam Pozdrawiam wszystkich Tatromaniaków! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Cześć, Też z Krakowa, Tatromaniak od lat, choć tu od dziś. W Tatry wypady od dziesięciodniowych do jednodniowych. Gdy jestem 10 dni, to nie ważne, czy deszcz, czy słońce (czy coś pomiędzy), idę w góry. Zawsze z Zakopca i nigdy w lipcu czy sierpniu (za gorąco, za dużo ludzi) (raz tylko byłem w lipcu, 2018 r., dzień po kilkudniowych ulewach, więc szlak na Rysy był pusty). Pozdrowienia dla wszystkich Tatromaniaków! Edytowane 8 Października 2019 przez Rupicapra rupicapra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lavinka Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Cześć! Ja również mieszkam na co dzień w Krakowie. W Tatry jeżdżę na jednodniowe wycieczki, jak na razie tylko w sezonie letnim, ale przymierzam się do tego, aby i zimą je w końcu odwiedzić. Pozdrawiam ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Dnia 24.08.2019 o 15:01, Anika napisał: To wpiszę się i ja, również z Krk i również jeżdżę głównie na jednodniowe wypady. Może faktycznie kiedyś się zgadamy? Zawsze to fajniej spędzić podróż z innymi Tatromaniakami Pozdrawiam! Anika , fajniej by było spędzić wspólnie z innymi czas w górach na szlaku niż w podróży !!!! Z Krakowa nie jeżdżę więc ominie mnie ta przyjemność !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reckeen Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Hej, ja także z Krakowa. Kiedy tylko mam możliwość wyskakuję w Tatry. Niemal wyłącznie na 1 dzień (wyjazd możliwie jak najwcześniej, najczęściej autobusem), sam. Sporo szlaków się już przeszło, niektóre raz, inne dziesiątki razy. Gdy brak pomysłu, szybkim marszem pod Czarny Staw Gąsienicowy. Tam postój i analiza w którą stronę dalej. "Moje" miejsca to przede wszystkim okolice wspomnianego stawu (Kościelec, Świnica, przełęcz Krzyżne...). Choć nie stronię także od długich wędrówek po Tatrach Zachodnich. Gdyby ktoś, kiedyś miał ochotę na pogawędkę, a może wspólne wędrówki, proszę śmiało zaczepiać Pozdrowienia dla uciekających w Góry! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi