Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 2 minuty temu, Tatromen napisał: Niebieski ! ....strzeliłem ! Ale żeś uparty Pytanie było skąd albo dokąd idę ? Strzelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Z parkingu przez Taterki na parking ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 1 minutę temu, Tatromen napisał: Z parkingu przez Taterki na parking ! Rozumiem że nie zgadujesz bo chcesz dać szansę innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Słowacja ? Żółty szlak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Przed chwilą, piterson777 napisał: Słowacja ? Żółty szlak ? Słowacja Koloru szlaku nie mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) W związku z tym że nie chcesz bym szybko odgadł ..........to idziesz do Zbójnickiej albo ze Zbójnickiej ! Edytowane 9 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie umiesz się bawić Za szybko zgadujesz A tak poza konkursem możesz dopisać skąd dokąd i którędy (tak dla jasności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 2 minuty temu, Nobody napisał: Nie umiesz się bawić Za szybko zgadujesz A tak poza konkursem możesz dopisać skąd dokąd i którędy (tak dla jasności) I co jeszcze droga , miła Tatromaniaczko ? Nr. buta , obwód szyi , ile w biodrach ? , tak ? ....Czy kolor włosów i oczu też ? Na wszystkie te pytania odpowiem na priv ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Tatromen napisał: Nr. buta , obwód szyi , ile w biodrach ? , tak ? ....Czy kolor włosów i oczu też ? To Twoja kolejna zagadka ? Zagadka jest ważna tylko ze zdjęciem Edytowane 9 Maja 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 22 minuty temu, Nobody napisał: To Twoja kolejna zagadka ? Zagadka jest ważna tylko ze zdjęciem Jeszcze chwila i wrzucę zdjęcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dokąd to wejście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Wejście to chyba do góry bo zejście byłoby na dół Czy na odwrót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Tak , wejście do góry . Jak wejdziesz do góry po tych kamolach to gdzie dotrzesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 48 minut temu, Tatromen napisał: Tak , wejście do góry . Jak wejdziesz do góry po tych kamolach to gdzie dotrzesz ? Może na Baranie Rogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 14 godzin temu, Tatromen napisał: Nie . To może na Kieżmarski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 18 minut temu, Nobody napisał: To może na Kieżmarski ? Nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dnia 9.05.2020 o 11:35, Nobody napisał: Słowacja Koloru szlaku nie mogę podać To tylko z ciekawości czy dobrze wydawało mi się: to był odcinek Czerwona Ławka-Zbojnicka Chata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 7 minut temu, piterson777 napisał: To tylko z ciekawości czy dobrze wydawało mi się: to był odcinek Czerwona Ławka-Zbojnicka Chata? Dobrze Ci się wydawało Szłam tam trzy razy ale tylko raz leżało tyle śniegu. Masz dobre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 18 godzin temu, Tatromen napisał: Dokąd to wejście ? Może wierch pod fajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterson777 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dnia 10.05.2020 o 12:59, Nobody napisał: Dobrze Ci się wydawało Szłam tam trzy razy ale tylko raz leżało tyle śniegu. Masz dobre oko sam tamtędy szedłem w tamtym roku i pierwszy raz miałem do czynienia z taką ścieżką pośród śniegu w środku lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 26 minut temu, piterson777 napisał: sam tamtędy szedłem w tamtym roku i pierwszy raz miałem do czynienia z taką ścieżką pośród śniegu w środku lata No właśnie chyba to zdjęcie jest z tamtego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) tak aby temat nie zdechł po banicji Tatromena i innych, wrzucam coś łatwego Co to za grań i jakie Doliny rozdziela ? może ktoś pokusi się o nazwanie poszczególnych szczytów ? Edytowane 14 Maja 2020 przez J@n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) @J@nTo Tatry polskie, czy Słowackie? Edytowane 14 Maja 2020 przez Mnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 7 minut temu, Mnich napisał: @J@nTo Tatry polskie, czy Słowackie? nie powiem bo będzie jeszcze łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi