Mateusz Z Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jupi na jaki szczyt prowadzi ta grań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Niby wygląda znajomo, a jakoś nie mam pomysłu gdzie - głównie przez te wystające kamienie. Zakładam, że to nie są Zachodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 8 minut temu, Q'bot napisał: Zakładam, że to nie są Zachodnie? To nie są Zachodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Ja nie jestem ekspertem od zimy, to zupełnie inne krajobrazy. Zdjęcie bardzo ładne ale niewyraźnie widać szczyty. Może na Świnicę po prostu ta grań idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 3 godziny temu, peter1 napisał: Zdjęcie bardzo ładne ale niewyraźnie widać szczyty. Może na Świnicę po prostu ta grań idzie? I na tym polega trudność zagadki No to nie jest Świnka. Ale z tego miejsca ją dość dobrze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 A niech będzie, że okolice Gładkiego Wierchu, Twoje ulubione rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 8 godzin temu, Q'bot napisał: niech będzie, że okolice Gładkiego Wierchu, Twoje ulubione rejony No okolice to są Gładkiego, ale to inna grań. Niestety nie mogę zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Może jakoweś Miedziane na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 52 minuty temu, Artur S napisał: Może jakoweś Miedziane na przykład. Wygrałeś spacer po Tatrach! Zgadza się. Artur, Twoja kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 To ja może wrócę do cieplejszych pór roku.., Z jakiej miejscowości zrobiłem to zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Może w Żaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ciepło ale nie dokładnie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Okolice Zuberca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 1 godzinę temu, peter1 napisał: Okolice Zuberca? @Q'bot był dużo bliżej, w zasadzie bardzo bliziutko - kilka kilometrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Może Jałowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Już cieplutko, ale dalej @Q'bot był bliżej celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Ok, to może on trafi bez problemu. Ja jeszcze kojarzę(z miejsc gdzie byłem) Bobrowiec i Prybylinę(a z mapy nie będę strzelał). Prybylina pewnie za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Prybylina za daleko, aczkolwiek w dobrą stronę od strzału Qbot'a. Jest tam sporo fajnych dróg gruntowych po których można pojeździć autem z większym prześwitem i podziwiać widoki na masyw Barańca. Qbot przestrzelił o jakieś 4-5 km i można by w zasadzie uznać odpowiedź, ale ta wioska ma ładną nazwę i fajnie było by wstrzelić się dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Bardzo ładna nazwa to Końska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Teraz narysowałeś na mapie trójkąt - jesteś mniej więcej w tej samej odległości od rozwiązania zagadki co Qbot, tylko po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Kończą się możliwości. Smreczany? - raczej nie, za blisko... Vitalisovce lub Wiaterna Poręba? ta druga nazwa jest ładna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) i ta druga jest poprawna. Zgubiłem drogę jak jechałem do Żarskiej Chaty bez nawigacji i trafiłem do Wiaternej. Tam miły Słowak z psem pokazał skrót przez pola do Smreczan i Żaru. Wiaterna była bez wiatru, ale zapadła mi w pamięć. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Artur S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Czyli zaliczasz? Ok, co to za grań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nie wiem, to se strzelę Grań Baszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nie. Strzelaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi