jaaga76 2,390 Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Po raz kolejny spotkaliśmy się w gronie Tatromaniaków. Tym razem naszym "domem" stała się Roztoka. Piątek, jak to zwykle bywa, był dniem zjazdowym, więc każdy w mniejszych lub większych grupach organizował sobie czas samodzielnie. Cześć ekipy po drodze wdrapała się na Trzy Korony, a reszta biegała po Rusinowej Polanie i zdobywała Gęsią Szyję. Pogoda raczej nie zapowiadała fajerwerków, ale .... W sobotę po pysznym i obfitym śniadanku raźno ruszyliśmy do Pięciu Stawów. Droga raczej nie nastręczała problemów, choć było dość ślisko. Wszystkie niedogodności wyrównywała przecudna pogoda i miejsce. Błękit nieba, biel śniegu i góry wokół - czego chcieć więcej?! Ponieważ dnia sporo nam jeszcze zostało, postanowiliśmy poeksplorować dolinę. Spacerowo, sprawadzając po drodze wytrzymałość dachu koliby, dotarliśmy prawie na koniec "Piątki".... Gładko 😍 nam poszło, choć zimno było niemożliwie, a i stromo momentami ... @vatra@Mateusz Z @Krzysiek Zd @karpasani Monia dzięki ❤ Powrót, to bajeczne niebo. Najpierw feeria barw przy zachodzie słońca, a potem niesamowity księżyc oświetlający oblodzone skały... opisać się tego nie da.... W Roztoce w weekend spotkali się poza wyżej wymienionym: @Mnich Moderator, Agusia, Edzia, Lucy, Paulina, Sabina, Damian, Dawid. Jak zawsze było wesoło!!! Kochani, bardzo Wam dziękuję 🤩❤! Hasło wyjazdu: "założ raki" 🤣 Edited January 20 by jaaga76 9 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Karol Kliński 315 Posted January 20 Share Posted January 20 Fajne fotki i naprawdę dobra pogoda się Wam trafiła. Żałuję, że tym razem nie mogłem Wam towarzyszyć, ale widzimy się pewnie jeszcze kilka razy w tym roku 🙂 3 Quote Link to post Share on other sites
Krzysiek Zd 1,137 Posted January 20 Share Posted January 20 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Wszystkie niedogodności wyrównywała przecudna pogoda i miejsce. Błękit nieba, biel śniegu i góry wokół - czego chcieć więcej?! To prawda pogoda była wyśmienita, cudowne góry, piękne okoliczności przyrody i Ekipa - Najlepsza 👌😍 Wszystkim Wam bardzo dziękuję i już się nie mogę doczekać następnego spotkania 😉❤️ 11 Quote Link to post Share on other sites
Mrtio 28 Posted January 21 Share Posted January 21 Super, świetna wycieczka😊 Dajcie znać z chęcią się wybiorę z Wami 4 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,793 Posted January 22 Share Posted January 22 Chętnych na kolejny wyjazd integracyjny - tym razem we wrześniu - proszę o kontakt na priv 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,207 Posted January 22 Share Posted January 22 Wielkie dzięki dla całej Ekipy 😍 Było naprawdę świetnie👌👍 11 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 264 Posted January 23 Share Posted January 23 Z zimy to ja najbardziej lubię hokej na lodzie 😋 ale klimacik na tych fotkach jest przyjemny, zwłaszcza gdy się je ogląda w ciepłym mieszkaniu. 🙃 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,793 Posted February 4 Share Posted February 4 I ja tam byłem, nie wszędzie z nimi chodziłem, ale grzańca w Roztoce wypiłem. Widoczni na zdjęciu (co prawda nie wszyscy) to najlepsza, tatrzańska wataha ever 😍❤️ 8 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,319 Posted February 4 Share Posted February 4 Fajna ekipa 😃 😃 i fajne spotkanie!! 4 Quote Link to post Share on other sites
Zakochana w górach 183 Posted February 4 Share Posted February 4 Dnia 20.01.2022 o 15:47, jaaga76 napisał: Po raz kolejny spotkaliśmy się w gronie Tatromaniaków. Tym razem naszym "domem" stała się Roztoka. Piątek, jak to zwykle bywa, był dniem zjazdowym, więc każdy w mniejszych lub większych grupach organizował sobie czas samodzielnie. Cześć ekipy po drodze wdrapała się na Trzy Korony, a reszta biegała po Rusinowej Polanie i zdobywała Gęsią Szyję. Pogoda raczej nie zapowiadała fajerwerków, ale .... W sobotę po pysznym i obfitym śniadanku raźno ruszyliśmy do Pięciu Stawów. Droga raczej nie nastręczała problemów, choć było dość ślisko. Wszystkie niedogodności wyrównywała przecudna pogoda i miejsce. Błękit nieba, biel śniegu i góry wokół - czego chcieć więcej?! Ponieważ dnia sporo nam jeszcze zostało, postanowiliśmy poeksplorować dolinę. Spacerowo, sprawadzając po drodze wytrzymałość dachu koliby, dotarliśmy prawie na koniec "Piątki".... Gładko 😍 nam poszło, choć zimno było niemożliwie, a i stromo momentami ... @vatra@Mateusz Z @Krzysiek Zd @karpasani Monia dzięki ❤ Powrót, to bajeczne niebo. Najpierw feeria barw przy zachodzie słońca, a potem niesamowity księżyc oświetlający oblodzone skały... opisać się tego nie da.... W Roztoce w weekend spotkali się poza wyżej wymienionym: @Mnich Moderator, Agusia, Edzia, Lucy, Paulina, Sabina, Damian, Dawid. Jak zawsze było wesoło!!! Kochani, bardzo Wam dziękuję 🤩❤! Hasło wyjazdu: "założ raki" 🤣 Piękne widoki! Mam ogromny sentyment do Piątki 🙂 lubię tam wracać. A przy takich warunkach pogodowych jak na zdjęciach.... Bajka 🙂 5 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,792 Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Oj był to wspaniały wyjazd 🙂 Dziękuję wszystkim za towarzystwo, górską przygodę i za to, że jesteście. Oby częściej! Telefonowanie z suszarki najbardziej mi zapadło w pamięć 😄 Edited February 15 by Mateusz Z 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts