Pacek Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Witam, ma ktoś informacje czy w kinach sieciowych bedzie emitowany film "Ostatnia góra" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 W sieciowych chyba nie ale w studyjnych będzie od 4 października. Mam wykaz pokazów w całej Polsce, jak chcesz to podaj rejon który Cię interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Kraków kino KIKA, kino MIKRO, kino POD BARANAMI, Nowy Sącz kino SOKÓŁ Zakopane kino MIEJSCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 5 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, Agnieszka GP napisał: W sieciowych chyba nie ale w studyjnych będzie od 4 października. Mam wykaz pokazów w całej Polsce, jak chcesz to podaj rejon który Cię interesuje. Podkarpacie , rzeszow przemyśl z góry dzuekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Niestety na podkarpaciu nic.!!! Zapomnieli o Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 5 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Tudno, poogladam w necie jak sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 3 godziny temu, Natalia D napisał: Obejrzałam dzisiaj! Ciekawy polecam!!! Jeśli tak to idę na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Byłam, widziałam i mogę z czystym sumieniem polecić !!! Dariusz Załuski po raz kolejny i mam nadzieję nie ostatni udowadnia że nikt nie może mu dorównać w dokumentowaniu wypraw w najwyższe góry. Wie doskonale co i jak pokazać bo przecież sam jest zdobywcą pięciu ośmiotysięczników( w ty K2) i autorem kilku pierwszych wejść na sześciotysięczniki. Jego filmy zachwycają od lat i chyba widzieli je wszyscy którzy interesują się polskim (i nie tylko) himalaizmem. Ocenę działań i motywacji naszych chłopaków pod K2 pozostawiam każdemu kto obejrzy bo oceniać z poziomu kanapy jest łatwo ale po obejrzeniu filmu mamy możliwość zweryfikowania naszej oceny. Dla tych którzy nie oceniają......obejrzyjcie choćby dla pięknych i niepowtarzalnych zdjęć z Karakorum. POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnkaJ Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Byłam dzisiaj i również polecam! :) we Wrocławiu grają w DCFie i Nowych Horyzontach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Byłem , zobaczyłem , polecam , warto obejrzeć a nawet trzeba !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominisiaa_k Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 a dla mnie średni, 7/10 liczyłam na większe rozbudowanie wątku akcji na Nanga Parbat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 4 minuty temu, dominisiaa_k napisał: a dla mnie średni, 7/10 liczyłam na większe rozbudowanie wątku akcji na Nanga Parbat No tak ale to był film o próbie zdobycia K2 a na akcję ratunkową nie zabrali na szczęście kamer bo byłoby tylko dużo taniej sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.bb Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Dokładnie, własnie też podobało mi się to że nie zrobiono z tego filmu o temacie akcji na Nandze, jest to tylko jeden z aktów filmów/wyprawy a jakkolwiek źle to brzmi, miało to też wpływ na samą akcję na K2 . Wg. mnie super zrealizowany film czasem piękny, czasem straszny, czasem śmieszny, czasem wzruszający ale po prostu przede wszystkim prawdziwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Filmu nie oglądałem jeszcze ale to chyba dobry temat aby pogadać o K2 i kolejnych zimowych zmaganiach. Czytałem właśnie, że 2 ekipom działającym w tej chwili pod K2 huragan zdmuchnął obóz 2. A więc znowu wszystko się przeciągnie i wydłuży. Oczywiście wolałbym żeby to nasi next year zdobyli zimą ale staram się obserwować sytuację i lekko kibicować innym też. Wcześniej czytałem też, że Simone Moro dałby się jednak namówić gdyby Polacy mu zaproponowali. I finalnie może być tak, że Moro i Urubko wchodzą hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Ale news od Nepalczyków! Są właśnie w obozie 4 na 7800m(nowy rekord wysokości na K2). Jutro atak szczytowy! Polka ze swoim zespołem jest niżej na 6400m ale idzie w górę. 4 Nepalczyków jest w namiocie obozu 4, reszta ma dojść w nocy. Mają atakować szczyt w 10 osób. Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 godzinę temu, peter1 napisał: Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Kibicuję im od początku i mam nadzieję że zdobędą szczyt bo należy im się to jak chyba nikomu innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 2 godziny temu, peter1 napisał: Ale news od Nepalczyków! Są właśnie w obozie 4 na 7800m(nowy rekord wysokości na K2). Jutro atak szczytowy! Coś mi się wydaje, że jutro mamy historyczny dzień. Trzymam mocno kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Są na 8600m! Przeszli 'Bottleneck' i w 10 osób chcą stanąć na szczycie. Tylko godzina już późna bo po 16 w Karakorum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 GRATULACJE! Stanęli o 17 czasu lokalnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udało się, gratulacje :D Byle zeszli cali i zdrowi. Wie ktoś, czy wszyscy wchodzili z tlenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Są jakieś plotki tylko, że 1-2 najmocniejszych szło bez a reszta z tlenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi