staroń Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nie wytrzymałem długo w Nowym Roku bez gór :) trochę myślałem, czy porzucić letnie standardy i wybrać się w Tatry w zimie czy jeszcze w tym roku odpuścić, postanowiłem się jednak przejechać i zdecydowanie nie żałuje :) Ostatnie 4 dni obfitowały we wrażenia i piękną pogodę... jeśli tak będzie co wyjazd to już się nie mogę doczekać kolejnych :) 1. Wierch Poroniec - Rusinowa Polana - Gesia Szyja 2. Kuźnice - Boczań - Dolina Gąsienicowa - Czarny Staw Gąsienicowy - Kasprowy Wierch 3. Kuźnice - Hala Kondratowa - Kondracka Przełecz - Kopa Kondracka - Przełecz pod Kopą Kondracką - Kuźnice 4. Cyrhla - Kopieniec Wielki - Cyrhla 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Cudne fotki! Też byłam parę dni temu i podobnie w Gąsienicowej, na Rusince i w Moku. Pogodę miałam cudowną 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Hejka wszystkim!!! Pozdrawiam!!! 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 A jednak @vatra cieszę się że Ci się udało I jak to jest patrzeć na Mięguszowieckie ze środka Moka? Pozdrów Taterki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 @Anuś Ale czad Super! W dodatku zerwał się mega silny wiatr! Poezja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 50 minut temu, Jacek napisał: Jakie warunki na Czerwonych? Też się wybieramy tam już niebawem. Raki mam, ale moja lepsza połowa tylko raczki. Stykną? Myślę że stykną! Przecież zawsze możesz ją wziąć na ręce! Jakby co Powodzenia!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 2 godziny temu, Jacek napisał: Jakie warunki na Czerwonych? Też się wybieramy tam już niebawem. Raki mam, ale moja lepsza połowa tylko raczki. Stykną? Ja byłem w niedziele na Wołowcu. Większość w raczkach szła. Ja w rakach ale myślę, że raczki na takie warunki by były lepsze. Na czerwonych myślę, że podobne warunki są. Raczki stykna chyba, że śniegu napada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupicapra rupicapra Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Piękne zdjęcia, piękne wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dopiero co wróciłam ale już widzę, że nie wytrwam do wakacji bez gór Wyskoczę może na tydzień w lutym, marzy mi się Dolina Pięciu Stawów zimą ale sama chyba się nie wybiorę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @Agunia może spróbuj przez forum z kimś się złapać jak już będziesz wiedziała kiedy dokładnie wyjedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Sobota w Chochołowskiej i na Grzesiu Te zimowe wyjścia dają taką radoche, że już nie mogę się doczekać kolejnego wypadu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Super fotki. Zimą często myślę o Grzesiu.. tam też jeszcze mnie nie było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 13 minut temu, Agunia napisał: Super fotki. Zimą często myślę o Grzesiu.. tam też jeszcze mnie nie było Dzięki, ja byłam kiedyś w sierpniu, ale widoczność była zerowa.... w sobotę była pogoda wymarzona pięknie słonecznie i ciepło a widoki klasa właściwie to nie wiedziałam czego się tam spodziewać, ale to co zobaczyłam przerosło moje oczekiwania i do tego ten śnieg zmrożony skrzypiący pod rakami .... marzenie, radość nie do opisania ... Ludzi też wcale niedużo, grupka narciarzy i kilka osób, były momenty że byłam tam sama Nie myśl więc za duzo tylko w drogę bo warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 A ja nie byłam ani latem ani zimą. Tym bardziej trzeba się przejść. Może w lutym się zmobilizuję a jak nie to w sierpniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Patrząc na prognozy pogody. Kilkudniowe okno pogodowe (wyż, bez chmur) ma się pojawić w połowie lutego. Jeśli się sprawdzi to moje kilka dni starego urlopu się się przyda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi