Pacek 12 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Witam, ma ktoś informacje czy w kinach sieciowych bedzie emitowany film "Ostatnia góra" ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 W sieciowych chyba nie ale w studyjnych będzie od 4 października. Mam wykaz pokazów w całej Polsce, jak chcesz to podaj rejon który Cię interesuje. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Kraków kino KIKA, kino MIKRO, kino POD BARANAMI, Nowy Sącz kino SOKÓŁ Zakopane kino MIEJSCE Quote Link to post Share on other sites
Pacek 12 Posted October 5, 2019 Author Share Posted October 5, 2019 1 godzinę temu, Agnieszka GP napisał: W sieciowych chyba nie ale w studyjnych będzie od 4 października. Mam wykaz pokazów w całej Polsce, jak chcesz to podaj rejon który Cię interesuje. Podkarpacie , rzeszow przemyśl z góry dzuekuje Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Niestety na podkarpaciu nic.!!! Zapomnieli o Was ! Quote Link to post Share on other sites
Pacek 12 Posted October 5, 2019 Author Share Posted October 5, 2019 Tudno, poogladam w necie jak sie pojawi?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 3 godziny temu, Natalia D napisał: Obejrzałam dzisiaj! Ciekawy ? polecam!!! Jeśli tak to idę na niego ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Byłam, widziałam i mogę z czystym sumieniem polecić !!! Dariusz Załuski po raz kolejny i mam nadzieję nie ostatni udowadnia że nikt nie może mu dorównać w dokumentowaniu wypraw w najwyższe góry. Wie doskonale co i jak pokazać bo przecież sam jest zdobywcą pięciu ośmiotysięczników( w ty K2) i autorem kilku pierwszych wejść na sześciotysięczniki. Jego filmy zachwycają od lat i chyba widzieli je wszyscy którzy interesują się polskim (i nie tylko) himalaizmem. Ocenę działań i motywacji naszych chłopaków pod K2 pozostawiam każdemu kto obejrzy bo oceniać z poziomu kanapy jest łatwo ale po obejrzeniu filmu mamy możliwość zweryfikowania naszej oceny. Dla tych którzy nie oceniają......obejrzyjcie choćby dla pięknych i niepowtarzalnych zdjęć z Karakorum. POLECAM !!! Quote Link to post Share on other sites
AnkaJ 9 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Byłam dzisiaj i również polecam! :) we Wrocławiu grają w DCFie i Nowych Horyzontach 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Byłem , zobaczyłem , polecam , warto obejrzeć a nawet trzeba !!!! ???? Quote Link to post Share on other sites
dominisiaa_k 105 Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 a dla mnie średni, 7/10 ? liczyłam na większe rozbudowanie wątku akcji na Nanga Parbat ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 4 minuty temu, dominisiaa_k napisał: a dla mnie średni, 7/10 ? liczyłam na większe rozbudowanie wątku akcji na Nanga Parbat ? No tak ale to był film o próbie zdobycia K2 a na akcję ratunkową nie zabrali na szczęście kamer bo byłoby tylko dużo taniej sensacji ? Quote Link to post Share on other sites
Marcin.bb 153 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Dokładnie, własnie też podobało mi się to że nie zrobiono z tego filmu o temacie akcji na Nandze, jest to tylko jeden z aktów filmów/wyprawy a jakkolwiek źle to brzmi, miało to też wpływ na samą akcję na K2 . Wg. mnie super zrealizowany film czasem piękny, czasem straszny, czasem śmieszny, czasem wzruszający ale po prostu przede wszystkim prawdziwy. 1 Quote Link to post Share on other sites
peter1 362 Posted January 12 Share Posted January 12 Filmu nie oglądałem jeszcze ale to chyba dobry temat aby pogadać o K2 i kolejnych zimowych zmaganiach. Czytałem właśnie, że 2 ekipom działającym w tej chwili pod K2 huragan zdmuchnął obóz 2. A więc znowu wszystko się przeciągnie i wydłuży. Oczywiście wolałbym żeby to nasi next year zdobyli zimą ale staram się obserwować sytuację i lekko kibicować innym też. 🙂 Wcześniej czytałem też, że Simone Moro dałby się jednak namówić gdyby Polacy mu zaproponowali. I finalnie może być tak, że Moro i Urubko wchodzą hehe😉 Quote Link to post Share on other sites
peter1 362 Posted Friday at 02:55 PM Share Posted Friday at 02:55 PM Ale news od Nepalczyków! Są właśnie w obozie 4 na 7800m(nowy rekord wysokości na K2). Jutro atak szczytowy! 🙂 Polka ze swoim zespołem jest niżej na 6400m ale idzie w górę. 👍 4 Nepalczyków jest w namiocie obozu 4, reszta ma dojść w nocy. Mają atakować szczyt w 10 osób. Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 1,708 Posted Friday at 04:38 PM Share Posted Friday at 04:38 PM 1 godzinę temu, peter1 napisał: Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Kibicuję im od początku i mam nadzieję że zdobędą szczyt bo należy im się to jak chyba nikomu innemu. Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 1,160 Posted Friday at 05:22 PM Share Posted Friday at 05:22 PM 2 godziny temu, peter1 napisał: Ale news od Nepalczyków! Są właśnie w obozie 4 na 7800m(nowy rekord wysokości na K2). Jutro atak szczytowy! 🙂 Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Trzymam mocno kciuki!!! Quote Link to post Share on other sites
peter1 362 Posted Saturday at 11:44 AM Share Posted Saturday at 11:44 AM Są na 8600m! Przeszli 'Bottleneck' i w 10 osób chcą stanąć na szczycie. Tylko godzina już późna bo po 16 w Karakorum. Quote Link to post Share on other sites
peter1 362 Posted Saturday at 12:23 PM Share Posted Saturday at 12:23 PM GRATULACJE! Stanęli o 17 czasu lokalnego. 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,141 Posted Saturday at 12:33 PM Share Posted Saturday at 12:33 PM Udało się, gratulacje :D Byle zeszli cali i zdrowi. Wie ktoś, czy wszyscy wchodzili z tlenem? Quote Link to post Share on other sites
peter1 362 Posted Saturday at 01:18 PM Share Posted Saturday at 01:18 PM Są jakieś plotki tylko, że 1-2 najmocniejszych szło bez a reszta z tlenem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts